Frani, Mousyt, стискам палци, момичета
Mgstra, и на теб също много успех
Радвам се, че пак си на старта
На момичетата, които сега започват своите опити, искам и аз да им кажа, да не се отчайват. Аз все още не съм успяла до финала, но не съм спирала да вярвам, че ще успея един ден да стана майка. За толкова години в клиниката съм виждала всякакви случаи. Има много успели момичета и с трансфер само на един ембрион, и на такива с фрагментации. Аз самата имам 8 опита - 4 стимулирани и 4 замразена трансфера. При първите 6 опита имах само кръгли 0 като резултат, никаква имплантация, въпреки хубавите ембриони, които винаги имаме. На 7-ия опит за първи път върнахме 3 ембриона, тъй като вече имах много неуспехи. Аз съм с еднорога матка и по принцип повече от 1 бебе трудно бих износила, дори може да се каже, че е невъзможно. Като лоша шега се бяха хванали и 3 ембриончета и се наложи да правя и редукция. Оставихме едно бебе, което се развиваше добре до 11 г.с., когато сърцето му спря. Миналата година правих опит със замразени ембриончета, хвана се едно, което на за съжаление в 10 г.с. пак му спря сърцето. Имам и един мисед аборт от спонтанна бременност в 8 г.с. Въпреки всичките тези ужасни за мен моменти все още имам надежда и вярвам, че с док ще успеем да стигнем до един щастлив финал. Той има идеи как да подобрим нещата, да видим. В близките 2 месеца се надявам да направя и 9-ия си опит, имам още 3 замразени ембриончета. Дай Боже това да е моят опит