Неда, Цвете, Дариа, добре дошли в темата! Спокойна и успешна бременност ви пожелавам и след това леко раждане!
Относно имената - аз също винаги съм искала да кръстя детето си нетрадиционно. Също както
Беата - аз аз не съм кръстена на никого и съответно такова желание имах и за детето си. И като
47 Smiles, съм суеверна в това отношение и смятам, че ако кръстя детето на някого, това значи, че то ще прилича на него, ще има подобен характер и може да има подобна съдба. НО естествено свекърите мислят различно.. и не ми се иска да ви обяснявам какъв скандал ще е ако бебо не е кръстен на дядото, а другото внуче - на бабата! Извоювах си поне правото (разбрах се със съпруга си някак) второто дете да бъде кръстено както аз пожелая. Да ви кажа - лесно е да кръстиш детето си на бабата и дядото ако отношенията са добри и те уважават снахата. В нашият случай това го няма.. И единствената причина да се съглася да го кръстим на дядото е за да не обтягам отношенията със съпруга си, което много отдавна свекърите се опитват да направят - особено свекървището.
Което все пак още не ми дава мира... но с времето сигурно ще свикна. Пък и важното е да е живо и здраво!
Иначе се чувствам добре. Бебо естествено е много активен - тези 2-3 дни почти по цели нощи мръцка.
Оооо, да ви се похваля! Поръчахме легълце за бебо! Ще го донесат в петък или събота! Купихме и матраче, протектор, възглавничка. И естествено - отново от суеверие - играчка за легълцето. Че всички ми казват, че не е хубаво креватчето да бъде празно, та викам - хайде, тъкмо да си изчеша крастата
- взех едно плюшено бежово мече със синьо шалче, с изкуствени кръпки на дупето главичката и лапичката
Другата седмица мисля да се сдобием и с количката! Нямам търпение! И нямам търпение и да дойде 12-ти за ЖК!
Пожелавам ви усмихнат и много спокоен ден!