0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните N 89
« Отговор #840 -: Февруари 01, 2014, 13:17:33 pm »
Здравейте момичета!
Нещо не мога да се организирам да ви прочета  :).Ние с малката сме добре, гледаме се ,радваме се и така.
Starshine имаш много стиснати палчета от мен,не се притеснявай щом бебко е решил да излиза значи е готов.Нека всичко да мине леко. :crossfingers:
avallon вие как сте с малката вкъщи ли сте вече? :hug2:
Отосно теглото на бебето на мен един ден преди секциото ми казаха,че е 3,400 а се роди 3050  yahoo_33,така че нищо не е с точност.

« Отговор #841 -: Февруари 01, 2014, 13:40:50 pm »
Здравейте! Преди влизах с профил кармен-косара, но си забравих паролата  :lol:
Като ви гледам, повечето сте на финала .  :grouphug: Пожелавам ви леко минаване на очаквания край!
Starshine за естествено раждане ли си подготвена? Дано мине леко!
Съни, ти си накрая, нали. Нормално е да са ти намалели водите. Пий повечко вода, това трябва да компенсира околоплодните води

« Отговор #842 -: Февруари 01, 2014, 13:46:26 pm »
Здравейте! Преди влизах с профил кармен-косара, но си забравих паролата  :lol:
Като ви гледам, повечето сте на финала .  :grouphug: Пожелавам ви леко минаване на очаквания край!
Starshine за естествено раждане ли си подготвена? Дано мине леко!
Съни, ти си накрая, нали. Нормално е да са ти намалели водите. Пий повечко вода, това трябва да компенсира околоплодните води
Не можах да се сдържа....По едно и също време бяхме бременни,ти вече трябваше да раждаш и изведнъж изчезна.Чудех се какво стана с теб.А сега каква чудесна новина ни поднесе.Лека бременност и братче за малката принцеса :D
« Отговор #843 -: Февруари 01, 2014, 14:13:57 pm »
Добре дошли на новите момичета  :P
Starshine  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

При мен нещата са наред. Започнаха да ми зачестяват фалшивите контракции.
Чувствам се обаче добре.
Остават ми още 3 седмици работа до болничния и само чакам бързо да минат, че ми се мързелува.  :lol:
« Отговор #844 -: Февруари 01, 2014, 14:49:36 pm »
Перличка, радвам се, че не се сдържа  :D Забравих си и акаунта, и паролата, а така ми се влизаше тук...
Да, през  2012 на 28.09 се роди Ива със секцио, макар че исках естествено. Важното е, че се роди жива и здрава.
Ти как си? Как се развиват нещата при теб?

*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #845 -: Февруари 01, 2014, 16:29:09 pm »
Перличка, радвам се, че не се сдържа  :D Забравих си и акаунта, и паролата, а така ми се влизаше тук...
Да, през  2012 на 28.09 се роди Ива със секцио, макар че исках естествено. Важното е, че се роди жива и здрава.
И аз не можах да се стърпя, бях част от тогавашната група на раждащите, заедно с Перличка :wink: Помня, че много настояваше за естествено раждане, какво се случи? Май после някъде беше писала и, че продаваш мляко - AR ли беше или безлактозно, не помня...И ето пак си в редиците :lol: И аз като сватята, ти пожелавам този път младеж, за равновесие... :wink:
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #846 -: Февруари 01, 2014, 16:32:41 pm »
Доколкото си спомням,госпожицата трябваше да изчака да приключи ремонта,ама май ги изненада насред боите и четките :D
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #847 -: Февруари 01, 2014, 16:34:17 pm »
Доколкото си спомням,госпожицата трябваше да изчака да приключи ремонта,ама май ги изненада насред боите и четките :D
Тц, не свате...тя преноси доста, мисля поне 10 дена. Трябваше да роди месец преди мене, вярно, Ивайло избърза с 2 седмици /той е на 12,10/, но съм почти сигурна, че преноси... :D :D
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #848 -: Февруари 01, 2014, 16:58:21 pm »
Спомням си някакви ремонти :D,ама явно подробностите ми убягват.Важното е,че всичко е минало добре.
*
« Отговор #849 -: Февруари 01, 2014, 19:03:44 pm »
Здравейте, момичета!

Starshine, прегръщам те и ти стискам палци раждането да мине леко :) и да не се задръжате дълго в болницата!

Добре дошли на новите момичета! Подкрепяйте се, защото куп въпроси и приблеми ще ви вълнуват по пътя до желания финал :).

Специални поздрави на новите мами, да си гушкат с радост бебетата и да се справят с новите предизвикателства.

*Sunny*Angel*, на мен пък доста рядко ми говорят за оклоплодни води. Последният път едва се виждаха плацентите, навсякъде бебета  :lol:. Следи се редовно, малко (ни) остана :) и всичко ще бъде наред.
« Отговор #850 -: Февруари 01, 2014, 19:14:24 pm »
И аз не можах да се стърпя, бях част от тогавашната група на раждащите, заедно с Перличка :wink: Помня, че много настояваше за естествено раждане, какво се случи? Май после някъде беше писала и, че продаваш мляко - AR ли беше или безлактозно, не помня...И ето пак си в редиците :lol: И аз като сватята, ти пожелавам този път младеж, за равновесие... :wink:
Не бях сигурна дали ще се сетиш за мен и не смеех да ти пиша   :grouphug: Как си ти? Какво се случва с теб?
Да, Буболина е права, преносих и май доста. Термина ми беше на 21-ви, а я идкараха на 28-ми. Случи се, че си уви пъптага връв около врта и вдигнах високо кръвно...и така. А ремонта мъжо до последно в къщи мажи и боядисва  :lol:
Казвайте какво ново има тук? Кой какво роди?

« Отговор #851 -: Февруари 01, 2014, 19:23:38 pm »
mimito79 писах ти на лични ще можеш ли да ми отговориш
*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #852 -: Февруари 01, 2014, 22:39:23 pm »
Благодаря ви момичета. За сега планът е да раждам нормално. Още съм си в болницата - на отглеждане  :lol: Бебко си е добре, аз също. Нямам контракции. Много странна работа  :) Ако караме така, може да и да дочакам термина в болницата и да родя след 2 седмици. А как ми се иска да съм си у дома, но няма как за съжаление.
Искам да честитя на новите момичета! Пожелавам ви лека бременност и раждане на термин.

Quiet people have the loudest minds.
*

teddy_music

• **
  • 86
  • Благодаря Ви д-р Минев!
« Отговор #853 -: Февруари 02, 2014, 00:09:44 am »
Искам да попитам по-просветените - задължително ли е раждането да е секцио след ин витро, защото казват, че го водят рискова бременност? Има ли сред вас родили нормално след такава процедура?
Имам и още един проблем - когато се застоя права, десният ми крак изтръпва. Вечер пък, когато спя, усещам, че и ръцете ми изтръпват понякога. Да се притеснявам ли или е нормално за бременните? Нещо да ме посъветвате...

„Ако искам да видя пеперуди, трябва да изтърпя две-три гъсеници“
*
« Отговор #854 -: Февруари 02, 2014, 00:27:26 am »
Живея извън България и двете иксита, от които се родиха децата ми, не бяха предпоставка нито да ме водя рискова бременност, нито да раждам секцио. Разбира се, че по време на раждането може да се наложи нормалното да премине в секцио. Никой не е застрахован. Но при мен никога не се е споменавало за цезарово сечение, защото са заченати чрез АРТ. Двата пъти раждах нормално.

« Отговор #855 -: Февруари 02, 2014, 09:28:59 am »
Теди и на мен ми казаха, че самото ин витро не е предпоставка за секцио.
Има обаче клиники и д-ри, които практикуват задължително секцио в нашия случай.
Аз лично ще се радвам да имам естествено раждане, стига да няма други медицински предпоставки за секциото.
« Отговор #856 -: Февруари 02, 2014, 10:37:38 am »
Привет мамита!
Теди, това, че си забремеляна с ин-витро не е предпотавка да родиш със секцио и не е рискова бременност. Спокойно можеш да си родиш нормално. Просто някои лекари смятат операцията за по-безопасна и по-доходоносна  :lol:

*

iliqnka_85

• *
  • 48
  • Ако не ти пука къде си-значи не си се изгубил
« Отговор #857 -: Февруари 02, 2014, 12:40:18 pm »
Момичета,здравейте,ще пиша и тук,защото съм много притеснена-бременна съм в 5г.с след мисед преди 5 месеца-има ли майки износили бебе без проблем след мисед?Много съм притеснена.Нямам деца и тази бременност,както и предишната) е много желана...
*
« Отговор #858 -: Февруари 02, 2014, 23:34:57 pm »
Теди, забременяване чрез АРТ по никакъв начин не е предпоставка за секцио, нито пък бременносттта да се води рискова. Нека някой който го твърди да се аргументира конкретно и разумни доводи. Останалото са както се казва градски легенди.
Илиянка, много, много случаи има на родили нормално след мисед, това не е изключение. Намери си читав специалист и поговори с него.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*

iliqnka_85

• *
  • 48
  • Ако не ти пука къде си-значи не си се изгубил
« Отговор #859 -: Февруари 03, 2014, 10:34:38 am »
Илиянка, много, много случаи има на родили нормално след мисед, това не е изключение. Намери си читав специалист и поговори с него.

Благодаря!