Привет и от мен, коремчета!
Маги, страхотен сантиментален пост!
Асенце, надявам се да си добре! Всичко да е нормално!
Велина, препоръчвам ти Биозин Мама. Аз бях тръгнала здраво да се разболявам и пиех Биозин Мама, ядях много плодове и салати и пиех фреш - лимон, портокал, грейпфрут - какъвто се сетиш. За запушен нос - правех си промивки със физиологичен разтвор, също много помага.
Относно мазането - и аз препоръчвам мазането да започне от рано. И не изпускайте участъци - аз например бях занемарила дупето и гърдите и наблягах предимно на корема - огромна грешка от моя страна. Сега се мажа с маслото на Икаров, Мустела - Интензивна грижа и едно обикновено Бебешко Олио. Мажа се винаги когато мога. Но аз съм с много суха и чувствителна кожа, очаквах, че ще има някакви поражения. Предполагам, че дори и да бях започнала мазането още по-рано нямаше да мога да спра този процес. Сега се опитвам само да намаля "пораженията".
Аз утре съм на ЖК. От вчера започна 45-дневния болничен. Нямам търпение да отида да видя бебчо! А и освен това съм си наумила задължително да попитам дали е там
Асенцето. Ако е там ще попитам дали мога да я видя. Ще ви кажа как е минало утре ако има някаква информация. Стискайте палци!
Пожелавам ви успешен, усмихнат, спокоен и много слънчев ден!