0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро/ИКСИ - октомври, ноември, декември 2013г.
« Отговор #560 -: Декември 01, 2013, 20:56:46 pm »
Много благодоаря, amini! Не знаех за този формуляр, но непременно ще си го попълня утре рано сутрин!
Много ще помоля за теб тази седмица, и за Делюжънчето и Бухтичката утре, и за Маймунката!
Десисм, всичко ще се развие чудесно, ще видиш!

Аз за съжаление се поразболях и днес леко прокървих, но като цяло съм добре :)
« Последна редакция: Декември 01, 2013, 21:10:58 pm от lili2011 »
*
« Отговор #561 -: Декември 01, 2013, 21:31:07 pm »
maimunka6,

добре дошла :) от тук и право при бременните :)

малката бухтичка, а няма ли поне да покаже дали има имплантация? аз поне така си мисля , ама като ми е за първи път : )))))
« Отговор #562 -: Декември 01, 2013, 21:44:16 pm »
Делюжън, ранните тестове са само за хора със силна психика. Един отрицателен резултат на теста не означава, че няма бременност, а само че трябва да го повториш.
« Отговор #563 -: Декември 01, 2013, 21:49:14 pm »
Благодаря момичета, надявам се да има  :bfp:
Така желаният от всички ни  :)
*
« Отговор #564 -: Декември 01, 2013, 22:01:07 pm »
Рано е за уринен тест. За кръвен тест не е рано, но трябва да се повтори след два дни, за да се види дали ЧХГ се удвоява. Успех, момичета!  :)

« Отговор #565 -: Декември 01, 2013, 22:02:13 pm »
maimunka6, и аз съм с теб!!!
Лили, ще чакам и няма да си правя утре тест, ето лемон какво пише, оставам и аз за края на седмицата, както докитата казаха.
Мила как така си прокървила - това е сериозно и трябва да лежиш, консултира ли се с лекаря си?

delusion22, може да покаже, а може и да не покаже, хормонът се покачва различно при различните хора, при едни по-бързо, при други - по-бавно, затова е добре да си почакаш още /докъм 15-ти ден от ЕТ/. Имам приятелка, на която тестовете /уринни/ отчетоха чак в 3-ти месец, така че - търпение!!!

*
« Отговор #566 -: Декември 02, 2013, 09:38:24 am »
Делюжън, ранните тестове са само за хора със силна психика. Един отрицателен резултат на теста не означава, че няма бременност, а само че трябва да го повториш.

lemon,

това ми хареса : )))   аз определено не съм от тях - сега ще се отдам на шетане и размисли : ))
още от снощи беше започнала да ми се изпарява всичката смелост  :lol:
« Отговор #567 -: Декември 02, 2013, 09:44:12 am »
Лили, ще чакам и няма да си правя утре тест, ето лемон какво пише, оставам и аз за края на седмицата, както докитата казаха.

На 12 ден след ЕТ на 5 ден си е съвсем нормално време за кръвен тест. При всички положения ще си покаже. Това не е ранен тест.
Според мен е напълно безсмислено да се пият хапчета без да има смисъл.
Успех ! :crossfingers:
« Отговор #568 -: Декември 02, 2013, 09:45:11 am »
ПП. Делюжън, писали сме едновременно :bighug: Нямам търпение да разбера за твоя тест. Сигурна съм, че ще е хубаво, голямо число!

лемон,
решено е - в понеделник отивам. 9-ти ден е, но ако изобщо е имало имплантация, ще си покаже ... така разсъждава моят мозък  :lol:

Изчакай с теста - рано е на 9-ти ден, няма нищо да покаже и ще се разочароваш, а може да си си бременна, което от сърце ти пожелавам!!!
изобщо не е рано за кръвен тест. На мен на 9-ти ден ми показа категорично и не съм повтаряла след това теста.
« Отговор #569 -: Декември 02, 2013, 10:17:55 am »
Здравейте момичета :). Изпълнихте ме с много емоции докато Ви четох. Радвам се, че мацките с положителни тестове се увеличават :).Реших и аз да се присъединя към Вас и с каквото мога да помагам. Аз също съм от чакащите резултата. но с почти никакви симптоми. Незнам дали леко повишената температура и предърпването долу би могло да е симптом, а съм в 14 ден след трансфер ако броим самият трансфер. Според Вас възможно ли е да е станало чудото при положение, че вчера си правих пиклив тест и беше отрицателен. Сигурно вече е банално, но може би и аз търся тайничка надежда.
« Отговор #570 -: Декември 02, 2013, 10:24:59 am »
На мен хапчетата не ми задържат цикъла, и ако ще ми идва - ще си ми дойде на датата, така че ще почакам поне да ми закъснее и тогава ще си правя тест, всеки сам си решава.
« Отговор #571 -: Декември 02, 2013, 10:43:11 am »
и аз така мислех да направя бухтичка, но не се сдържах и пуснах пиклив. Сега съм се зарекла, че ще пусна кръвен в сряда като отида при док. Ще ми е 16 ден и ако е наред ще е наред ако не почваме наново всичко.
« Отговор #572 -: Декември 02, 2013, 10:59:16 am »
Въпросът не е до задържането на цикъла, а до това, че все пак са една шепа хапчета, които ако не се е получило е напълно безсмислено да се пият още една седмица. Достатъчно се натоварваме с хормони по време на самата стимулация ...

Всеки сам преценява с това съм съгласна.
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #573 -: Декември 02, 2013, 11:09:17 am »
Момичета, някой назад беше питал, аз да повторя: Защо за БОга, си го причинявате това с пикливите тестове?! Пускайте кръвен, след 10 ден от ЕТ може да се направи. Хубаво е да се повтаря, не защото първият няма да е достатъчно категоричен, а защото по удвояването може да се предположи, правилно ли се развива бременността. В тази тема се отличиха две крайности: едните пускат тестове едва ли не на самия трансфер, другите чакат бебето да почне да мърда... :wink: :D Другата грешка е втренчването в симптоми. Процедурите и лекарствата, които приемате влияят на организма, могат да се появят всички признаци на бременност или цикъл - напрегнати гърди, повишена Т, болки.  Казвам го точно от позицията на човек, минал по този път. Напълно позната ми е цялата нервност и напрежение около датата на теста, спестявайте си негативните емоции, която както може. Важното е да се чувствате добре и да вярвате в успеха. Който ви желая от сърце! :crossfingers:
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #574 -: Декември 02, 2013, 11:20:30 am »
Бори, направи си кръвен, може просто пикливия да не отчита. Аз чакам 14-ти ден за тест, макар че вече не издържам. Аз също нямам симптоми освен ПМС.
Все пак още имам надежда :wink:
« Отговор #575 -: Декември 02, 2013, 11:30:39 am »
Момичета,
Много моля да правите разлика между 9 ден при ЕТ на 5 ден и при ЕТ на 3 ден (както е Делюжън). Ако при нея трансфера беше на бластоцисти, аз първа щях да я "натискам" за кръвен тест.
« Отговор #576 -: Декември 02, 2013, 11:34:02 am »
Момичета,
Много моля да правите разлика между 9 ден при ЕТ на 5 ден и при ЕТ на 3 ден (както е Делюжън). Ако при нея трансфера беше на бластоцисти, аз първа щях да я "натискам" за кръвен тест.
Аз визирах друг случай, а не този на Делюжън  :wink:
« Отговор #577 -: Декември 02, 2013, 11:36:40 am »
Напълно съм съгласна с мнението на Буболинка..
При 1- вия ми опит на 11 ден си направих кръвен,който беше отрицателен и на следващия ден ми дойде МЦ
При 2- рия ми опит правих 2 пикливи на 9 и 11 ден отрицателни и кръвен на 15 ден също отрицателен
Този път съм решила на 10 ден,което се пада в петък да си пусна кръвен пък да видим..и аз нямам симптоми всъщност този път не се вглеждам в симптомите и не ги търся,нито меря температура нито нищо..опитвам се да не го мисля,но като всички момичета безуспешно  :D
Бори,маймунка,малка бухтичка,делюжън  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Успех на всички момичета!
« Отговор #578 -: Декември 02, 2013, 11:45:34 am »
Алекс благодаря ти
Маймунка аз в сряда така или иначе ще ходя при моя лекар и понеже е в Тутракан, а аз съм от Русе, мисля да го пусна там кръвния, че тук съм се напарила вече с други тестове. От тази нощ имам и много леко зацапване такова бледо умито кафяво и лекарят каза да мина на 3Х2 утрогестан през устата.
« Отговор #579 -: Декември 02, 2013, 11:56:48 am »
Бори ти досега на колко утрогестан беше?