Galia, много съжалявам
Аз тъкмо влизам и аз да се оплача, че няма да ми се размине и на мен с това зацапване май
От сутринта забелязах, че нещо ми розовее тва дето изтича от Утрогестана
. Преди малко вече, се убедих че не ме лъжат очите и веднага звъннах на док и тя ми увеличи дозата
+ Но-шпа и да видим до утре как ще е... Много ме е страх, защото следващите дни е датата на която нормално щеше да ми дойде и да не стане нещо
Чудех се - понеже док ми каза да си лежа и почивам, дали буквално има предвид да лежа
Не за друго, ама моята работа е да седя цял ден на стол (почти не ставам) и ме карат до работа и връщат с кола от врата до врата - та си мисля, че ако ще си оставам вкъщи да седя на дивана няма голяма полза, ама се замислих чак след като и затворих и си мисля сега да не звъня пак за глупости..... Та според вас като кажат докторите да лежиш - имат предвид буквално в хоризонтално положение или просто да не се натоварваш и движиш много?
И да си призная много съм несъобразителна - опнах се днес на обяд на разходка извън офиса, а съм на токчета (аз попринцип не нося, ама тази сутрин имах някакво желание да се облека като жена....) и дали нещо не съм се напрегнала