0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро/ИКСИ - януари, февруари, март 2014г.
« Отговор #280 -: Февруари 05, 2014, 14:14:00 pm »
Устискай, аз го направих защото зацапах и да видя как да действам... Благодаря на всички ви, целууувкиии ;)
*
« Отговор #281 -: Февруари 05, 2014, 14:33:32 pm »
Рени, и тук честито! Дано повлечеш крак, че сме много чакащите  :)
Моя трансфер беше един ден преди твоя, но и аз ще изчакам поне до петък като Mousyt, още повече, че беше на 3-ти ден след пункцията.

« Отговор #282 -: Февруари 05, 2014, 14:51:05 pm »
mgstra, Mousyt, как се чувствате. и на мен ми е 7-ми ден след ЕТ днес, ама да ви кажа, колкото повече наближава, толкова повече ме хваща страх. Имате ли някакви по-различни усещания? Аз нямам нищо.
*
« Отговор #283 -: Февруари 05, 2014, 15:01:33 pm »
Момичета стискам ви много палци и чакам в петък много положителни тестове  :crossfingers: :crossfingers:

Рени честито  :)

*
« Отговор #284 -: Февруари 05, 2014, 15:31:15 pm »
Catcat,
аз нямам никакви усещания. Днес може би ми е малко кофти, отпаднало и ми се гади, но на мен така си ми става чат-пат, т.ч. не го броя. И аз като теб постоянно се чудя защо ми няма нищо, и ме е страх да направя теста, за да не ми спре сънят, че съм бременна :?
 Преди малко ми се обади моята докторка да ме пита как съм, имам ли оплаквания и да ми каже, че ако нямам търпение може и утре да направя теста  :oops: :D Направо ми стана забавно, изобщо не очаквах  :lol:
Успех, момичета  :bighug:
« Последна редакция: Февруари 05, 2014, 15:33:17 pm от Mousyt »
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #285 -: Февруари 05, 2014, 15:37:22 pm »
Франи, обади се на доктора и му кажи за зацапването.

Не знам дали с една прекъсната тръба можеш да кандидатстваш по ФАР, но от клиниката, в която си сега - не можеш. АГ Варна не работят с Фонда, ще трябва да отидеш в друга клиника.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #286 -: Февруари 05, 2014, 16:35:59 pm »
mgstra, Mousyt, как се чувствате. и на мен ми е 7-ми ден след ЕТ днес, ама да ви кажа, колкото повече наближава, толкова повече ме хваща страх. Имате ли някакви по-различни усещания? Аз нямам нищо.

Catcat, на мен лично много ми се спи, изморявам се бързо, адски ми е подут корема, въпреки че бях на ЕЦ, без каквато и да е стимулация. Но всичко това е от лекарствата, които пия.
Другото, което ми е странно е, че ме втриса. Аз по принцип вирея на студ и до преди трансфера даже не бяхме пускали парното, но сега всяка вечер умирам от студ, а през нощта се събуждам изпотена, при положение, че много рядко се потя.

*
« Отговор #287 -: Февруари 05, 2014, 16:39:11 pm »
Франи, пишеш "другата ми  беше много тясна с фимоза ако не греша и сраствания, но там нещата ги поправихме" - това с поправянето не ми е много ясно.

Рени, честито!  yahoo_17
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #288 -: Февруари 05, 2014, 17:28:48 pm »
Франи, обади се на доктора и му кажи за зацапването.

Не знам дали с една прекъсната тръба можеш да кандидатстваш по ФАР, но от клиниката, в която си сега - не можеш. АГ Варна не работят с Фонда, ще трябва да отидеш в друга клиника.
sixsens утре ще се обадя че стана късно вече . знам че доктора не работи по фонда може пак при него да опитам . нз и аз какво да правя  :D иначе ми мина всичко . казвам си като не стана тоя път другия път ще стане . пък може и по естествен начин знаели ли се  :bighug: :bighug:

rtfrtf казвам поправихме , защото ми отстраниха срастванията . а фимоза е силно стеснена тръбата и доктора я разширява  :D незнам дали правилно го обясних дано си ме разбрала . та сега ноември правихме снимка и  тръбата си ми  е проходима всичко  е наред и беше казал че може и по естествен път да стане
« Последна редакция: Февруари 05, 2014, 17:31:27 pm от frani89 »
*
« Отговор #289 -: Февруари 05, 2014, 18:32:42 pm »
frani, действайте с мъжа ти още следващия месец, може да има остатъчен ефект от стимулацията за подобряване на шансовете ;)

*
« Отговор #290 -: Февруари 05, 2014, 23:41:13 pm »
Франи, ще стане, по един или друг начин, доколкото разбирам си млада  :)

Успех момичета в следващите дни  osi_9
« Отговор #291 -: Февруари 06, 2014, 11:18:58 am »
здравейте милички вече ми дойде както си трябва , звънях в клиниката казаха ми да спирам лекарствата . тези дни ще отида да си взема епикризата и да говорим с доктора какво ще правим
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #292 -: Февруари 06, 2014, 11:40:54 am »
Франи,  :bighug:
Съжалявам за неуспеха, но се радвам, че си с вдигната глава и не се отчайваш! Наистина си млада и това е само в твой плюс, защото все още не се бориш с времето, повярвай ми, това е много, много важно!  С постоянство и упоритост вярвам ,че ще успееш! Последвай съвета на момичетата и действайте още този месец, пък знае ли се!

Поговори с доктора, обсъдете нещата, помислете. Предполагам, че той ще те посъветва да пробвате още известно време по естествен път, преди да опитате отново с ин витро. Предвид възрастта ти, факта, че имаш проходима тръба и има шанс за естествено забременяване, аз бих те посъветвала да си дадеш няколко месеца, колкото мислиш, че можеш, пък каквото стане. Разбира се, решението е твое и не ти се меся, просто давам гледна точка. Надявам се бързо да се отърсиш и да продължиш смело напред!

Успех на всички ви!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #293 -: Февруари 06, 2014, 14:57:52 pm »
Франи, съжалявам за неуспеха!
Аз също съм с една здрава тръба, след два неуспешни ин витро опита забременях спонтанно.
Д-р Александров все ми казваше, че ще забременея спонтанно. Аз не реагирах добре на стимулациите. Правех не много добри яйцеклетки.
Поговори с док, почини си и вярвам, че всичко ще се нареди!

*
« Отговор #294 -: Февруари 06, 2014, 15:23:23 pm »
Такааааа, дойде моментът да си признаваме  :lol:
Ами днес на 9-ти ден от ЕТ на 5-ти ден имам  :bfp1: с по-бледа, но добре изразена втора черта и ЧХГ 68,48 :)
Обадих се на докторката и тя много се зарадва - чак все едно не вярваше  :lol:. Каза да продължавам с лекарствата и даде насоки какво следва и как и след 12 дни на преглед  8)
Аз още съм все едно не е станало, нямам оплаквания и ми е странно - дано да е истина и скоро да се събудя и да я осъзная  :lol:
*
« Отговор #295 -: Февруари 06, 2014, 16:00:26 pm »
Хей Маусче, честитоооо, много се радвам... По-добре е да нямаш усещания като че ли, аз лежа и си имам изразени предменструални болки на моменти, леки и слава Богу бързо отминават...
*

фиона

• 299
  • моето чудо се случи
« Отговор #296 -: Февруари 06, 2014, 16:06:43 pm »
Страхотна новина Mousyt : Леки и безпроблемни 9 м. и пухкаво бебче/бебчета на финала! :bighug:
А иначе относно оплакванията - аз и сега нямам,като изключим киселини 3-4 пъти.Бебчо се оказа добро детенце и не ме тревожи с нищо,така че добре те разбирам и ти пожелавам бременност като моята :)Едва сега,когато вече добре го усещам,че си ритка повярвах,че чудото е станало :oops:
« Отговор #297 -: Февруари 06, 2014, 16:13:20 pm »
Честито Mousyt желая ти само радост от тук нататък!!!

*
« Отговор #298 -: Февруари 06, 2014, 16:20:22 pm »
Браво, Mousyt!
Много е хубаво да чета такива новини.
Май аз, като ветеранка с броя на трансфери, ще се окажа най-търпелива. Тест ще правя утре или вдругиден. Май не ми се иска много, много  :wink: , но пък и моя трансфер беше на 3-ти ден.

« Отговор #299 -: Февруари 06, 2014, 16:30:03 pm »
Честито, Маусче!
Късмет на всички в очакване  :bighug: