Аз мисля, че цигу не случайно спомена АМ и напълно я подкрепям /де беше, като раждах, м?
/ Вече около 1000пъти съм повтаряла, че ВСИЧКИ искаме да кърмим, но не с ВСИЧКИ се получава. Поне при мен беше така.. В болницата всичко беше чудесно, но поради завишено ЦРП се наложи да ми преливат антибиотик 2 дни, несъвместим с кърменето. Там се цедях и хвърлях...количества за страх /чак ми е мъчно да си припомням/. В деня на изписването, детето беше нахранено, но покрай цялата суетня около процеса, до като се приберем и оправим, му беше дошло времето за следващото хранене...Вече можех да кърмя...ДА ама НЕ. Щото от стреса ли, от какво не зная, но нямах и капка..АМ съответно, тоже..Никога няма да забравя тичането на баща му из аптеките, писъците на бебето, моята адска тревожност в съчетание с болките...Бе чудна картинка! Която можех да си спестя със 7,50лв. Мерси съм втори път!
Това, което трябва да разберете и, което не случайно трудно се наемаме да ви кажем, е, че майчинството е най-прекрасното чувство на света, но освен това е трудно, изнервящо, 24/7 часов
ТРУД. Ще се научите да цените красотата на 5мин.спокойствие както никога...Всичките тия бебета от рекламите са заснети в периода от 1,5ч между храненията, за това до едно са мили и нахилени. В действителност, бебетата реват от колики, от глад, за гушкане, освен това миришат, пикат, акат и се опъпчват. Има и изключения с много кротки такива. Аз, не познавам. Обожаваме ги, но това не прави нещата по-лесни. Ако има вариант да се
УЛЕСНИТЕ с някой уред, възползвайте се! Никой не ви кара да ги купувате, за да си харчите парите на вятъра, а просто от опит. Извинете за излиянието..
Нели, за лигавниците съм напълно ЗА!