Гери, опитай рецептата с ряпа и мед - издълбаваш една ряпа, слагаш мед и след няколко часа изпиваш образувания сок. Виж с гугъл как беше точно. Няма да навредиш на малчо като кашляш, но и за двамата е хубаво да се оправяш бързо. Успех!
Стоека, ако може да пуснеш бхс - може. Ако ли не, теглиш му една ***** и си правиш феталните, които поне почиват на някакви факти, а не са просто някаква статистика. Не си го чула от мен, обаче по статистика бебчето ви ще бъде 55% момиче или 45% момче. Обаче фм и амниоцентезата могат да кажат със сигурност... Та... нали ме разбираш
.. А честия ехограф не може да ти навреди - питам всеки от топ специалистите при които ходя и това е техният отговор.
И последно: като даваш кръв за бхс-то кажи си ако си приемала хормонални препарати (пък и всякакви) последната седмица.
Каткат, много успешни бременности започват с прокървявания. Ако не завали пак даже ще изляза с приятелка да разходим едно такова бебче... Пази леглото да не избяга, гледай хубави филми и слушай докторите. Случва се прокървяване около датата на цикъла, да. Определено не е от розови сънища, каквито имат много момичета. Аз също имах много в началото, и те доведоха единствено до хубави работи когато решихме да подновим... контактите (пу, избяга ми другата дума).
Лари, морско момиче, благодаря ви! Особено това за желязото е ценна инфоомация - аз от три дни хапвам обилно коприва и си пея 'Дърт козел млада върба лющеше' за по-добър апетит. Щом я усвоявам добре значи може да се проявя като 'Iron maiden'
Абе снощи ме обхвана едно предчувствие за Старшайн... Чак се чудя дали момичетата със скорошен термин се вълнуват толкова, колкото аз ги мисля.... Положително някой ще пише скоро най-хубавата вест!
Успешна бременност и леко раждане на всички!