Здравейте, момичета!
Без да повдигам отново спорове, ще ви напомня, че крайностите не помагат нито на нас, нито на бебетата ни
. Майчинството, от една страна, не е песен (дори и неродилите го знаем
), а доста сериозно усилие и денонощен труд. От друга страна пък, е най-голямото щастие на света
. Всяка майка прави най-доброто, на което е способна, за детето си. Така че нека да извличаме радостта от момента - сега, докато сме бременни, след това, докато гушкаме бебета, по-нататък, когато вече растат.
Не искам да товаря темичката, но ми се иска да споделя, че хубавото и лошото - за съжаление - не се редуват, а понякога идват едновременно. И е добре в такива моменти да има на какво да се опрем. Сега за мен това са моите бебета.
Да си кажа и аз за кърменето, въпреки че има специана тема. Настроена съм да кърмя. Интересувам се, чета, ходих на лекция на ЛЛЛ, питам мами с опит в кърменето. Но не ми е фикс идея. Просто се опитвам да имам познание и да съм спокойна. Пък ще видим
.
magi_st, и аз съм решила малко преди 45-дневния болничен да си взема отпуска. Като си останеш вкъщи, пак ще си доста заета
.