Здравейте мами
Радвам се,че всички сте добре,е поспорили сте малко както винаги ,но ...няма проблем
.Аз също си мисля,че ще кърмя,но ще видим като му дойде времето ако може добре ако не АМ и това е,не сме първите и последните.
Аз ходих преди 2 дни на ЖК всичко е ок бебка пак е седалищно,ма много шавлива се оказа тази каплазанка
иначе сме вече 2100кг,нормално се развива,плацентата ми е 2-ра степен на зрялост.Вчера бяхме на преглед в Соифя и при док от Ин витро клиниката тя също потвърди че е узряла 2-ра степен /много бързо ми се видя това узряване на ФМ на 02,12 беше 0 степен
/щом казват,че е нормално добре :?На 27.12 ще си взема и 45 дневния болничен и после съм на първите тонове ,а след това всяка седмица ще ходя.Имаме и план за раждане -ще раждам в Тина Киркова ,Док работи и там и ще си ме поеме и съм доволна защото й имам доверие,та дотогава ако няма изненади ще ме приемат в болницата някъде към 17.01.2014 и през дните престой ще видим бебка как върви и ще преценим как ще раждам дали секцио или нормално.
Starshine,Asenceto ще се засечем май тама и с вас а
,а относно въпроса на
Starshine какво да носим аз тепърва мисля да питам Док като минат празниците после отивам купувам каквото трябва и багажа е готов
.Предполагам ,че нищо по-различно с някои изклюшения от другите болници
И докато бяхме вчера в София пазарувахме и всичкоза бебето вече съм спокойна е останаха някои дреболии които мога да си взема и от нашия град,бяхме във Вис Виталис много ми хареса магазина и аз останах доволна от обслужването
Е това от мен малко дългичко стана
Пожелавам ви хубав ден !