Ето ме момичета
Толкова се радвам да ви пиша....в болницата само четях от време на време,а писането беше почти невъзможно.Виждах,че много ме мислите и на няколко пъти се опитах да отговоря,но не успях.После за цел си поставих да дебна Starshine по коридорите за да дам някакъв знак
Ние вече сме си вкъщи(все още 3в1).Малките пишльовци доста напираха да излизат рано,но засега ги задържахме...надявам се до средата на януари месец.
Като постъпих с контракции ми сложиха системи,които така и не успяха да овладеят положението първите 3 дни.То контракциите не бяха болезнени,но бяха на 5-10мин.,което ми казаха че е първа стъпка към раждането.Слава на Бога всичко утихна към 5-6 ден и вече съм само на лекарства.През останалото време бях под наблюдение.
Днес на записа на тонове засякоха отново контракции през 7-8мин.,но бебетата през това време такъв бой си налагаха,че сигурно е от това.Иначе нямам никакво разкритие.
С една дума си почивам стабилно вкъщи със стегнат багаж за раждане.
Едното бебе е 1.250кг.(той е на долна граница на големина),а другия е 1.750кг.(шишкото на мама).
Важното е,че са здрави и развити деца и дори да се родят сега шанса за оцеляване е голям.
Още веднъж ви благодаря за вниманието и загрижеността
А сега връщам страниците назад за да видя на спокойствие какво сте изписали..........