0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро/ИКСИ - октомври, ноември, декември 2013г.
« Отговор #600 -: Декември 02, 2013, 16:56:43 pm »
Бори доколкото знам при тежка хиперстимулация наистина отлагат трансфера,но тежката е свързана с задръжка на течности асцит( събиране на течност в корема),невъзможност за уриниране,събиране на течност в белите дробове и от там задух и затруднено дишане и т.н.
« Отговор #601 -: Декември 02, 2013, 18:07:47 pm »
АУУУУ, че лошо звучи. Добре, че не съм имала.
*
« Отговор #602 -: Декември 02, 2013, 19:48:23 pm »
Момичета,
Много моля да правите разлика между 9 ден при ЕТ на 5 ден и при ЕТ на 3 ден (както е Делюжън). Ако при нея трансфера беше на бластоцисти, аз първа щях да я "натискам" за кръвен тест.
Аз визирах друг случай, а не този на Делюжън  :wink:
Всичко е много индивидуално. При мен на 9-ти ден и уринарен тест ми показа, също след трансфер на 3-ти ден.
Така че, всяка от нас сама преценява кога да си направи теста. Аз лично също не съм привърженик на излишното пиене на лекарствата.

« Отговор #603 -: Декември 02, 2013, 21:12:05 pm »
Всичко е много индивидуално.
Именно. Тук е разковничето. При теб на 9 ден е показало, при други - не, а бременност пак е имало.
« Отговор #604 -: Декември 03, 2013, 08:56:08 am »
Здравейте момичета, тази сутрин вече не издържах и си направих един пиклив тест с отрицателен резултат  :( 12-ти ден след трансфера. Ще си пусна и кръвен днес като изляза за всеки случай. Честно казано изживях го в събота, незнам защо бях решила, че не се е получило (може би заради силния ПМС)
Единствено се питам защо не се получава?! Както и всички други, предполагам си задават същия въпрос. С мъжки фактор сме, уж. Имам 2 инсиминации. Втората със стимулация. Това е първият опит инвитро на ЕЦ. Успех на другите момичета! ( ще пиша все пак за резултата от кръвния)
« Отговор #605 -: Декември 03, 2013, 09:06:23 am »
Здравейте момичета, тази сутрин вече не издържах и си направих един пиклив тест с отрицателен резултат  :( 12-ти ден след трансфера. Ще си пусна и кръвен днес като изляза за всеки случай. Честно казано изживях го в събота, незнам защо бях решила, че не се е получило (може би заради силния ПМС)
Единствено се питам защо не се получава?! Както и всички други, предполагам си задават същия въпрос. С мъжки фактор сме, уж. Имам 2 инсиминации. Втората със стимулация. Това е първият опит инвитро на ЕЦ. Успех на другите момичета! ( ще пиша все пак за резултата от кръвния)
Миличка, защо, защо, защо си причиняваш това?! Уринните тестове НЕ ОТЧИТАТ ТОЛКОВА РАНО, как да ти го кажа по-ясно? Отивай веднага да ти вземат кръв за кръвен тест и чакаме резултата. Само кръвният тест може да каже толкова рано има ли бременност или няма.
« Отговор #606 -: Декември 03, 2013, 11:00:26 am »
Напълно съм съгласна с lemon...maimunka с теб сме и чакаме резултата от кръвния   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #607 -: Декември 03, 2013, 11:03:47 am »
И аз не устисках и тази сутрин си направих пиклив тест (на 10 ден от трансфера). Естествено отрицателен, не че съм очаквала друго...

Както и да е, продължавам с лекарствата и утре на кръвен. За съжаление не съм настроена оптимистично, не е заради уринния тест, а има и други фактори.
« Последна редакция: Декември 03, 2013, 11:09:41 am от amini »
« Отговор #608 -: Декември 03, 2013, 11:14:22 am »
И аз не устисках и тази сутрин си направих пиклив тест (на 10 ден от трансфера). Естествено отрицателен, не че съм очаквала друго...

Както и да е, продължавам с лекарствата и утре на кръвен. За съжаление не съм настроена оптимистично, не е заради уринния тест, а има и други фактори.

Амини, докато няма цикъл, има надежда. А и да има кървене, не означава, че е цикъл. Чакаме резултата от теста. С теб сме  :bighug:
*
« Отговор #609 -: Декември 03, 2013, 11:29:29 am »
Признавам, преди няколко години мислех, че всички препоръчват кръвни тестове, защото са доста по-скъпи и трябва поне два пъти да ги правиш, че може би някой има изгода от това... но след като ненужно си изплаках очите няколко пъти осъзнах, че уринарни тестове не се правят преди закъснението. В моята клиника на трансфера ни дават уринарен тест, но върху него пишат дата след закъснението, а преди това ме карат да направя кръвен тест.
Мацки, не може да се разбере предварително какъв ще бъде резултата, пожелавам много приятни изненади!  :bighug: :
« Отговор #610 -: Декември 03, 2013, 11:37:31 am »
Maimunka и аз като теб нямах търпени и на 12 ден се разочаровах, сега чакам утре 16 ден да отида на лекар и там да си пусна кръвен. Каквото е писано - това. Пожелавам ти една ГОЛЯМААААА грешка при пикливия тест
Amini карай по ведро.
Момичета ще ни се случи и на нас. :)
*
« Отговор #611 -: Декември 03, 2013, 11:43:45 am »
Момичета защо избързвате с тези пикливи тестове  :bad_idea:
И аз съм от тези които пускаха уринарни и момичетата ми обясняваха ,че по-добре кръвен и за това сега ви го казваме.Стискам палци, пуснете си кръвен и тогава дефинирайте нещата, сега надежда има още   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #612 -: Декември 03, 2013, 11:49:40 am »
А ти защо пускаше уринарни? и ние така за спорта :)
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #613 -: Декември 03, 2013, 11:58:16 am »
Ма спортувайте си бре, щом имате излишни нерви  :wink: То неслучайно е казано: "Бог помага, но в кошара не вкарва".... :)
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*
« Отговор #614 -: Декември 03, 2013, 12:27:31 pm »
здравейте момичета,

изчетох ви и сядам да пиша : ))

за уринарните - след трансфера, докато си лежах 20-те минутки, влезе акушерката и каза на ембриоложката "Х се обади, има много бледа втора черта на теста" - уринарен - и голямо щастие се възцари : ))
но аз лично нещо не им вярвам ... то в живота си имам правени 2, и то отрицателни, така че нямам и много опит с тях, но както и да е

Но, ето я истинската новина - отидох и си пуснах кръвен преди малко - 10 ден на ембита на 3-ти ден - след 16:00 резултат.

просто не можах повече.
За съжаление не съм настроена оптимистично, не е заради уринния тест, а има и други фактори.

амини, за пореден път попадам на твой пост, ама все едно аз съм го писала, в една друга тема даже се връщах специално да гледам кой го е публикувал поста  :lol:    :grouphug:

те така, едно спокойствие ме е обзело, чак ми идва да си налея едно винце с обяда  :lol:  че утре на работа и да искам няма да мога  :lol:
« Отговор #615 -: Декември 03, 2013, 12:31:34 pm »
Привет и от мен,
днес си направих кръвен тест, чакам резултат след 17.00 часа. Не съм оптимист и ме е обзело примирение, но поне лекарствата да спирам вече ...
 amini, Maimunka, бори866, delusion22, не губете надежда  :crossfingers:
« Отговор #616 -: Декември 03, 2013, 12:47:33 pm »
Бухтичке и аз се чувствам като теб, но и ти не се отчайвай. Ще видите накрая всичко ще се нареди. :)

Чакаме Бухтичка и Delusion да ни зарадват :)
« Последна редакция: Декември 03, 2013, 12:50:20 pm от бори866 »
*
« Отговор #617 -: Декември 03, 2013, 13:18:05 pm »
delusion22 с теб вървим заедно общо взето :) аз утре си пускам теста рано сутринта.

Успех и на двете ви с Бухтичка в резултата, стискам палци.
« Отговор #618 -: Декември 03, 2013, 14:29:59 pm »
Момичетааа докато не видите резултата от кръвните тестове надежда винаги има!Само да кажа и да успокоя всички, които като мен се взират за симптоми - при мен както и при много други момичета такива нямаше.Даже в дните преди да си пусна кръвният тест си имах силно изразени ПМС и бях почти убедена че ще ми дойде гостенката, ама ей на вече си видях и точицата даже  :wink: Много силно стискам палци на всички чакащи своите две чертички и бъдете оптимисти и колкото се може по-спокойни.Знам че е трудно точно това последно чакане на резултата, но трябва да бъдем силни.Аз даже продължавам да нямам кой знае какви симптоми (като изключа факта че вече мога да заспя и права даже :) ).А и не мога да кажа, че съм много спокойна сега пък се притеснявам дали всичко ще е наред и сигурно докато не чуем сърчицето ще съм така, но то все ще си има за какво да се притесняваме...Успех момичета и много силно стискам палци :goodluck:
*
« Отговор #619 -: Декември 03, 2013, 14:58:29 pm »
момичетааааа ...

total B-HGT   74.67   mlU/ml   3-4с. 9-130/4-5с. 75-2600

това ми е резултата .... аз подяволите в коя седмица съм ???