0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро/ИКСИ - януари, февруари, март 2014г.
« Отговор #480 -: Февруари 18, 2014, 11:53:40 am »
Не вярвам, реалист съм, две топчета с големината на хапче Утрогестан, но прозрачни изпаднаха от мен, това са те...
*
« Отговор #481 -: Февруари 18, 2014, 12:17:13 pm »
Reni , съжалявам.

Не съм от хората, които намират думи, та по същество - моля те не мисли за това като за аборт!  Случва се неуспех, всички знаем вероятностите още на старта, знаем надеждата и разочарованието после.   Думите, в които обличаме случилото се, ни влияят и настройват - добре или зле.  Аборт е много страшна дума, и поне в първите два месеца ми се струва абсурдно да я използваме  Дори да се окаже че няма бременност, това е неуспешна процедура, ако не следващата, то по-следващата ще е твоята. 

И не спирай лекарствата на своя глава, от презастраховане не боли.
« Последна редакция: Февруари 18, 2014, 12:39:52 pm от AlexN »

*
« Отговор #482 -: Февруари 18, 2014, 12:23:37 pm »
Не вярвам, реалист съм, две топчета с големината на хапче Утрогестан, но прозрачни изпаднаха от мен, това са те...

Reni, разбирам притесненията, но както и другите момичета са ти казали, продължавай да пиеш лекарствата. И аз съм убедена, че д-р Стаменов не би ти дал напразна надежда, ако нямаше такава. Доколкото разбирам, би трябвало да си в 5-6 г.с. Ембриончетата са твърде малки в момента - 3-5 мм, т.е. не вярвам да можеш да ги видиш, дори и да "изпаднат". Не съм експерт, но според мен, това, което си видяла е или някакъв остатък от Утрогестана, ако го вземаш вагинално, или е някакво временно течение.

Стискам силно палци и вярвам, че това ще е твоят опит с успешен край. :balk_602:
*
« Отговор #483 -: Февруари 18, 2014, 12:37:25 pm »
Reni,

И аз като момичетата си мисля, че доктора едва ли напразно ще ти дава надежди. Освен това аз като исках да отида вчера на преглед док не ми даде, защото искала да се вижда - и днес ми обясни, че и един ден е от значение. Спомням си, че ти си след мен с трансфера, т.ч. е напълно възможно просто да не са се видяли.... Пожелавам ти да намериш сили, въпреки ужаса и да изчакаш до събота изпълнявайки наставленията на доктора  :bighug:

47 Smiles
Мисля да поизчакам още малко :) Искам да чуя сърчицето другата седмица, а ако изтърпим дотогава ще изчакам още няколко дни до РД на мама да я зарадвам :) Трудно ще е, но сега вече като съм на работа поне няма да се крия и лъжа. Надявам се че по друго няма да ме усети  :oops:
*
« Отговор #484 -: Февруари 18, 2014, 12:43:04 pm »
Утрогестана го пия, не го слагам вагинално, знам и ще пиша в събота, че всичко приллючи. Благодаря на всички за подкрепата, но се опитвам да мисля реално...
*
« Отговор #485 -: Февруари 18, 2014, 13:00:24 pm »
Reni, много съжалявам, миличка, думи нямам просто  :(........
За съжаление, високото ЧХГ в момента не носи успокоение. При мен се получи точно същото преди четири месеца, загубвайки бременността в 5 г.с. Прокървих, веднага отидох в клиниката- ЧХГ доста високо. Случи се да ме преглежда д-р Шефкетова и разбира се, каза да продължа с лекарствата и след 2-3 дни, пак на преглед. Кървенето обаче същия ден прерасна в цикъл, на следващия пак пуснах ЧХГ- рязко беше паднало почти на половина и тогава спрях лекарствата. Просто, въпреки кървенето още няколко дни в кръвта има присъствие на ЧХГ, което постепенно се изчиства.
След това, пак разговор с док. и предприех редица изследвания относно имплантацията. Хистероскопията даде отговор за причината на неуспеха.
Reni, прегръщам те! Разбира се, най- правилно е да си продължиш с лекарствата, защото знаем и случаи със силно кървене и реализирава въпреки това, бременност!  :hug2:
« Последна редакция: Февруари 18, 2014, 13:41:29 pm от marsi »

« Отговор #486 -: Февруари 18, 2014, 14:25:42 pm »
Рени,стегни се мила...продължавай с лекарствата и ще стискаме палци всичко да е наред,успокой се и потърпи до събота..с теб сме
Mousyt поздравления  :)
*
« Отговор #487 -: Февруари 18, 2014, 19:14:11 pm »
Момичета, можете ли малко да ми помогнете  :oops: Излезе ми резултата от кръвния, но е мнооого нисък - 2,88 mU/ml. Днес ми 10 ден след трансфер на 5-ти ден. Прекалено мъничко ми се вижда и в същото време за първи път виждам нещо различно от 0,1. След два дни ще направя нов кръвен. Знам, че всички се побъркваме покрай тези резултати и сигурно ви е втръснало от въпроса, но дали има някаква, дори и малка надежда.
« Отговор #488 -: Февруари 18, 2014, 19:23:19 pm »
Дизи, нисичък е, но надежда винаги има  :bighug:
*
« Отговор #489 -: Февруари 18, 2014, 21:25:36 pm »
Резултатът е остатък от Прегнила, който ми биха след трансфера. Преди малко се сетих да го пресметна, пфу ... много глупаво се чувствам  :(
*
« Отговор #490 -: Февруари 18, 2014, 21:33:08 pm »
Dizi, съжалявам, но според мен резултата е отрицателен.
При последния ми трансфер моя резултат беше 3 и спрях лекарствата. Доктора ми каза, че все пак този резултат дава някаква информация, въпреки че е отрицателен.

« Отговор #491 -: Февруари 19, 2014, 04:21:21 am »
Reni, Catcat, dizi!
Момичета, много ви съчувствам! Желая ви сили и успех по пътя за постигане на голямата ни мечта!
« Отговор #492 -: Февруари 19, 2014, 05:31:47 am »
Резултатът е остатък от Прегнила, който ми биха след трансфера. Преди малко се сетих да го пресметна, пфу ... много глупаво се чувствам  :(

Няма остатъци от Прегнила. Прегнилът е алфа-чхг, а в кръвта ти се търси бета-чхг. Различни молекули са. Все едно да търсиш фруктоза в кръвта си (там има глюкоза), защото си я приела през устата. Просто пусни утре нов тест, ще си сигурна какво става, расте ли, намалява ли.
За мен това показва имплантация, но дали ще се развие - Божа работа. При всички случаи те подкрепям  :bighug:
*
« Отговор #493 -: Февруари 19, 2014, 08:12:46 am »
little_rabbit, благодаря  :bighug: Ще пусна и утре.
« Отговор #494 -: Февруари 19, 2014, 16:01:30 pm »
 Здравйте, момичета! Честито на успелите, много вяра и кураж на неуспелите. Ще правя ЗЕТ. Доколкото разбрах, тези дни, не питах кога точно, ще съм в овулация. Утре трябва да си бия Овитрел. Вие знаете ли защо, че не попитах? Не че е жизнено важно да науча, но ако знаете, споделете моля.  :)
*
« Отговор #495 -: Февруари 19, 2014, 17:19:23 pm »
Овитрелът е като Прегнила, като си го биеш утре в събота ще ти се пада овулацията и се брои за 0 ден. След това в зависимост от това на кой ден ще ти върнат ембрионите, ще се сметне датата на трансфера. Успех!
« Отговор #496 -: Февруари 19, 2014, 22:47:43 pm »
   Благодаря, dizi! Успех на всички!
*
« Отговор #497 -: Февруари 20, 2014, 15:13:42 pm »
Резултатът от днес е 1,08. Може би наистина е имало нещо за мъничко. Ще видим ... докторът ще каже.
« Отговор #498 -: Февруари 20, 2014, 17:40:17 pm »
Dizi,съжалявам мила  :bighug:
*
« Отговор #499 -: Февруари 21, 2014, 14:43:54 pm »
Dizi, съжалявам.