Да, Смайли, така е рецептата. Разби ли предварително яйцата изахарта с миксер или всичко вътре миксира? Много е важно да са разбити отделно. Слагам течната смес в хлебопекарната, след това брашното и най-отгоре бакпулвера, ползвам на д-р Йоткер.
Другата тънкост, която използвам, дори и за хляба, че винаги включвам на най-дългата програма, за 1 кг смес независимо, че сместта е по-малко. Така, по-дълго втасват и се пекат, и стават по-хубави!
Ако е много клисава сместта, намали млякото и сложи още едно яйце, експериментирай докато се получи. Явно при различните машини и печенето е различно.
Аз довечера ще пробвам същата рецепта, само че без захар, за солен кекс, с нарязани саламчета, сирене и други благинки, и ще пиша какъв е разултата