Галя, kalona, aspire, bon4eva, добре дошли! И на вас пожелавам лека и безпроблемна бременност и раждане!
bon4eva, според мен изследването ти е направено напълно на време. Чакам да кажеш какви са резултатите, когато излязат.
Но вярвам, че всичко ще е в норми!
Биляна, радвам се, че при теб всичко върви добре. Все да е така!
Цвете, стискам палци всичко да се оправи! Ти си почивай и гледай да не се разстройваш, в момента това е много важно, особено за бебчето!
amanda, тоооолкова много се радвам за теб и бебка! Стискам палци всичко да продължава така до термин!
Относно ремонта - ние само боядисахме, но много добре те разбирам. И аз сега като погледна стаите, чак мед ми капе от сърцето колко свежо, чисто и подредено изглежда!
Относно ПМС болките, или по-точно разтягането което усещате - нормално е, не се тревожете излишно. Това е от разтягането на матката. Но ако усетите, че болката се усилва или зачестява - се свържете със следящия ви АГ.
Аз се чувствам прекрасно и днес! Надявам се всички да се чувстват така добре! Пожелавам ви усмихнат и много спокоен ден!
П.С.
Дес, тези 2 дни много те мисля! Силно вярвам, че всичко при теб е добре, че бебончетата са още на топличко и сте овладели кръвното!
Съни, не съм имала такъв проблем, за съжаление не мога да ти дам никакъв съвет.