Асенце,
много ти стискам палци всичко да бъде наред и да удържиш фронта до термин!
На
Дес също много стискам палци!
Нели, а на теб специални палци днес стискам - да се похвалиш как всичко е минало успешно - бързичко и безболезнено!
Момичета относно гестационния диабет и обременяването с глюкоза ми се искаше да ви попитам - дали и аз не трябва да си направя? Преди да забременея ми откриха лека инсулинова резистентност, но за сега лекарката не е споменавала за изследването или че може да има някакъв проблем. Освен аз да я попитам на следващата ЖК. Как се определя дали е нужно изследването?
Много се радвам за теб,
aspire! Чакам с нетърпение да кажеш как се развиват нещата!
Аз днес се чувствам много добре. Вчера привечер (около 5 до 7 часа) да ви се оплача ми стана едно такова гадно, криво.. Точно за около час - два.. И ми се плачеше без някаква кой знае каква причина. Та или са ме затресли хормоните или е от студеното и гадно време..
Принципно зимата ми се случва да изпадам в някакви такива състояния - много лошо ми влияе студа и ранното стъмване.
Относно раждането - винаги съм си мислела и искала да родя без обезболяващи.. Сега като ви слушам обаче... започвам наново да се замислям.
Силно се надявам да мога да родя нормално - за сега бебо е с дупето нагоре, което ме обнадеждава. Я кажете до коя седмица бебчо може да се върти спокойно? Да зная кога е минал критичния момент със завъртането.
Пожелавам ви усмихнат и мнооого спокоен и слънчев ден!