Бях на преглед днес, бебето правеше едни кълбета не е истина, по-едно време се успокои и взе да си смуче палеца, чак тогава го мериха 6.72 см. отговаря на 13г.с. и 2 дни, т.е избързва малко.
NT 0.25см, но носна костица доктора не измери макар, че каза че вижда около 1мм, понеже съм много над нормата с килограмите, коремната стена е плътна и не се вижда добре. Не ме прегледа с вагинален ехограф, понеже ми каза, че плацентата не е все още изградена и ще почака до 16г.с, сега няма да рискува понеже бебето е след ин-витро. Но като не маркира наличие на ностна костица, каза че ще ми се увеличи още риска. Другото - бях направо шокирана в лаборатория Лина, като разбрах, че те правят изследването а не го пращат в София, в НГЛ. Някоя мама от Бургас да се е сблъскала с такъв проблем. Освен това не мога да го видя по пощата, а лично в лабораторията трябва да отида, е аз не съм от Бургас пътувам 40км. в едната посока и имам силни болки след това. Направо умирам от яд, дадох кръв, платих и чак след това попитах. За амниоцентезата доктора каза, че ако се наложи задължително в София, няма да се наеме нито той, нито ще ми препоръча друг гинеколог в Бургас.