Алекс , така и при следващите ходения по нужда нямаше повече кръв. Не знам и аз какво стана. Аз реших , че като съм била сънена сутринта и съм си въобразила, но пък интересното е че видях доста щом помислих че ми е дошло. Както и да е , вече нямам оплаквания и няма да ходя никъде. Може да е бил някой хемороид, не знам.
Ходих на прегледа си при лекара. Отглеждам си красиви кисти
За това е била болката. Не знам защо, след като аз си мислех , че ако се пукат за това да ме боли. Както и да е не съм лекар за да ги разбирам. Сега съм на оргаметрил да ги пукам. После ще правя първо консултация с ендокринолог, ако трябва ще пускам на ново всички хормони. Ако ще се мисли за нов опит ще е не на следващия , а по следващия цикъл. За сега мисля , че е по разумно да не прибързваме , а да се уточнят нещата и с ендокринолога.
Аз лично за себе си съм убедена , че ще забременея чак след като менструацията ми се възвърне както едно време. Преди това каквото и да правя инсеминаций или друго съм сигурна , че няма да стане.
Сега уж хормоните са в норма, но менструацията ми не е същата като преди. От 2 месеца е започнала малко да се нормализира, но все още не е както беше. Според мен вече там е ключа и всичко се обърка със стреса и уплахата която съм изживяла.
Вече не смятам да търся под вола теле и да търся някакъв проблем. Всичко е въпрос в менструацията.