Здравейте, момичета!
Добре дошли на новите попълнения, нека темата се пълни с нови мами, че някои вече стягат багажа, а други си гушкат бебчетата
.
stoeka71, аз пих естрофема почти до края на първия триместър, като постепенно го намалявах по съвет на лекарката ми. При мен имаше кървене в 8 г.с. и може би затова се наложи по-продължително да го вземам.
Asenceto, ако успееш още малко да устискаш, юнаците ти ще се родят напълно готови за срещата с външния свят
. Ти си знаеш какво ти струва чакането, но виждам, че си се настроила положително. Само така!
2411, кога се очаква да родиш? От болницата нямат ли някакви изисквания? Иначе тук във форума има списък на нещата за бебето и майката за болницата, но трябва да потърсиш. Най-общо за бебето трябват памперси, мокри кърпи, дрешките за изписване могат да ти ги донесат по-късно, но ти си ги подготви. На теб ти трябват нощници (май 2), чехли, джапанки, бюстие(та) и подплънки за кърмачки, помпа и шишета за кърма (при нужда), превръзки за родилки, гащи за еднократна употреба, тоалетни принадлежности. Не е лошо да си подготвиш и дрехи за теб при изписването - такива, които хем да са ти удобни, хем да не са като чувал на теб
. Опитните момичета ще допълнят, ако нещо съм пропуснала.
dess_dess, радвам се за хубавите новини за твоите принцеси. Това, че се кърмите със Стефани е чудесно! Късметлийско девойче е тя - и зъбче си има
. Не вярвам да я боли дълго и да й пречи на храненето. Дано се рамине с малко плач. А Теа наддава добре. Дай Боже скоро да си е вкъщи.