0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро/ИКСИ - януари, февруари, март 2014г.
« Отговор #180 -: Януари 26, 2014, 17:14:53 pm »
mgstra , ако знаеш че за почти всяко нещо в живота ми съм така и все това си повтарям - и защо ми беше да си късам нервите, да не се паля,..... но май вече на 29 трябва да започна да свиквам, че няма да се преборя с прекомерната си емоционалност :(
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #181 -: Януари 26, 2014, 20:47:36 pm »
Frani, Mousyt, стискам палци, момичета  :)

Mgstra, и на теб също много успех  :) Радвам се, че пак си на старта :)

На момичетата, които сега започват своите опити, искам и аз да им кажа, да не се отчайват. Аз все още не съм успяла до финала, но не съм спирала да вярвам, че ще успея един ден да стана майка. За толкова години в клиниката съм виждала всякакви случаи. Има много успели момичета и с трансфер само на един ембрион, и на такива с фрагментации. Аз самата имам 8 опита - 4 стимулирани и 4 замразена трансфера. При първите 6 опита имах само кръгли 0 като резултат, никаква имплантация, въпреки хубавите ембриони, които винаги имаме. На 7-ия опит за първи път върнахме 3 ембриона, тъй като вече имах много неуспехи. Аз съм с еднорога матка и по принцип повече от 1 бебе трудно бих износила, дори може да се каже, че е невъзможно. Като лоша шега се бяха хванали и 3 ембриончета и се наложи да правя и редукция. Оставихме едно бебе, което се развиваше добре до 11 г.с., когато сърцето му спря. Миналата година правих опит със замразени ембриончета, хвана се едно, което на за съжаление в 10 г.с. пак му спря сърцето. Имам и един мисед аборт от спонтанна бременност в 8 г.с. Въпреки всичките тези ужасни за мен моменти все още имам надежда и вярвам, че с док ще успеем да стигнем до един щастлив финал. Той има идеи как да подобрим нещата, да видим. В близките 2 месеца се надявам да направя и 9-ия си опит, имам още 3 замразени ембриончета. Дай Боже това да е моят опит :)
« Последна редакция: Януари 26, 2014, 20:49:15 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #182 -: Януари 26, 2014, 21:27:47 pm »
Иве, ще стигнете до края, то е ясно! Успех!
*
« Отговор #183 -: Януари 26, 2014, 21:51:56 pm »
Iva, благодаря ти за пожеланията. Аз не съм спирала да действам.
Радвам се, че и при теб предстои процедура.
Трябва да пишеш по-често, за да даваш кураж на по-новите момичета, защото ти си минала през много изпитания и продължаваш да запазваш надеждата и вярата в успеха. Възхищавам се на духа ти и съм сигурна, че и ти ще се радваш скоро на успешен финал  :)

*

iva17

• 915
« Отговор #184 -: Януари 26, 2014, 21:56:07 pm »
Мidge, Mgstra, благодаря за пожеланията. Дано!
« Отговор #185 -: Януари 27, 2014, 10:24:13 am »
Ива, прегръдки и успех! Ще стане, както ти самата вярваш. Дано да е скоро, дано тази година вече да си бременна и всичко да се развие успешно!
*
« Отговор #186 -: Януари 27, 2014, 14:16:15 pm »
Здравейте момичета - навън е едно пролетно след вчерашния сняг stork-girl
Сутринта ми звъннаха - утре сутрин живот и здраве ще правим трансфер. Засега имаме 2 бластоциста и 4 морулки, и ако всичко продължава да се развива ще замразим също :)
Т.ч. стискайте ми много палци за утре!  :bighug:
« Отговор #187 -: Януари 27, 2014, 14:31:34 pm »
Виждаш ли как всичко се подрежда. Ще ти стискаме разбира се!
*

iva17

• 915
« Отговор #188 -: Януари 27, 2014, 14:37:43 pm »
Нope-love, мерси :)

Mousyt, виж какви хубави новини имаш, дано вече си по-спокойна. Естествено, че стискаме :)
« Отговор #189 -: Януари 27, 2014, 15:47:43 pm »
Здравейте момичета - навън е едно пролетно след вчерашния сняг stork-girl
Сутринта ми звъннаха - утре сутрин живот и здраве ще правим трансфер. Засега имаме 2 бластоциста и 4 морулки, и ако всичко продължава да се развива ще замразим също :)
Т.ч. стискайте ми много палци за утре!  :bighug:
Mousyt с теб съм. стискам много палци за утре .гушкам те силно
« Отговор #190 -: Януари 27, 2014, 17:28:38 pm »
Здравейте,да се отчета и аз-днес 5ти ден след пункцията имаме 4 хубави ембриончета в стадий бластоцист,които ще замразим.Живот и здраве,ако хормоните ми влязат в норма ще правим трансфер през март.
Mousyt ,frani89,iva17 ,mgstra ,много късмет мили момичета

:goodluck:
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=p en p][/url]
« Отговор #191 -: Януари 27, 2014, 19:01:28 pm »
Здравейте! Моята пункция мина в събота, докторът ми каза, че много яйцеклетки са извадили. в сряда ми е трансфера, обаче не са ми се обаждали днес и аз се чудя дали да не врътна един телефон утре да разбера какво става. Видях, че денят на пункцията е нулев, така че на 4-ти ден ще бъде ЕТ. Лекарствата ми са вероятно като на всички: утрогестан вагинално, но-шпа, бромокриптин, аспирин, вибрамицин и  фолиева киселина. Пиша ги за да попитам някое от тях дали води до  :constipated:
Направо ще се пръсна, а до сряда трябва да съм го решила този проблем. Чела съм за запек след ЕТ, но пък след пункция  :?
« Отговор #192 -: Януари 27, 2014, 19:10:39 pm »
утрогестана и но-шпато могат да причинят подобен дискомфорт. яж мюсли свеки ден, при мен помагаха и малко сушени сини сливи накиснати за 10на минути с вода(пиеш и водата).
*
« Отговор #193 -: Януари 27, 2014, 19:22:26 pm »
Благодаря момичета  :grouphug2:
Аз съм на утрогестан, фолиева и естрофем и май нямам такива оплаквания  8O
Но сините сливи са много добро решение попринцип ;)
*
« Отговор #194 -: Януари 27, 2014, 20:23:01 pm »
Здравейте! Моята пункция мина в събота, докторът ми каза, че много яйцеклетки са извадили. в сряда ми е трансфера, обаче не са ми се обаждали днес и аз се чудя дали да не врътна един телефон утре да разбера какво става.

леле Catcat,
докато се обърна, и ти вече си на пункция, браво!
Сега спокойствие, почивка и много позитивни мисли :) Последното + стиснати палци го имаш и от мен  :grouphug:
« Отговор #195 -: Януари 27, 2014, 20:55:40 pm »
Чела съм за запек след ЕТ, но пък след пункция  :?

Котешко момиче, свещички Ева кю - дават ги и на бременни. Това в случай, че нищо от другите не свърши работа достатъчно бързо. Иначе съветите са хубави, но нещата действат с натрупване и трябва постоянство при хапването им.

Много стиснати палци на всички!
*
« Отговор #196 -: Януари 27, 2014, 21:32:41 pm »
И моят трансфер ще е утре.
Събрахме се много момичета с процедури по едно и също време. Дано после всички да се похвалим с положителни резултати, че бременната тема започва да се изпразва по малко и трябва да има свежи попълнения  :)

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #197 -: Януари 27, 2014, 21:36:38 pm »
Успех, момичета! Стискам палци на всички ви!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #198 -: Януари 27, 2014, 22:19:03 pm »
Много Ви благодаря! Утре ще си купя свещички. Успех на всички и дано скоро да видим двете чертички  :D
« Отговор #199 -: Януари 28, 2014, 06:20:11 am »
Котешко момиче, навремето са ми предписвали Достинекс - принципно е за повишен пролактин, какъвто аз нямам, но имах хиперстимулация. От него така се запичах, че не можех изобщо да си кажа името. Идеята му е, че изтегля всичката вода (при хиперстимулация задържаш много вода) и тя не остава по червата и това те запича. В тази връзка - бромокриптин за какво пиеш и сега ли ти е предписан? А колко ти беше последния измерен естрадиол и колко яйцеклетки извадиха или поне броя на фоликулите ако си спомняш (пишеш за много, но колко е това много)? Не че ще ти поставим диагноза тук, но ще имаш едно на ум.