Добро утро момичета!Моля да споделите дали сте имали подобен на моя проблем и дали е свързан с бременността.Та проблема е, че от 2 дни по цяла нощ не мога да спя.Събуждам се около 2-4 часа и не мога да мигна след това.И понеже вече втора нощ не мога да спа днес реших да не ходя на работа и да си почина.А своевременно и нослето ми е много запушено и явно се опитвам да се разболея, защото усещам, че гърлото почва да ме боли а и апетита ми намаля, което е нетипично за мен от както забременях.От сутринта започнах едни чайчета с мед и лимон, а знаете ли дали мога да смуча за гърлото прополки, защото обикновено като започна да ги смуча щом усетя болки в гърлото и започна да ги смуча в началото обикновено доста ми помагат ама сега....чудя се дали мога да ги ползвам?!Незнам с нослето какво ще правя, защото аз по принцип съм си с хроничен ринит и все ми е запушен ама сега вече втори ден и спрея за нос не ми помага...Ох дано да не се разболея сериозно.Уж пия и Биозин Мама, ама то с тези вируси...