1. А за стойността на уикипедия като сериозен научен източник ...
2. Останалите проучвания в PubMed се отнасят за плъхове, зайци и маймуни.
3. mammita2012, ако ти се спори на научно ниво - можеш да ме намериш на лични.
1: Фактите са в контролните изследвания, независимо кой ги цитира. Познавам специалисти с по над 200 публикации във водещи списания, които ползват Уики. Информацията си е информация. Посочихме гледните точки, всеки да си прецени. Обърни внимание, че в твоя позитивен линк
T terrestris е бил даван с комбинация от други природни продукти. Аз не бих пила ненапълно проучен препарат след нещата, които знам за него, и спирам с коментара на Трибестан.
2: Оттам се започва и от малки групи хора.
3: Там е работата, че не ми се спори.
kvg08, ако са ти предложили хистероскопия, горещо ти я препоръчвам. С възрастта в матката може да се натрупат тъкани (полипи и др.), които предизвикват кървене през цикъла и да попречат на имплантацията. Аз кървях след най-обикновен преглед, а веднага след трансфера почувствах предменструалния синдром (ПМС) вместо бременност. Сега съм много доволна от цикъла след оперативната хистероскопия. ПМС го усещам 1-2 дни преди МЦ, а по-рано години наред бяха силни болки и леко кървене цяла седмица преди МЦ. Имала съм си тези тъкани в матката години наред, без да знам. Полипите бяха такива и на място, че не се виждаха на ехограф, а само при преглед за цитонамазка.
Що се отнася до генетичните, аз ги направих за мое успокоение, не се оказах мутант