Благодаря, момичета! Не предполагах, че лазерите са шумни, навсякъде изтъкват като основно предимство липсата на плашещ шум като при машинката...
Имах подозрения и че качеството няма да е еднакво, което прави мисията да намериш добър лекар с добра машина почти невъзможна. То така или иначе трябва да търся за себе си, така че ако случайно успея, ще споделя, макар да не го виждам как ще стане - не съм нито лекар, нито техник, само обикновен страдащ пациент
За Маркова ме спечелихте. Ама тя работи два часа един ден в седмицата, как няма да се чака с месеци! Дали пък не приема и другаде? Признавам, че не ми харесва много това с човъркането без машинка, ама да стигнем до там, ще го мисля; сега целта ми е успешен преглед да има, да разбера какво е състоянието и евентуално как да почистя петната
. Бях питала в друга тема, но нямаше отговор. Да опитам и тук: някой има ли идея как да почистя жълти петна по кътниците. и кучешките? Предполагам, че не съм успявала да измия добре и се е натрупала плака
Кат търкам с марля се вижда известно подобрение, но пак не става съвсем бяло. Зъболекар ми каза да напоя марлята с кислородна вода, но нещо ме е страх на такова малко дете - ще погълне все нещо, колкото и да е малко... Дълго стана, извинявам се