Здравейте на всички! Днес е малко мрачно, но на мен ми е слънчево, надявам се и на вас
Тъкмо идвам от преглед. Докторката беше много доволна от реакцията на яйчниците, предвид ниската доза която си слагам, но каза че е нормално за възрастта ми и статуса ми и това е очаквала
.Десния яйчник по начало ми е по-активен и този път е дръпнал, като там имаше около 15 фоликула (на 10 спрях да я слушам докато брои
). В левия имаше два по-големи по около 10мм и няколко малки, та и там доволно, макар и по-малко
. Док каза, че ще имаме достатъчно фоликули и е доволна, а това е най-важното! Доволна съм, че нямаше изненади (лоши) засега
. Източиха ми 1л кръв за хормони и за ПКК и т.н. за анестезиолога за пункцията и сега чакам да ми се обади док като излязат хормоните дали да коригирам дозата от довечера и от кога да започна да си слагам Оргалутран. Ама какви са тия цени 80лв една инжекция бе
. Аз за Пурегона се бях настроила някак, бях си предвидила и за допълнителни лекарства, ама не вярвах че всичките са толкова скъпи
..... Ама ще трябва някак да се справим. Както каза една девойка днес: "Е, нали резултата ще е положителен, т.ч. няма какво да се напрягаме - ще се справим
".
Успех на всички! Щом аз, вечната депресия и паника, съм в оптимистично настроение, значи трявба да успеем!