Ами така беше да,казах че ще правим,но поговорихме и решихме да изчакаме всичко да мине.А колкото до родителите ми,майка си е патила от такава рана,и искат най-доброто за мене,защото съм им една дъщеря,но ако покаже нещо лошо теста недай си боже,няма да им кажа.А и не е задължително да имам ЧПВ,това ще го покаже теста.Когато ходих да нося цитонамазката,много плаках и жената вика-стига плака бе дете,това че те изследват както много други жени, за да ти открият точна диагноза,не означава че имаш рак,не мисли такива работи и стига се притеснява...ама няма как да не се притеснявам,кистата сигурно мина вече,днес ми дойде цикъла,да се надяваме че този проблем е решен,а и докторката каза че яйчниците като цяла работят добре,особено десния и при цикъл би трябвало да се е маханала напълно,защото е от функционалните кисти.А и може да се е получила от това,че този месец нямах овулация,може просто да е било не пукнат фоликул.Най-много ме е страх за тази раничка,знам че като чета по форуми няма да ми помогнат кой знае какво,но са някакво успокоение за мене,че ми дават съвет хора вече изпитали това което аз преживявам в момента.В форума на бг-мамма бях чела че не е хубаво да се горят ранички,преди да си раждала,защото било вредно за момичето.Но ако все пак се наложи да се гори,ще отида в София,защото в Бургас,едва ли ще ме излекуват качествено,както повечето софийски специалисти..