0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро/ИКСИ - януари, февруари, март 2014г.
« Отговор #300 -: Февруари 06, 2014, 16:53:26 pm »
Благодаря ви момичета, желая на всички ви успех  :bighug:
Ами не мен датата за теста първоначално ми бе за утре, но явно за да не бързам ;) Но след като вчера док ми се обади да ме пита как съм и ми каза ако искам днес, е нямаше как да устоя на изкушението  :oops:
За симптомите - ако седна да се вглеждам ще ви изброя поне 10 :lol: Но аз попринцип не се оплаквам, нося на дискомфорт и болка (според мъжа ми съм героиня направо, но той умира от първото кихване  :lol:). Иначе за протокола - не съм спала от пункцията насам като хората, последната седмица имам боцвания около пъпа и тъпа болка като тежест в кръста. От два дни не ми се яде нищо, а съм гладна и леко ми се гади. Но аз такива оплаквания имам и преди цикъл, т.ч. реално затова не ги броя ;)
« Отговор #301 -: Февруари 06, 2014, 18:34:01 pm »
Здравейте, момичета!

Присъединявам се към чудесния ви форум и хубавата тема и пожелавам късмет на всички вас  :)
Днес ми е 11 ден след трансфер на 5 ден, а симптомите ми са като преди цикъл. Останаха ми още 3 дни до теста, дано устискам :)
« Отговор #302 -: Февруари 06, 2014, 19:07:30 pm »
Браво Моусче!Тихичко честито!Пожелавам ти леки и спокойни оставащи месеци.За симптомите не се птитеснявай, при мен започнаха чак след УЗ преглед, амам още не са отшумели напълно.Аз въпреки, че вече съм в 4-ти месец все още не мога да повярвам...но повечето момичета казват, че започваш да осъзнаваш какво ти се случва след като започнеш да усещаш бебчо!Успех и стискам палци на всички момичета и пожелавам на всички скоро да се преместят в темата на бременните :)
« Отговор #303 -: Февруари 06, 2014, 19:25:48 pm »
Тихичко честито, Mousyt! :)
Много се радвам за теб!   :bighug:
*
« Отговор #304 -: Февруари 06, 2014, 19:58:26 pm »
Mousyt, чудесна новина, желая ти лека и спокойна бременност  :)!

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #305 -: Февруари 06, 2014, 22:33:48 pm »
Mousyt, честито! Леки и безпроблемни оставащи месеци и здраво бебе на финала!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #306 -: Февруари 06, 2014, 22:48:45 pm »
Mousyt, честито! Чудесна новина! Пожелавам ти спокойна бременност и сладко бебе!
*
« Отговор #307 -: Февруари 07, 2014, 09:14:16 am »
Хайде и аз да се отчета.
За съжаление се присъединявам в отбора на frani - категорично отрицателен уринарен тест  :(
За мое спокойствие ще пусна и кръвен, но съм убедена в резултата.
Чакам цикъл и на среща с доктора. Надявам се да си получа и заповедта от фонда този месец - има 77 номера до моя.

Бамби78, вече можеш да правиш тест.

Catcat, от теб очаквам да си в другия отбор  :goodluck:

« Отговор #308 -: Февруари 07, 2014, 09:29:48 am »
Mgstra, стискам палци уринарният да не е показал правилно  :crossfingers:
*
« Отговор #309 -: Февруари 07, 2014, 09:40:42 am »
Момичета, още веднъж благодаря  :)
Знам, че сигурно ще ме вземете за луда, ама аз още не мога да се зарадвам - все ме е страх, че не е истина и си въобразявам  :lol:. Просто си представям какво им е на момичетата с далеч по-дълъг и горчив път до тези две чертички  :(
mgstra, с теб сме и очакваме да пишеш резултата от кръвния тест  :bighug:

Иначе да ви развеселя малко: Ние не сме казвали на никого за процедурата и съответно и сега за резултата не бързаме да кажем. Обаче и двамата сме едни бъбривци, дето умират да се похвалят при такива неща и сега настава страшното :lol:. Аз не знам от хормоните ли, а и защото все пак споделям с вас и не ми е самотно, но съм по-спокойна.... Той обаче въпреки, че досега никога не е проявявал интерес към форума и моите занимания тук и вчера направо ме напуши на смях като взе да ме разпитва дали съм писала тук за резултата и какво сте казали и т.н.  :lol: Явно и той си търсеше отдушник ;) 8)

Лек и усмихнат петък на всички! 8)
« Отговор #310 -: Февруари 07, 2014, 09:53:17 am »
Mousyt тихичко честито и от мен лека и спокойна бременост
Mgstra чакаме кръвния тест
« Отговор #311 -: Февруари 07, 2014, 10:20:24 am »
mgstra, чакаме кръвния и дано уринарния не е отчел! Аз нали много страдах, че нямам зацапване и тази нощ като ставах до тоалетна имах бледо розово на хартията. Сега нямам нищо. Все пак утре би могло да направя един тест, но ще е уринарен, в понеделник съм на кръвен. Гърдите са ми напрегнати и умирам от студ, температурата ми е висока, но предполагам, че е от утрогестана.
mgstra, силно стискам палци и за двете ни!
« Отговор #312 -: Февруари 07, 2014, 10:46:28 am »
mgstra няма да се отчайваш . аз на уринарния не повярвах като изчетох колко момичета са се излагали по тях . така, че нищо не е изгубено . стискам палци  :bighug:
« Отговор #313 -: Февруари 07, 2014, 10:51:54 am »
Момичета, още веднъж благодаря  :)
Знам, че сигурно ще ме вземете за луда, ама аз още не мога да се зарадвам - все ме е страх, че не е истина и си въобразявам  :lol:. Просто си представям какво им е на момичетата с далеч по-дълъг и горчив път до тези две чертички  :(
mgstra, с теб сме и очакваме да пишеш резултата от кръвния тест  :bighug:

Иначе да ви развеселя малко: Ние не сме казвали на никого за процедурата и съответно и сега за резултата не бързаме да кажем. Обаче и двамата сме едни бъбривци, дето умират да се похвалят при такива неща и сега настава страшното :lol:. Аз не знам от хормоните ли, а и защото все пак споделям с вас и не ми е самотно, но съм по-спокойна.... Той обаче въпреки, че досега никога не е проявявал интерес към форума и моите занимания тук и вчера направо ме напуши на смях като взе да ме разпитва дали съм писала тук за резултата и какво сте казали и т.н.  :lol: Явно и той си търсеше отдушник ;) 8)

Лек и усмихнат петък на всички! 8)
Честито и от мен!Лека и безпроблемна бременност до финал.Това което описваш все едно аз съм го писала.Защото и аз съм един Тома-неверни.Аз съм бременна в 15 г.с и все още не мога да повярвам че това ми се случва.Така че споко!
« Отговор #314 -: Февруари 07, 2014, 11:01:54 am »
Хайде и аз да се отчета.
За съжаление се присъединявам в отбора на frani - категорично отрицателен уринарен тест  :(
За мое спокойствие ще пусна и кръвен, но съм убедена в резултата.
Чакам цикъл и на среща с доктора. Надявам се да си получа и заповедта от фонда този месец - има 77 номера до моя.
mgstra,недей се вкарваш в такива филми с тези пикливи тестова.От като чета и пиша в този форум,само едно научих че не може да се има доверие на пикливи тестова.Имам чети опита зад гърба си и нито  един път не посмях да направя пиклив тест.Дори последният ми опит който е успешен след кръвният тест -положителен,пак не посмях да направя пиклив хей така за да видя заветните две черти.Само защото ме беше страх какво ще ше да отчете и да не се вкарам в излишни приключения.малко дълго стано,но чакаме да се похвалиш кръвен тест.Стиснати :crossfingers:от нас.
*
« Отговор #315 -: Февруари 07, 2014, 11:18:02 am »
Mousyt честито и леки месец до термин   :D
mgstra стискам за обрат на резултата,ти да не би да повярва на пикливия  osi_13,кръвния ще е сигурен чакаме него и тогава ще го мислиш  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #316 -: Февруари 07, 2014, 11:28:08 am »
Момичета, благодаря ви за подкрепата.
Моята практика до момента показва, че винаги кръвния тест е потвърждавал резултата от уринарния, така че не тая надежда.
Пуснах кръвен и следобяд ще имам резултат.
Въпреки, че ми е много тежко в момента, гледам напред и продължавам с вяра.

« Отговор #317 -: Февруари 07, 2014, 11:48:24 am »
Момичета, благодаря ви за подкрепата.
Моята практика до момента показва, че винаги кръвния тест е потвърждавал резултата от уринарния, така че не тая надежда.
Пуснах кръвен и следобяд ще имам резултат.
Въпреки, че ми е много тежко в момента, гледам напред и продължавам с вяра.
Чакаме резултатите от кръвния с надежда! Според мен прибързваш с извода от този уринен. Дано  :bighug:
*
« Отговор #318 -: Февруари 07, 2014, 12:11:50 pm »
Аз на уринен тест не вярвам....
чакам кръвния  :crossfingers:

« Отговор #319 -: Февруари 07, 2014, 12:40:03 pm »
Бамби78, вече можеш да правиш тест.
Мисля утре да отида на кръвен тест :)

Стискам палци на теб! :crossfingers: