Събота-неделя пак бяхме по доста "културни мероприятия", та и готвенето ми беше скромно (хич не се оплаквам).
Пилешки долни бутчета с картофи печени в иената, салата краставица, печени сандвичи с филе и кашкавал. Квасих и кисело мляко. Останах много приятно изненадана от качеството на млякото от млекомат (до скоро не знаех какво е, но се оказа, че в нашия квартал има). Заквасих го с "Верея" 3,6% по БДС (оранжевата капачка). Въпреки мене (избрах неподходящ съд за варене и се захвана, съответно придоби вкус на загоряло, почти изпуснах подходящата температура (42-45 градуса) за подквасване) млякото стана гъсто и с много близък до оригинала вкус (незнайно за мен как, но вкусът на загоряло изчезна при киселото мляко).
За днес мисля да сваря една леща. "Аксесоарите" към нея още не съм ги измислила.
Успешна седмица!