0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните N 89
« Отговор #420 -: Януари 01, 2014, 09:25:55 am »
ЧЕСТИТА НОВА 2014 ГОДИНА!!! Пожелавам на всички ни много здраве,късмет,сбъднати желания и най-вече здрави бебенца!!!  :goodluck: :grouphug2: :balk_5:
*
« Отговор #421 -: Януари 01, 2014, 11:51:21 am »
 ornaico1 ЧЕститта да ви е 2014 г.Нека има само положителни емоции и сме по-добри . ornaico1.
*
« Отговор #422 -: Януари 01, 2014, 12:38:27 pm »
Честита Нова Година на всички,да сме живи и здрави! :bighug:
*
« Отговор #423 -: Януари 01, 2014, 15:15:43 pm »
Честита нова 2014г. Безпроблемнна бременност и раждане на всяка една от вас.И дано тази темичка се пълни с все повече нови и нови бременни момичета, с много сбъднати мечти.

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #424 -: Януари 01, 2014, 16:11:33 pm »
Честита Нова Година на всички,да сме живи и здрави!  :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #425 -: Януари 01, 2014, 19:30:23 pm »
Честита Нова година, момичета! Тя ще е специална година за нас. Пожелавам на всички ви леки оставащи дни от бременността и щастливо начало на приключението майчинство :).

Asenceto, стискам палци раждането да мине безпроблемно и бързичко да си се гушкате вкъщи!
*
« Отговор #426 -: Януари 01, 2014, 23:28:39 pm »
Честита Нова Година!!!
На всички пожелавам много здраве и безпроблемнно раждане на бебчетата и много нови мами да дойдат в темичката!!!
 :bighug: :bighug:

*
« Отговор #427 -: Януари 02, 2014, 08:50:37 am »
Честита Нова Година,момичета!Безпроблемнни оставащи месеци на всички и здрави бебчета!
Ф29,дано има хубави новини  :D   :crossfingers:

*
« Отговор #428 -: Януари 02, 2014, 09:10:18 am »
Весело и незабравимо да е и за теб Аманда  :) Нека всички се радваме на Новата година,защото тя ще ни донесе най прекрасното чудо на света!
Днес бях на преглед и видях моите разбойници  :D Пораснали са учудващо много.....Другата седмица сме в готовност за израждане.Ако има по голям подарък от това,здраве му кажи!
Бъдете здрави,обичани и щастливи момичета  :balk_7:
Асе защо толкова скоро не трябваше ли още малко да издаржиш? Да нямаш вече и дата за цекцио?

*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #429 -: Януари 02, 2014, 09:19:44 am »
Честита Нова Година! На всички пожелавам здрави бебчета, понеже зная, че това е най-голямото щастие. Успех, късмет и много сбъднати мечти през новата 2014 г.!
Асенце, защо толкова рано? Стискам палци всичко да мине като по учебник! Радвам се, че бебчовците са пораснали!
Пожелавам ви усмихнат и спокоен ден!... на мен най-вече спокоен.. :lol: :bighug:

Quiet people have the loudest minds.
*

cerise

• **
  • 76
  • The present has no ribbon.
« Отговор #430 -: Януари 02, 2014, 10:02:23 am »
Честита Нова Година, момичета! Бъдете здрави, усмихнати и много щастливи, и нека тази година сбъдне най-съкровените ви мечти!

« Отговор #431 -: Януари 02, 2014, 10:33:06 am »
Честита Нова Година и от мен на всички!Бъдете здрави, бъдете щастливи, бъдете позитивни!!!!

Момичета кажете моля ви каква е разликата между контракции и движение на бебето,аз явно досега малко  съм била в заблуда  Embarassed Confused мислех си че усещам бебка,но на 30.12 не ми беше добре и отидох в нашия град на преглед,та доктора ми каза че матката е доста тонизирана(каквото и да значи),контрахираща,т.е. имам контракции....вчера цял ден имах тия усещания,които смятам, са движения от бебка,но се опасявам да не са контракции,възможно ли е цял ден толкова да се движи,и сега пак продължава това,нещо взех да се притеснявам ,а съм на преглед при моя д-р чак на 27.01
« Отговор #432 -: Януари 02, 2014, 10:58:00 am »
Честита Нова Година момичета!Пожелавам на всички бъдещи мами леки оставащи месеци от бременността и леко раждане на здрави бебоци.И също така пожелавам тази темичка да се препълни тази година от нови бъдещи мами!
*

Asenceto

• 207
  • Ще успеем :))) всичко е въпрос на време ;)
« Отговор #433 -: Януари 02, 2014, 11:54:56 am »
Честита Нова Година! На всички пожелавам здрави бебчета, понеже зная, че това е най-голямото щастие. Успех, късмет и много сбъднати мечти през новата 2014 г.!
Асенце, защо толкова рано? Стискам палци всичко да мине като по учебник! Радвам се, че бебчовците са пораснали!
Пожелавам ви усмихнат и спокоен ден!... на мен най-вече спокоен.. :lol: :bighug:
Раничко е наистина,но бебетата са вече над 2 кг..Ще ги изчакаме поне до 2.5кг и ги вадят.Започнаха леко и бавно да ми премазват вътрешностите....Трудно дишам и ходя,пък и те милите си пречат вече.
Нямам определена дата,то като гледам може и всеки момент да ме изненадат както стана при Дес Дес  :D
Преди да тръгна за болницата ще ви драсна един ред тук  :D За да ми стискате палци ;)

P.S. между другото И зъбите ми се разместиха,захапката ми се промени.....абе луда работа  :lol:
*

Starshine

• 494
« Отговор #434 -: Януари 02, 2014, 12:21:54 pm »
Асенце, да пишеш задължително! Аз другата седмица трябва да съм на преглед, така че ако има как ще намина да видя как се справяш ако си там вече. Дано не те изненадват, а да си стоят на топличко още колкото е нужно. :)
Моята челюст и захапка също доста се е изменила.. А тазът ме боли ужасно много - особено ако се наложи да върша нещо по-продължително време. Например - за чистенето около празниците и особено миенето на чиниите - след това се сдобих с ужасни болки в кръста и таза. :dishes:
 А ритниците на моя бебок стават все по-силни. Много обича да ме сритва или да си подпира крачетата точно на ребрата ми. :lol:
Надявам се да сте си прекарали добре на нова година!  :party:

*

Asenceto

• 207
« Отговор #435 -: Януари 02, 2014, 12:30:48 pm »
Аз в понеделник съм там и може би ще ме оставят,но не съм сигурна.....Така като гледам,състоянието ми се променя с часове,така че.....
А бебето ти е вече главично,нали???То затова така ритка в ребрата  :lol:
*

Starshine

• 494
« Отговор #436 -: Януари 02, 2014, 12:41:17 pm »
Значи ще се засечем най-вероятно. Бебокът е главично, при това е разположен така от около 4-ти месец, надявам се да не реши да се върти в последния момент. Онзи ден се беше разположил напряко :lol: Така ми беше разтеглил корема - приличах на анимационен герой - глътнал цяла наковалня :lol:

*

Asenceto

• 207
« Отговор #437 -: Януари 02, 2014, 12:47:00 pm »
Ххахаха  :lol: Моите и двамата са напречно  :lol: Гледката ми е позната.Пък сега и устата ми се е подула,като че ли съм със силикон  :lol: Ама да не мрънкам много,много,като знам колко години съм се молила да съм в това състояние ;)
*

Starshine

• 494
« Отговор #438 -: Януари 02, 2014, 12:57:02 pm »
Хехехе така е, и аз не смея да мрънкам много и да се оплаквам, понеже доста време чакам да съм в това състояние. Е, малко ми е гадно, че се сдобивам с разни козметични проблеми и дефекти, но тях ще ги мисля след като родя. Много се надявам само бебчо да не е от неспокойните бебета и да ми остава време поне по половин час за леки упражнения и тренировки. Пък и всяка стрия си заслужава чаканото толкова време щастие! :D

*

Asenceto

• 207
« Отговор #439 -: Януари 02, 2014, 13:12:30 pm »
А така ;) Та като заговорихме за стрий......от една седмица случка ми се случи.Кожата около пъпа ми се цепи с часове.Ползвам хубави кремове(на Мустела),но изглежда напъна си е жесток и няма спиране.....
Ама здраве да е.... :lol: