0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации - януари, февруари и март 2014г.
« Отговор #20 -: Януари 29, 2014, 21:12:14 pm »
evm123, не си за коментар, ами за преглед, така че отиди на лекар.

Възможно е стимулацията и днешните ти оплаквания да са съвпадение и да нямат нищо общо. Усещането за болки в яйчниците по време на стимулация и след това ИЗОБЩО не е показателно. Казвам ти го от собствен опит - имала съм 5 стимулации и съм си въобразявала неща, които ехографските прегледи винаги опровергаваха.

Дано да не е сериозен проблемът!
*
« Отговор #21 -: Януари 29, 2014, 21:19:09 pm »
мерси за бързия отговор. Ще изчакам до утре и ще видя как ще съм и дали ще се спи изобщо тази нощ и ако не се размина утре задължително отивам в клиниката и без час. Просто сега няма какво да направя и затова исках да се посъветвам тук. Винаги сте ми помагали досега.
Желанието поражда вяра,
вярата поражда надежда,
надеждата дава сили да погледнем реалноста
в очите и да се борим за своето щастие.
*
« Отговор #22 -: Януари 29, 2014, 21:57:24 pm »
Не се ориентирах за датите на стимулацията ти, но е възможно да си спукала киста. Това не е за подценяване и трябва да отидеш на преглед. Не чакай 3ти!
*
« Отговор #23 -: Януари 29, 2014, 23:17:58 pm »
последната менструация беше на 12 януари. Стимулацията беше от 13-17. На 7 ден 18 януари бях на първи ехограф когато видяхме тънка лигавица и пускахме хормони и имаше пик на лх. Прекратихме всичко. От тогава не съм имала прегледи.  На 3 февруари ми е часа - 23 ден а новата менструация трябва да ми дойде на 8-9 февруари.

днес ми е 18 ден на цикъла.
Желанието поражда вяра,
вярата поражда надежда,
*
« Отговор #24 -: Януари 29, 2014, 23:23:00 pm »
Извинявай , но да попитам ако се е спукала киста или кисти то какъв е проблема точно ? Казваш че не е за подценяване, но аз не съм запозната?

Преди проблема ми беше хормонален който оправихме, тогава имах фоликули растаха си нормално, но не се пукаха с овулацията а ставаха на кисти. С менструацията се пукаха и се чистеха сами. Този цикъл проблема бе обратното , твърде ранен пик на лх на 7 ден и това означава доколкото знам че ще се пукнат рано и яйцеклетките няма да са зрели толкова рано. за това спряхме всичко.

Друг е въпроса че осещах фоликулите и напрежението в яйчниците и си мисля че въпреки пика на лх не са успяли да се спукат и това е станало вчера или днес защото вече не ги усещам.
Желанието поражда вяра,
вярата поражда надежда,
« Отговор #25 -: Януари 30, 2014, 07:39:21 am »
здравеи не сам много веща в тези неща но ако касно ти се е спукал фоликул може да изпитваш такава силна болка поне при мен е така,боли ме толкова много че не мога да си седна на дупето.а като ти спряха стимулацията не те ли гледаха дали всичко се е спукало?касмет и дано всичко е наред
*
« Отговор #26 -: Януари 30, 2014, 09:29:39 am »
Ми не мисля, че е това. Преди нали ти казвам не ми се пукаха на време а по късно и не съм изпитвала чак такива болки като при теб. Странното е че познавам всяка болка ( имам чувството че всичко в малкия таз ми е слабо място и много чувствително.) а тази не е от познатите ми. Днес съм малко по добре. Болката нямаля, но още не е изчезнала. За преглед след това не са ме гледали за пукането , за нищо. Чак сега на 3.02 - 23 ден ще бъде прегледа. Сега съм на утрогестан вагинално.
Желанието поражда вяра,
вярата поражда надежда,
*
« Отговор #27 -: Януари 30, 2014, 09:31:54 am »
аз си мислех да не е заради това че са 4 фоликула а не нормалното един, но не вярвам. Момичетата които ги стимулират за ин витро да правят 15-20 фоликула не се оплакват, та аз заради 4
Желанието поражда вяра,
вярата поражда надежда,
« Отговор #28 -: Януари 30, 2014, 16:53:03 pm »
мила мен ме стимулират от 7 месеца и редовно си по 8-9 фоликула и множество по малки като запо4нат да се пукат да не си покрай мен моя горки4кия само бяга с хап4етата
*
« Отговор #29 -: Януари 30, 2014, 20:07:21 pm »
ми значи може да е от 4 ми яйчица :) На мен това ми е първа стимулация и не знам изобщо за какво иде реч. Като се замисля най- вероятно от това ще да е , защото пък и егати съвпадението точно до предния ден да си усещам лека болка и напрежение в яйчниците после изведнъж там нищо и почва тази болка. Както и да е. Днес цял ден е значително по малка болката и ще изчакам за прегледа на 3.02 тогава ще питам и лекаря. Мерси много за отговорите :)
Желанието поражда вяра,
вярата поражда надежда,
« Отговор #30 -: Февруари 03, 2014, 14:18:28 pm »
Ето ме пак недочакала точната дата , но няма значение , защото тестът ми по-отрицателен не може да бъде   :(  :(  :( Жалко..........
« Отговор #31 -: Февруари 03, 2014, 15:57:43 pm »
Теди, съжалявам, продължавайте напред! Ще стане!
*
« Отговор #32 -: Февруари 03, 2014, 16:00:48 pm »
и от мен едно голямо съжалявам. Дано стане другия път.
Желанието поражда вяра,
вярата поражда надежда,
« Отговор #33 -: Февруари 03, 2014, 17:06:10 pm »
Благодаря,момичета!Дааа,все някой път ще стане..........Успех на всички чакащи.Аз ще се местя към ин витро темите :)
« Отговор #34 -: Февруари 05, 2014, 07:10:13 am »
  някой вижда ли нещо
*

фиона

• 299
  • моето чудо се случи
« Отговор #35 -: Февруари 05, 2014, 07:36:27 am »
Аз да :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #36 -: Февруари 05, 2014, 08:10:09 am »
Evm123,ако наистина си имала кръв в изпражненията това няма нищо общо със стимулацията ти...съвета ми е задължително да отидеш на преглед при коремен хирург!!! Това не е шега работа..успех
*
« Отговор #37 -: Февруари 05, 2014, 09:32:52 am »
Алекс , така и при следващите ходения по нужда нямаше повече кръв. Не знам и аз какво стана. Аз реших , че като съм била сънена сутринта и съм си въобразила, но пък интересното е че видях доста щом помислих че ми е дошло. Както и да е , вече нямам оплаквания и няма да ходя никъде. Може да е бил някой хемороид, не знам.

Ходих на прегледа си при лекара. Отглеждам си красиви кисти :( За това е била болката. Не знам защо, след като аз си мислех , че ако се пукат за това да ме боли. Както и да е не съм лекар за да ги разбирам. Сега съм на оргаметрил да ги пукам. После ще правя първо консултация с ендокринолог, ако трябва ще пускам на ново всички хормони. Ако ще се мисли за нов опит ще е не на следващия , а по следващия цикъл. За сега мисля , че е по разумно да не прибързваме , а да се уточнят нещата и с ендокринолога.

Аз лично за себе си съм убедена , че ще забременея чак след като менструацията ми се възвърне както едно време. Преди това каквото и да правя инсеминаций или друго съм сигурна , че няма да стане.

Сега уж хормоните са в норма, но менструацията ми не е същата като преди. От 2 месеца е започнала малко да се нормализира, но все още не е както беше. Според мен вече там е ключа и всичко се обърка със стреса и уплахата която съм изживяла.

Вече не смятам да търся под вола теле и да търся някакъв проблем. Всичко е въпрос в менструацията.
Желанието поражда вяра,
вярата поражда надежда,
« Отговор #38 -: Февруари 05, 2014, 13:01:53 pm »
Evm123 работя като медицинска сестра в онкологията коремна хирургия нагледала съм се на всякакви гадости и напоследък все в по-млада възраст,за това те съветвам да идеш на лекар,колкото по-рано толкоз по-добре,може да е хемороид,може да е полип,а може и нещо злокачествено да е...успех
*
« Отговор #39 -: Февруари 05, 2014, 16:09:26 pm »
Добре Алекс разбирам те и ти благодаря за загриженоста. Мисля обаче , че ако е нещо лошо и злокачествено би трябвало да имам проблем с кръв в изпражненията повече от един път. Едва ли ще е само еденичен случай. Не мисля да тичам по доктори за най - малкото. Ако се появи отново кръв естествено , че ще потърся лекарско мнение. Не смятам за вмомента да се психясвам за най- малкото при положение че е еденичен случай
Желанието поражда вяра,
вярата поражда надежда,