Франи, аз бях като теб втория път. Забавиха ми пункцията с един ден, защото нивата на хормоните бяха високи. В крайна сметка имах хиперстимулация, но отмина за два-три дена. Първия ден ми беше по-кофти.
Спокойно! Докторът си знае работата (аз не съм била при него, де).
като цяло какво значи тази хиперстимулацция и спира ли процедурата ако се стигне до нея .какъв е резултата от опита ти
frani89, аз бях с хиперстимулация. При нея развиваш по-голям брой фоликули в яйчниците, отколкото нормално трябва да се получат. Доколкото знам нормално трябва да се развият около 10-12, а при мен извадиха 24
! Резултатът беше, че ми изписаха 4 допълнителни инжекции и лекарства и се разминах без трансфер. А чувството след пункцията - да не ти го описвам. Другите казват, че са се разминали с ден-два, а аз цели 6 дена не бях на себе си. Източваха ми и вода чак.
Колкото до това дали ти забавят пункцията, заради многото фоликули, нищо не мога да кажа, защото си ми я направиха, когато трябваше.
Единственото, което може да се случи, е да не ти ги върнат. На мен трансфера ми беше след 3 месеца, защото чак тогава яйчниците бяха възвърнали нормалните си размери.
Дано всичко да се оправи при теб!