0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните N 89
« Отговор #720 -: Януари 20, 2014, 00:33:40 am »
Аз съм след 4 дни.
Изпращам букет от прегръдки, целувки и искрена завист! Всичко, което правим е за да стигнем до този момент, за този прекрасен миг е цялата тази лудост преди това... Желая ви да го погледнете с очите на любовта и да го усетите с дълбините на сърцата си! Едно ново, страшно и прекрасно начало е пред вас!  :bighug:
Пожелавам и много внимателни и по-малко шашнати татковци  :wink:.
*
« Отговор #721 -: Януари 20, 2014, 10:15:41 am »
Авалон, направо си спомням кога беше теста ти :) А сега чакаме с нетърпение вашата среща.

Общо взето тези месеци ще бъде бебевалеж.За мен това е страхотна емоция, чела съм ви повечето, знам през какво сте минали и колко чакани са тези деца.Всяко е една малка победа за Зачатие.

Лека бременност и раждане на всяка една :*

*
« Отговор #722 -: Януари 20, 2014, 10:46:11 am »
Момичета, имате стиснати палци и от мен!  :crossfingers:

amanda, avallon, всичко ще бъде наред! И при двете ви бременността вървеше толкова спокойно, че няма начин и раждането да не мине добре :). Прегръщам ви и чакам прекрасни новини!

joly, 2411, леко раждане и на вас, момичета, и щастливи мигове с вашите бебчета!

На тези, които тръпнат преди ФМ, пожелавам най-незабравимия хубав филм :).

Аз вече съм в отпуск и съм обърнала къщата наопаки заради ремонта :). Е, ще ходя по малко на работа, за да довърша някои задачи, но вече умът ми е другаде  :lol:. Поръчах количка и легълца и чакам с нетърпение да пристигнат. Още нямам столчета за кола, но това ми се вижда по-лесна задача :).

Хубав ден на всички!
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #723 -: Януари 20, 2014, 10:47:39 am »
Маги, това все едно аз съм го писала :D

А на теб, бързам да ти пожелая, всичко пожелания да ти се върнат тъпкано! :D Освен това, да ти честитя рождения ден и нека усмивката не слиза от лицето ти! :bighug:
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #724 -: Януари 20, 2014, 12:31:36 pm »
Аманда, Авалон, стискам ви палци и на двете! Всичко ще мине добре, сигурна съм в това! Изпращам ви много прегръдки! Скоро ще гушкате своите съкровища, искрено ви завиждам вече  :lol:
Маги, много е мило това, което си написала!  :bighug:
На всички пожелавам спокоен и слънчев ден! И не забравяйте да стискате палци на Аманда и Авалон.  :D

Quiet people have the loudest minds.
« Отговор #725 -: Януари 20, 2014, 15:18:31 pm »
Изпращам и аз позитивните си мисли и пожелания към аманда и авалон. Да се готвят следващите...Те си знаят кои са, да не изброявам!
Честит рожден ден на Маги! Толкова загрижена и мила към всички - дано да и се връща стократно вниманието и грижата от другите хора към нея!
Аз съм от тези, които тръпнат преди първата ФМ, както пише Беата. Макар че до 04.02. има още доста време. Как мислите, струва ли си преди да мине този преглед да се записвам на ЖК в Пазарджик или да изчакам да мине и ФМ и тогава. Сега съм в начало на 10-та седмица, а тогава ще бъда по средата на 12-та.
*
« Отговор #726 -: Януари 20, 2014, 15:45:54 pm »
Аз се записах на ЖК след първата ФМ.Ами не виждах смисъл преди това.Нали ходих и на прегледи насам натам, големи сме цветарки по време на бременост ей :)

Хоуп, преди всяка ФМ бях като дърво, моя мъж викаше че съм паника от класа, но така е, знаем много, обременени сме, имам история както аз казвам.

Много благодаря за всички пожелания момичета.

*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #727 -: Януари 20, 2014, 16:00:28 pm »
Хоуп, аз също се записах на ЖК след първата ФМ. А преди ФМ също бях много притеснена... ако може така да се каже - нямах търпение да отида. То всъщност преди всеки преглед съм така. Ето - например - в четвъртък съм на ЖК, броя часовете до прегледа, поглеждам през 2-3 часа календара :lol:
Маги, моите пожелания ти ги писах вече. Ние с теб май ще гушкаме бебоците по едно и също време.. Аз лично хем нямам търпение, хем искам да устискам до края :lol:

Quiet people have the loudest minds.
« Отговор #728 -: Януари 20, 2014, 16:55:18 pm »

Хоуп, преди всяка ФМ бях като дърво, моя мъж викаше че съм паника от класа, но така е, знаем много, обременени сме, имам история както аз казвам.

Аз съм същата картинка преди първата ФМ за губих и ума и дума преди часа за прегледа-иначе бях направила един списък с въпроси на доктора ама като влезнах и всичко ми се изпари от главата
« Отговор #729 -: Януари 20, 2014, 16:56:57 pm »
Аз съм същата картинка преди първата ФМ за губих и ума и дума преди часа за прегледа-иначе бях направила един списък с въпроси на доктора ама като влезнах и всичко ми се изпари от главата
« Отговор #730 -: Януари 20, 2014, 17:18:45 pm »
Здравейте момичета!
Аманда, Авалон  :crossfingers: всичко да е наред!

На мен тази седмица ми предстои преглед с доктора, при който съм си избрала да раждам. Досега се следих при докторката ми от инвитрото.
Днес бях и на ЖК, след като не бях ходила 4 месеца.
Кръвното ми е нисичко. 60 на 80. Как ви се струва? Мерих го снощи в къщи с новия ми апарат за кръвно. Реших, че не мери правилно. Тази сутрин обаче и ЖК-то измери същите стойности.

Събота ходихме с милото до Вис Виталис за да гледаме детски колички. Моделът, който си бях набелязала в нета го нямаше наличен. Не ми хареса обаче неангажираността на персонала. Излезнахме си разочаровани.
Още не съм правила никакви покупки за бебо. Вие кога смятате, че е добре да се направят. Чудя се дали да е преди или след раждането и ако е преди - колко точно преди.
*
« Отговор #731 -: Януари 20, 2014, 18:12:39 pm »
Magi_st  :)

joly,avallon,amanda, magi леко раждане , безпроблемно, и незабравимо  :P
Щастлива среща на всички скорошни мами  :wink:
В готовност съм за темички за всички  :wink:

*
« Отговор #732 -: Януари 20, 2014, 18:53:58 pm »
Здравейте коремчета !!!
Magi_st   :happy_birthday_1:.
И аз да пожелая  леко раждане на мамите които им предстои скоро срещата със малкия голям човек .
*

фиона

• 299
  • моето чудо се случи
« Отговор #733 -: Януари 20, 2014, 20:14:30 pm »
Цитат
Авалон, Аманда, стискам ви палци :crossfingers: Скоро, ще бъдете най-щастливи на света :wink: :D
Присъединявам се със силно  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
На мен също ми предстои ФМ и вече не мога да спя.Пожелайте ми късмет и нека само усмивки греят на лицата на всички ни :bighug:
*
« Отговор #734 -: Януари 20, 2014, 22:55:54 pm »
47 smiles, не оставяй покупките за след раждането! В момента, когато ще си изтощена от кърмене, колики, неспане и прочие, последното, с което ще ти се занимава, ще е пазаруване.

Леко раждане, момичета! :-)

*
« Отговор #735 -: Януари 20, 2014, 23:56:14 pm »
Маги, и от мен честит празник. Една мечта не без борба е на път да се сбъдне - най-хубавата. Пожелавам ти поне още една сбъдната мечта. И най-важното, да имаш здравето да ги понесеш.
Благодаря за пожеланията.
Аз също се записах на ЖК след първта ФМ.  До тогава пътувах всяка седмица на преглед в клиниката по АРТ.Маги, верно, че голямо ходене падна. Изобщо повечето пъти на ЖК когато съм ходила май с две изключения е било точно след като съм била София, и общо взето сякаш ходех да си показвам боя(ръста) там.  Дали защото вс. беше в норма и без никакви оплаквания, или пък защото съм имала повече очаквания(неоснователни можс би) ЖК някак си не ме взимаше на сериозно. Твърде вероятно и това да си го  въобразявам.
47 Smiles, проблем е високото кръвно, ниското не, но все пак пий повече течности. Виж хемоглобина как е. Също мисля,  че пазаруване след раждане не е удачен вариант. Аз големите неща напазарувах преди 10тина дни. Днес - останалите.
Стискам палци за хубави ФМ на всички предстоящи.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
« Отговор #736 -: Януари 21, 2014, 08:28:18 am »
Благодаря на всички за пожеланит :)

47 Усмивки, ние сме купили повечето неща или са ни подарени.Остават разни дребни и мисля до седмица-две и с тях да се сдобием.Не отлагай за по-нататък или за след раждането.За мен няма по-голямо удоволствие от това да пазарувам детски дрешки и стоки.Иначе по-нататък ставаш тежка и трудно подвижна, а след раждането, тогава няма да ти е до пазар.

« Отговор #737 -: Януари 21, 2014, 11:17:39 am »
Здравейте момичета-кокичета.Аз вече съм по-майчинство.Моето бебче отново се обърна седалищно и с приличните си размери(+някой други мой здравословни проблеми) изцяло се изчерпа възможността за естествено раждане.Насрочихме дата за 24.02.2014 в 08.00часа в Селена-Плодив при Д-р Матев.А иначе аз съм готова с почти всичко покупки за бебчо.
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #738 -: Януари 21, 2014, 11:26:10 am »
Добро утро коремчета!Малко ви изпуснах от поглед 2-3 дни, че имахме гости, но днес си наваксвам да прочета новостите около всяка една от вас!
Авалон, Аманда силно ви стискам палци и ви желая много успех и незабравими мигове при така дълго чаканата среща с мъниците!
Аз вчера бях да се запиша на ЖК.Видяхме бебчо или по-скоро бебка, защото и лекарката вчера изрази съмнение, че ще сме с розови гащи :lol: Пораснали сме още и всичко е наред.Видя резултатите от изследванията и там всичко е ок.Само че се чудя какво да правя с Метфогамамата за инсулиновата резистентност?!Чудя се да се обадя на д-р Начев  и да  ми каже дали да не направя една консултация?!Иначе спрях вече фолиевата киселина и до края на седмицата трябва да спра и Утрогестана, защото до сега намалявах само дозите му.Иначе на ЖК съм пак след около месец, а в средата на март съм и на следващата ФМ.
Момичета аз пак да се оплача, че от няколко дни постоянно съм с киселини.Нямам никакъв апетит и ям само защото усещам глад.Но след като се наям пак почват киселините, в следствие на тях и гадене и продължава и повръщането...Направо вече не знам какво да ям...Надявах се вече в 4-тия месец този дискомфорт да отмине, ама явно не се очертава скоро.Майка ми ми каза, че тя си е повръщала до 5-тия месец...ужас....С това ядене много я закъсах...Може би нямам и апетит заради киселините и гаденето...
Хоуп и аз се записах на ЖК след първата ФМ.
« Отговор #739 -: Януари 21, 2014, 11:33:54 am »
Слънцето  аз също имам киселини,и аз  непрекъснато мисля че като хапна и ще мине.Казаха ми за киселините да пия сода с лимон(Газирана).Аз още не съм се записала ЖК,как мислите след като ходя при лекаря който ми прави ин витрото,нужно ли е да се записвам и при друг.И можели и при двамата да ходя.
« Последна редакция: Януари 21, 2014, 11:35:40 am от geri03_73 »