Привет и от мен!
Доста отдавна не се бях включвала, но пак съм тук
...Ще се опитам накратко...след 2 спонтанни аборта, 3 кюртажа, хиляди изследвания, манипулации, терапии, АФА, мутации в ДНК, родих здраво момиченце (което вече е на почти 7 г.). Сега, след като живота ми за тези години се преобърна драстично, съм бременна отново в 7 г.с и отново изпълнена със страхове... Преди да разбера хубавата новина, пих лекарства(кленбутерол), ходих на процедури кавитация(за стопяване на мазнини
) и няколко дни по-късно...2 черти. От самото начало започнаха страховете ми дали не съм навредила на зародиша с тези ми дейности, гин ме увери, че не влияели на толкова ранна бременност. Започнах терапията си от предишната си бременност (самоназначих си я
)- Фраксипарин инжекции 0,3, аспирин протект 100 мг, фолиева кис (по 10 хапчета от 0,4). Все още не съм ходила при имунолога, пак от страх, че е твърде рано...Иначе на преглед при тукашния ми гинеколог, плодния сак и ембриона си отговарят на седмиците, както и има сърдечна дейност при прегледа с вагиналния ехограф. За капак на всичко, се разболях тежко, направих остър синузит и лицева невралгия и съм на... АБ Зинат...Няма да споменавам за страховете ми относно антибиотик в толкова ранна бременност, когато се оформя всичко...Та така... остава ми надеждата и вярата, че всичко ще е наред все пак...
Иска ми се да спомена, че Зачатие е сайта и форума, благодарение на които успях да получа адекватна и ценна информация, когато преди години лутайки се в неизвестността и страха след несполучливите, а така желани бременности, и през целия път на страдание, родих най-голямата обич в живота си...
П.П Някъде бях чела, че живота започва там, където свършва страха...