Здравейте!Страхувам се да не пропусна някоя от станалите напоследък мами,затова ще кажа Честито на всички станали такива.Благодаря за пуснатата тема и хубавите пожелания.Това за бързото възстановяване вече е в ход.Не съм вярвала как едно мъничко човече може така бързо да ме вдигне на крака дори след секцио със усложнения.Мога да се справям и без чужда помощ.Но ще се възползвам от такава още седмица,за да може родата да каже,че е помагала и да не засегна някой,сиреч да не съм егоист,да му се радват и други освен мен.
Starsine,няма грешка в нищо написано.Малкия Теодор младши се роди на 27.02 с тегло 3.250 и 50 см.
На всички останали пожелавам скоро да гушнат своите така очаквани рожби!
Дълго време бяхме заедно и много се изписа.Не мога да не ви споделя,че по принцип съм човек,който трудно се разплаква,но в деня на изписването...Толкова сълзи пролях,че докато успея да мъцна,че са сълзи от радост роднините ми се поболяха от тревога и мислеха,че нещо се е случило.И да, не грешаха.Една дългогодишна мечта вече беше реалност и имах чувството,че съм най-щастливата жена на света.Дано повече от вас изпитат същото.Всъщност съм сигурна в това.Насладете се на мига.