Благодаря ви, момичета, толкова много надежда ми давате, когато виждам, че нещата въпреки всичко накрая завършват щастливо! Да са ви здрави и щастливи малките слънчица и много да ви радват!
Надеж, не бях чувала за активната имунизация, но след твоя коментар прочетох какво представлява и ще се поинтересувам сериозно за този метод. Възможно е благодарение на АИ, бременността да се е повлияла в положителна насока.
Crystal , аз също правих всякакви изследвания - генетични, имунологични, хормони вкл. на щит. жлеза, SDI тест, хламидии, токсоплазмоза и още много други.. Вкл. посетих една клиника в чужбина, но и оттам нищо не излезе. Историята ми е толкова дълга, че не бих искала да отегчавам хората тук. Единствените неща, които аз отказах да правя на този етап са вливанията с имуновенин - един от гинеколозите ми наговори страшни неща за случаи с вливания, дори не бих искала да ги напиша, другото, което все още се колебая е предимплантационна д -ка и изследване от типа на хистероскопия - все предложения от лекарите. Засега се въздържам, защото считам, че медицината в тази област не е напреднала дотолкова, че да докаже причината дори и след тези изследвания, от друга страна малко се притеснявам от тежестта на този вид изследвания, все пак не става въпрос за вземане на кръв - има шанс за нарушаване стерилността на матката. И все пак може би ако неуспешните ми опити продължат ще трябва да се подложа и на това. Момичета, още веднъж ви благодаря за надеждата, която ми давате и ви желая Весели празници и една Щастлива Нова Година!