0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро/ИКСИ - януари, февруари, март 2014г.
« Отговор #460 -: Февруари 17, 2014, 19:47:51 pm »
Съжалявам catcat прегръщам те
*
« Отговор #461 -: Февруари 17, 2014, 20:29:43 pm »
CatCat, съжалявам много, поне се видя че може да стане.  Ще стискаме палци пак!

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #462 -: Февруари 17, 2014, 20:52:31 pm »
CatCat, съжалявам. :-(

Не искам да повтарям момичетата но съм сигурна, че ще успеете.  На мен също ми се е случвало да има имплантация и да не се развие бременността т.н. биохимична бременност.

Успех и вярвам, че скоро ще си щастлива! :-)

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

teddy_music

• **
  • 86
  • Благодаря Ви д-р Минев!
« Отговор #463 -: Февруари 17, 2014, 21:19:20 pm »
Catcat, мила, съжалявам много! Знам какво е, и аз съм го преживявала този момент, макар и много отдавна. Загубата никога не се забравя, но ще ти даде сили да се бориш с нови сили нататък.
Пожелавам ти занапред много хубави моменти! :a_cat_01:

„Ако искам да видя пеперуди, трябва да изтърпя две-три гъсеници“
*
« Отговор #464 -: Февруари 17, 2014, 21:22:33 pm »
Catcat, миличка много съжалявам  :(. Няма думи, които да те утешат, но всички сме с теб и вярвай, че следващия опит ще е твоят  :bighug:
*
« Отговор #465 -: Февруари 17, 2014, 23:45:17 pm »
CatCat, съжалявам :(! Аз също трябвяше да се справя с болката от такава загуба, както още много момичета! Затова продължаваме да сме тук и да се подкрепяме ежедневно. Ще сбъднеш мечтата си, миличка! Важното е разговор с док. и набелязване на следващите стъпки!  :hug2:

*
« Отговор #466 -: Февруари 18, 2014, 08:02:32 am »
Да се отбележа и аз с 3-ти аборт, тази сутрин в 5.30 изкървях, прегледа ме д-р Стаменов, всичко е свършило...
*
« Отговор #467 -: Февруари 18, 2014, 08:38:44 am »
Reni, Catcat, много съжалявам момичета  :( Много силно ви прегръщам и ви пожелавам много скоро да сбъднете мечтата си  :bighug:
*
« Отговор #468 -: Февруари 18, 2014, 08:47:36 am »
Ехххх, Reni, Catcat, много съжалявам да прочета тези редове.
Няма как да ви утеша, но знам, че трябва да сме силни и да се борим с изпитанията, на които ни подлага живота.
Пожелавам ви по-бързо да успеете да изстрадате болката, да се отърсите от неуспеха и скоро да продължите напред и да постигнете желания успех. Кураж и много прегръдки.

« Отговор #469 -: Февруари 18, 2014, 08:53:40 am »
Ехх,Рени ...съжалявам,кураж мила  :bighug:
*
« Отговор #470 -: Февруари 18, 2014, 09:34:30 am »
По настояване на доктора, пуснах бета чхг, резултата е 4255, плашещо висок...
« Отговор #471 -: Февруари 18, 2014, 09:45:47 am »
Рени, миличка,  :bighug:
« Отговор #472 -: Февруари 18, 2014, 10:04:14 am »
Reni, много съжалявам, че ти се налага да преживееш това  :bighug:
Момичета, много благодаря за подкрепата! Просто ми трябваха ден-два да поплача, да си го изстрадам, защото бях подготвена за неуспешно инвитро, но за това, което ми се случи, не се бях сетила. Горе-долу начертах пътя си. Другата седмица съм на лапароскопия, за да може докато минават месеците между две инвитро процедури, да улесним максимално пътя за естествено забременяване.
« Отговор #473 -: Февруари 18, 2014, 10:08:18 am »
Рени, как коментира доктора този резултат?
« Отговор #474 -: Февруари 18, 2014, 10:21:23 am »
Много лоши новини последните дни тук.   :balk_134: Много, много съжалявам  :bighug:
Моя ЕТ мина в неделя. Прибрах си две дечица. За сега се чувствам добре, док каза да пазя леглото първите дни и тест на 3.03.
*
« Отговор #475 -: Февруари 18, 2014, 10:21:53 am »
Reni, Catcat  :bighug:

Reni, наистина какво каза доктора? Много високо ЧХГ  8O

Момичета, аз сега идвам от преглед. Имаме си едно плодно сакче, което си отговаря на седмицата (5г.с. и 4-5 дни). Мислех си, че сега вече ще повярвам - ама не  :lol: В клиниката ме успокоиха, че и като ми се надуе корема пак няма да повярвам, а чак като го видя вече оформено на видеозона може би  :lol:. Края на другата седмица съм да чуем сърчице и сега започвам да тръпна в очакване за тогава......
« Отговор #476 -: Февруари 18, 2014, 10:25:31 am »
Браво, Маусче!
Котешко момиче, само така, напред  :bighug:
Кокошинке, моля се да си добре! Състоянието ти е сериозно, ти сама ще го усетиш, като се захванат ембрионите. Имай предвид, че хиперстимулацията се влошава при бременност и бъди готова веднага да се обадиш в клиниката.

На всички в процедура - много късмет  :grouphug:
*
« Отговор #477 -: Февруари 18, 2014, 11:15:41 am »
Коментара е, че трябва да се обмисли как ще се действа, но защо по дяволите искат да продължа лекарствата, чхг ми било високо, от друга страна трябвало вече да се вижда, а искат в събота пак преглед, не разбирам нищо, главата ми ще се пръсне, този плоден сак няма да изкочи от нищото, нали?!? Мисля, че медицината не познава такова чудо... Ще рева, няма да лежа, нито мисля да ги пия вече тия проклети лекарства... Стига вече, сили за един или два пъти добре, но за трети аборт от къде да ги извадя?
*
« Отговор #478 -: Февруари 18, 2014, 11:31:33 am »
Reni, сега си емоционално натоварена.
Не реагирай първосигнално, което е абсолютно обяснимо в твя случай, но според мен трябва да се вслушаш в думите на доктора, все пак той има повече опит.
За да ти каже да продължиш с лекарствата, значи има нещо предвид. Д-р Стаменов не е от хората, които подклаждат напразни надежди, ако не вижда някакъв смисъл. Събота не е толко далече. Събери се и гледай напред.

« Отговор #479 -: Февруари 18, 2014, 11:39:34 am »
Catcat, съжалявам мила  :( Толкова се радвах с теб.
Това, че е имало имплантация обаче не е за подценяване. Стискам ти палци бързо да се възстановиш и скоро да пишеш за новите стъпки.

Reni, не спирай наистина лекарствата на своя глава. Стискаме ти палци просто да се е скрило твоето ембрионче и това да е само фалшива тревога.

Mousyt, браво момиче.
Сега вече няма нужда да се криеш от мама предполагам  :lol: