0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

obarkan sam
« -: Юни 27, 2006, 21:15:19 pm »
Zdraveite,izviniavam se za 6rifta predi vsi4ko...


 Az sam na 26 a priatelkata mi e na 34. Zaedno sme 3 godini. Zagovorihme za deca i mai ne sme na edna i sa6ta valna. Haresvam ia no ne se 4uvstvam gotov za tazi stapka - vse o6te ne. Razbiram ia napalno i ot tova ne mi stava po leko. Obarkan sam. Ako imate mnenie po vaprosa,molia spodelete go.

                                 Blagodaria

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Юни 28, 2006, 08:22:56 am от Lali »
Re: obarkan sam
« Отговор #1 -: Юни 27, 2006, 21:58:52 pm »
Здравей,
Това, че си объркан в тази ситуация е разбираемо, но само ти трябва да решиш как да постъпиш. Нормално е приятелката ти да мисли за деца......а и за съжаление биологичният й часовник тиктака и няма връщане назад. Каквото и да си говорим специално за тези неща годините си имат значение за жените....докато при мъжете......е, не че там нямат значение, но един мъж може по-лесно да стане баща независимо от годините си (стига да няма други проблеми). Опитвам се да се поставя на твое място (разликата с мъжа ми е 8 години), но ми е трудно....все мисля от гледната точка на жената. Определено разбирам и теб....нормално е да ти се живее....и да не поемаш нови отговорности на този етап от живота ти. Момента, в който двама души решат да имат дете трябва да е обмислен обикновенно......защото това е много важно решение и няма връщане назад :) Не е като да си купиш нещо с което после не се харесаш и да искаш да го върнеш. Помисли добре....доколко обичаш тази жена (озадачи ме факта че думата която използва за нея беше "харесвам я")....искаш ли да направиш следващата крачка с нея.......поговорете.....знам че ще е трудно...и решението е трудно, но ако живота беше лесен нямаше да е интересен ;)
Re: obarkan sam
« Отговор #2 -: Юни 27, 2006, 22:38:40 pm »
Съгласна съм с всичко, което ти е написала Роза и според мен трябва да помислиш добре и да бъдеш честен с тази жена, за да не и губиш времето и да подхранваш напразни илюзии
*

    eganeva

  • *****
  • 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: obarkan sam
« Отговор #3 -: Юли 03, 2006, 15:42:54 pm »
Че 26 години са една чудесна възраст да станеш баща. Но ако не се чувстваш готов - кажи си направо. Няма смисъл тя да се надява. Желая ти късмет каквото и да решиш. А най-вече това  :babyflips:
*
Re: obarkan sam
« Отговор #4 -: Юли 05, 2006, 12:56:24 pm »
Здравей...:)разбирам те напълно как се чувстваш и съм съпричастна,доколкото мога..но найстина трябва да си изясниш чувствата към тази жена и какво искаш ти..това е най-важното,какво искаш ти...ако мислиш,че тя е жената,която може да бъде майка на децата ти...няма какво да чакаш.Но това трябва да си е лично твое решение!пожелавам ти успех... :bighug: :blowingdust:
...Две хубави очи.Душата на дете в две хубави очи;-музика-лъчи.Не искат и  не обещават те..Душата ми се моли,дете,душата ми се моли!...