Starshine, Биби, много сте мили, момичета!
Стоека, опитай да жабуриш с олио 15-20 минутки. Това е моят лек, облекчавал ми е и мигрена. Не мисля че има противопоказания. После плюеш в тоалетната и измиваш много добре устата. Смята се че олиото обира токсините от организма, затова е важно да не го глътнеш и хубаво да измиеш после. Успех!
Аз съм утре на първа ФМ и съм много изтръпнала... Помолете се за мен, ако не ви затруднявам.
Отделно, котето ми започна да повръща
Не мисля че можем да направим нещо за нея сега, защото... ами и тя чака бебе(-та).
Не съм разказвала тук, но тя първа разбра че сърчицето на бебето бие. Една нощ просто дойде и легна на корема ми. След два дни доктора видя тупкащо сърчице. Оттогава често идва да спи допряна до корема ми, просто е вълшебно!
Взех си доплер за сърчицето на бебето, но хич не се оправям и ще го върна скоро. Май май повече доверие имам на котката
.
Много положителни емоции ви желая, момичета! Усмихвайте се и бъдете красиви! Ще си имаме бебета и това е прекрасно! Много красиви мигове желая специално на мацките, чиито бебешки срещи са съвсем-съвсем близо!