0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро/ИКСИ - януари, февруари, март 2014г.
« Отговор #440 -: Февруари 16, 2014, 13:17:14 pm »
Catcat,

Само запази спокойствие. Мисли си, че все пак ти зацапваш от начало, но въпреки това ЧХГ ти е страхотно, т.ч. може просто да е особеност на твоята бременност - виж колко такива момичета има във форума :) А и до вторник не остана много, нали всички чакаме този ден  :lol:. На теб вторник кой ден ще ти е? Очаквате ли да видите резултата на УЗИ?  :D
« Отговор #441 -: Февруари 16, 2014, 13:17:25 pm »
Котешко момиче, знам, че не е лесно, но ти трябва спокойствие.
Всички тук сме с теб  :bighug:
*
« Отговор #442 -: Февруари 16, 2014, 13:43:07 pm »
Много често се случва жената да има зацапване и кървене в начална бременност, особено около датата на предполагаемата менструация. Лежи, почивай си и мисли положително! Повече нищо не можеш да направиш. Успокой се! В повечето случаи развоят на нещата е положителен.

« Отговор #443 -: Февруари 16, 2014, 15:19:04 pm »
Catcat,успокой се,сълзите само ти вредят,лежи си и мисли,че всички сме с теб и те подкрепяме,всичко ще е наред..прегръщам те
« Отговор #444 -: Февруари 16, 2014, 16:00:53 pm »
Нещо голямо изпадна от мен. Има ли шанс да е само едното?
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #445 -: Февруари 16, 2014, 16:32:04 pm »
Catcat, единствено с узи преглед може да се даде адекватно мнение. Кой е лекуващият ти лекар? Обади се, и отивай на преглед!

Успех!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #446 -: Февруари 16, 2014, 19:26:35 pm »
Нещо голямо изпадна от мен. Има ли шанс да е само едното?
Да има шанс.Аз имах обилно кървене с изхвърляне на такива огромни съсиреци или кой знае какво. На прегледа имаше три плодни сака, от които после единият спря развитоето си. Почивка и нош па , докато не спре кървенето.
« Отговор #447 -: Февруари 17, 2014, 11:07:34 am »
Здравейте! Не знам дали това, което се случва с мен е нормално.
На 11-ти ден, по заръка на лекаря, направих кръвен тест, за съжаление беше "-" с 0.290. Спряхме лекарствата, вече 3-ти ден съм без тях. Днес сутринта станах и получих зацапване, което не знам как да нарека, имаше го само по тоал. хартия. Сега в момента, няма нищо ... Дали е нормално след ИнВитро цикълът да идва по този начин. Яйчниците ме болят още дните преди да видя - резултат. Събота и неделя също изключително ме боляха. Притеснява ме и гложди това, да не би да  еимало нещо, колкото и невероятно да е ...
Чудя се, ако направя един уринарен тест /14ти ден от ЕТ/, дали ще покаже. Или да изчакам до вечерта да видим как ще се развие това зацапване, дали няма да се усили и дойде, както си трябва ...
*
« Отговор #448 -: Февруари 17, 2014, 12:36:42 pm »
Здравейте момичета,

Вижте какво слънчице е навън - само за разходка  :)
Аз днес пак съм вкъщи, но станах да се изкъпя и приведа в човешки вид малко и ще ходим с колата до личната за болничния :) Утре е големият ден, вече не знам искам ли да идва, не искам ли....ами ако нещо не е наред  8O :oops:

Catcat, как си? Спря ли течението? Надявам се, че си се успокоила и стискам палци и на теб за прегледа утре  :bighug:

tonitkata,
Нямам такъв опит и не мога да ти дам съвет, но от прочетеното из форума доста момичета казват, че явно заради лекарствата и хормоните им закъснява след ин-витро. Порови малко из темите - сигурна съм, че ще намериш отговор. Стискам палци! yahoo_33
« Отговор #449 -: Февруари 17, 2014, 12:40:16 pm »
Tonitkata принципно кръвният тест е най-точен,изчакай да си ти дойде както трябва,съжалявам за резултата ти
Mousyt радвам се,че си добре
Catcat как си днес?
*
« Отговор #450 -: Февруари 17, 2014, 12:42:19 pm »
tonitkata, на твое място бих пуснала повторен кръвен тест, за да съм спокойна.  Може да са пари на вятъра, но нали трябва и за главата си да се погрижа :)
Иначе няма правило за цикъла след инвитро, не е необичайно да има аномалии и в следващите два-три месеца.

*
« Отговор #451 -: Февруари 17, 2014, 12:53:26 pm »
Седя си с лаптоп в скута...и се замислих дали не си пържа фоликулчетата по този начин.
Лаптопът е с wifi, аз се разхождам с fitbit на колана - и тo е с wifi, отделно телефонът с wifi обичайно се лашка в зоната около корема ми.  Май ще махна устройствата поне по време на процедура, може да е смешно, но със сигурност не вреди. 

Моля ви ако някой е коментирал с медицинско лице темата с безжичните сигнали да сподели мнения!

*
« Отговор #452 -: Февруари 17, 2014, 13:11:50 pm »
Алекс,

Аз не съм го коментирала, но откакто лежа вкъщи постоянно ми се иска да си взема поне лаптопа в скута, че да не изкукам, но гледам да се ограничавам и то повече дори заради натиска му върху корема и т.н .... а за wifi съм чела мн неща из нета, основно за влиянието върху плодовитостта на мъжа, но нито едно не е било медицински защитено, т.ч.......
« Отговор #453 -: Февруари 17, 2014, 13:55:20 pm »
Ами по- добре съм. Кървенето беше преминало в кафяво, но сега като ходих до WC нямах нищо на хартията. За всеки случай днес дойдох на лекар. Сега чакам и после ще кажа какво е станало. все пак надеждата умира последна, нали двечки ми върнаха...
*
« Отговор #454 -: Февруари 17, 2014, 14:30:53 pm »
И аз се замислям дали безжичните апарати оказват някакво влияние. Като цяло гледам да внимавам, не си слагам лаптопа и телефона в скута. Не съм чела обаче нищо от медицинско лице.
Mousyt, всичко ще бъде наред  :D
Catcat, стискам палци, дано всичко мине наред на прегледа!
Успех и на другите момичета  :)
« Отговор #455 -: Февруари 17, 2014, 14:33:32 pm »
И ние чакаме, Catcat - да пишеш след прегледа. Мисля, че новините ще са добри!
*
« Отговор #456 -: Февруари 17, 2014, 15:45:05 pm »
Catcat, с теб сме  :bighug:
« Отговор #457 -: Февруари 17, 2014, 19:31:35 pm »
Mousyt, hope- love, новините са най- лошите... Благодаря, че бяхте до мен!
*
« Отговор #458 -: Февруари 17, 2014, 19:33:12 pm »
Миличка силно те прегръщаме, бъди силна :) Колкото и черно да ти се струва сега, ще станеш мама, вярвай го :)
« Отговор #459 -: Февруари 17, 2014, 19:41:01 pm »
Mousyt, hope- love, новините са най- лошите... Благодаря, че бяхте до мен!

Миличка, веднъж е имало бременност, значи ще има пак, но ще е до термин и с раждане на хубаво бебче. Горе главицата, знам че е трудно, но трябва да продължиш  :bighug: