0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните N 89
« Отговор #920 -: Февруари 07, 2014, 12:13:39 pm »
Lili Jeleva, ето това се казва страхотно хубава изненада :)
Magi и Морско момиче, започва значи обратното броене :)

Като се хвалих с покупките пропуснах да спомена, че бъдещата баба е изплела страхотно хубаво бяло одеяло на релефни меченца и пак толкова хубаво чувалче за изписването. Много е способна свекърва ми с плетенето.
« Отговор #921 -: Февруари 07, 2014, 12:35:04 pm »
47 Smiles,  Да, дано само всичко да е наред!

*
« Отговор #922 -: Февруари 07, 2014, 17:01:02 pm »
Lili_Jeleva, чудесна изненада :)! Дано всичко да върви добре до края!

magi_st, морско момиче, стискам ви палци да си дочакате датите и да изживеете щастливото събитие възможно най-пълноценно.

47 Smiles, съвсем навреме си започнала с покупките. А и е толкова приятно :)!

Аз още нямам точна дата, но скоро ще сме наясно :). Няма много време.
*
« Отговор #923 -: Февруари 07, 2014, 17:15:07 pm »
Здравейте!Страхувам се да не пропусна някоя от станалите напоследък мами,затова ще кажа Честито на всички станали такива.Благодаря за пуснатата тема и хубавите пожелания.Това за бързото възстановяване вече е в ход.Не съм вярвала как едно мъничко човече може така бързо да ме вдигне на крака дори след секцио със усложнения.Мога да се справям и без чужда помощ.Но ще се възползвам от такава още седмица,за да може родата да каже,че е помагала и да не засегна някой,сиреч да не съм егоист,да му се радват и други освен мен.
Starsine,няма грешка в нищо написано.Малкия Теодор младши се роди на 27.02 с тегло 3.250 и 50 см.
На всички останали пожелавам скоро да гушнат своите така очаквани рожби!
Дълго време бяхме заедно и много се изписа.Не мога да не ви споделя,че по принцип съм човек,който трудно се разплаква,но в деня на изписването...Толкова сълзи пролях,че докато успея да мъцна,че са сълзи от радост роднините ми се поболяха от тревога и мислеха,че нещо се е случило.И да, не грешаха.Една дългогодишна мечта вече беше реалност и имах чувството,че съм най-щастливата жена на света.Дано повече от вас изпитат същото.Всъщност съм сигурна в това.Насладете се на мига.
« Последна редакция: Февруари 07, 2014, 17:17:31 pm от joly »
« Отговор #924 -: Февруари 08, 2014, 11:29:02 am »
Намерих много сладки картинки, исках да ги споделя с някой, който ще ги разбере :)

Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
« Отговор #925 -: Февруари 08, 2014, 11:33:19 am »
Много са яки :)

*
« Отговор #926 -: Февруари 08, 2014, 11:57:28 am »
:D много са оригинални, Dragony:), супер са и съвсем като за нас :D!
Lili_Jeleva, страхотна изненада, дано всичко да е наред!
На всички момичета, спокойна бременност и леко раждане!

*
« Отговор #927 -: Февруари 08, 2014, 12:08:51 pm »
Хайде,Starshine останаха 2,3 страници в тази тема.Надявам се да не дочакаш следващата да ни се похвалиш.Много силно стискам палци всичко да мине,като по учебник.В очакване съм.

П.П.Много са яки бодитата.
*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #928 -: Февруари 08, 2014, 13:24:37 pm »
Привет, момичета!
Joly, момичета, благодаря, че ме мислите. Моят разбойник нещо се е заинатил и си стои още на топличко. Явно чака да стане по-топло, и той като майка си не обича студа.  :lol: Иначе се чувствам добре, бебко също е добре. Нямам болки, въпреки, че съм с 3 см. разкритие.. Дори не зная как е възможно такова нещо. Имам си леки контракции, но общо взето нищо съществено май не се случва.
Искам да ви пожелая лек и спокоен ден!
Маги, с теб как вървят нещата? Ще раждаме ли заедно?  :lol: Аз така както е тръгнало ще те дочакам.  :P
« Последна редакция: Февруари 08, 2014, 13:28:04 pm от Starshine »

Quiet people have the loudest minds.
*
« Отговор #929 -: Февруари 08, 2014, 13:43:19 pm »
Starshine, току виж ги излюпим на една дата, знае ли се :) Малко остана така е.

*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #930 -: Февруари 08, 2014, 14:05:41 pm »
Маги, за да ми минава времето по-бързо си набелязвям хубави дати за раждане и чакам всяка с нетърпение да видя дали бебчо ще реши да излиза. Например бях си набелязала 07.02.. А сега чакам 11-ти. След това ще чакам 14-ти или 19-ти. Та да видим дали някоя от тези дати ще му хареса и на него. :lol:
Ти за коя дата си насрочена? Секцио беше, нали?

Quiet people have the loudest minds.
« Отговор #931 -: Февруари 08, 2014, 14:12:07 pm »
Joly, много ме трогна поста ти!

Dragony, наистина хубави бодита.

Starshine, дано уцелите с бебко някоя от избраните дати.
*
« Отговор #932 -: Февруари 08, 2014, 14:13:12 pm »
Аз имам време до датата доста.При нас става сложно, майка има рожден ден на 10-ти, а сестра мина 19-ти.И двете се надяват девойката да реши да излиза предсрочно на тяхната дата.Хахаха.

*
« Отговор #933 -: Февруари 08, 2014, 14:50:32 pm »
Старшайн ,аз със Теди не усещах болка до 5см.разкритие.Само за протокола да кажа ,че щом е почнало не си избирай дати след 12  :lol: Стискам палци  :lol:

*
« Отговор #934 -: Февруари 08, 2014, 15:05:58 pm »
Поздрав за Старшайн и всички с наближили дати:
 http://www.purvite7.bg/articles/view/437/da_rodish_golyamo_bebe_ne_e_strashno.html?rc=41

Направи ми впечатление, че колкото по-бавно се развива раждането, толкова по-добре се настройва тялото и всичко минава по-добре.
Лили Желева, страхотна новинка! Двойна радост!

Момичета, имам лек проблем... Имам си контракции вече трети ден, пия по малко магнезий следобедите, но пак си ги имам. Друго, което имам е ваучер за четиридневно пътуване с автобус в Турция към края на месеца. Чудя се какво да направя, за да подготвя тялото си за пътуването. Вероятно част от съветите ще са да се въздържа от пътуването, но не това питам - това ми е ясно как става. Иначе ще пия повечко магнезий, ще взема свещички за всеки случай, ще проверим кръвотока към бебето и шийката. Има ли друго?
*
« Отговор #935 -: Февруари 08, 2014, 15:36:29 pm »
Зависи колко голямо все пак.  8) Ако е пет кг, не бих искала да раждам по естествен път.

Лили, щом имаш контракции, не е добра идея да се пътува с автобус. Свържи се първо с лекаря, за да ти коригира дозите на магнезия, ако е нужно и да овладеете контракциите. За другото - ще го мислиш евентуално след това. Разбирам, че ти се ходи някъде. Аз съм пътувала, и то доста. Но не с контракции и само със самолет. Никакви дълги пътувания с кола дори не съм правила.
« Последна редакция: Февруари 08, 2014, 15:39:27 pm от blue_sky »

« Отговор #936 -: Февруари 08, 2014, 16:03:35 pm »
Lili, знам че не искаш съвети от рода на "не пътувай", но и аз само това бих ти казала.
Не става въпрос за пътуване 2-3 часа, а за доста повече.
Ще прозвуча жестоко, но би ли си простила някога, ако недай си боже се случи нещо точно по време на пътуването ....?
P.S. А иначе но шпа ....
*
« Отговор #937 -: Февруари 08, 2014, 17:25:05 pm »
Аз не бих рискувала с такова пътуване.Сама си прецени, знаеш през какво си минала за да я имаш тая бременност, кое ти е по-важно.

*
« Отговор #938 -: Февруари 08, 2014, 17:40:22 pm »
Благодаря, момичета!  :bighug:
Мен на феталната ми обясниха, че тези стягания са всъщност контракции, обаче не са от 'истинските', които водят до разкритие и да не се притеснявам.
След няколко часа контракциите продължаваха и за всеки случай звъннах на док, който ми назначи магнезий, но не звучеше никак притеснен... затова и не съм се притеснила особено, но май ще отида на преглед и ще разпитвам докато ми обяснят всичко, което се чудя и трябва да знам. Пусто, не мога да ги разредя тия прегледи и туй то. Но пък е по-добре да отида без нужда, отколкото късно.
« Отговор #939 -: Февруари 08, 2014, 18:10:56 pm »
Лили, а док какво казва за 4 дневното пътуване?
Не става въпрос само за контракциите. Всичко се случва.