0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро/ИКСИ - октомври, ноември, декември 2013г.
« Отговор #540 -: Ноември 30, 2013, 10:02:14 am »

Zada,garden - горе главите момичета,всичко ще е наред  :D
Някой може ли да ми каже колко струва замразяването на ембриони? Досега все не успявах да замразя,защото все не се развиваха добре,но този месец ме стимулираха и снощи ембриоложката ми се обади да ми каже,че са замразили 5  :D
И мен ме интересува имам две замразени ,но съм по Фар и не знам колко ще доплащам
*
« Отговор #541 -: Ноември 30, 2013, 10:31:39 am »
Здравейте момичета!Благодаря на всички за поздравите.Аз да ви кажа,колкото повече наближава деня на прегледа толкова повече се панирам.Нямам никакви симптоми все още,нищо не усещам,нямам болки-дори напротив преди няколко дни имах болки в гърдите сега изчезнаха.И не знам какво да мисля.Едни мисли ми се въртят в главата-ами ако на прегледа доктора каже че не вижда нищо,е тогава от къде това ЧХГ-224,като няма нищо-ей такива глупости ми се въртят в главата.Все още не мога да повярвам че ми се случва това след 3 неуспешни опита,изведнъж чудото стана.Моля вдъхнете ми кураж,че всичко ще бъде наред.

Гери, а и другите момичета, симптомите не се появяват толкова бързо, както по холивудските филми.На мен започна да ми се гади и да ме болят гърдите чак след като видяхме сърчицето, преди това си имах сериозни признаци на ПМС.Така че това не е фактор.И пак да кажа, имам момичета дето веднъж не им се е догадило, един симптом не са имали.

На всички ви пожелавам успех, страхотна е темичката :)

« Отговор #542 -: Ноември 30, 2013, 12:14:29 pm »

Някой може ли да ми каже колко струва замразяването на ембриони? Досега все не успявах да замразя,защото все не се развиваха добре,но този месец ме стимулираха и снощи ембриоложката ми се обади да ми каже,че са замразили 5  :D

450 лв.
« Отговор #543 -: Ноември 30, 2013, 13:31:51 pm »
Благодаря ти evita 1717
*
« Отговор #544 -: Ноември 30, 2013, 13:49:40 pm »
Нямам никакви симптоми все още,нищо не усещам,нямам болки-дори напротив преди няколко дни имах болки в гърдите сега изчезнаха.И не знам какво да мисля.
Мисли за хубави неща и слушай най-хубавата музика! Същото препоръчвам и на другите момичета - преди и по време на процедура. Гери, аз имах симптоми от деня на трансфера допреди няколко дни, когато гърдите ми се отпуснаха, от работа ми казаха че декември ще ме предизвестят за уволнение/съкращение (не заплмних, толкова много се шокирах въпреки постоянните заплахи напоследък). Не успях да се успокоя няколко дни и всичките ми симптоми спряха - дори не ставам да пишкам през нощта! След няколкочасов рев тази сутрин и напълно вцепенена влязох при доктора с очаквания за поредния миссед и.... доктора видя сърдечна дейност! И черешката на тортата - втори плоден сак, по-мъничък. А на мен ми върнаха едно ембрионче!
Момичета, моля ви не правете като мен, останете спокойни при всяка ситуация и мислете само за най-хубавото
!
« Отговор #545 -: Ноември 30, 2013, 14:05:36 pm »
Лили, много много се радвам за теб.  :P
За работата не го мисли, ще се оправят нещата. Както са ти писали в другата тема, носи документа че си бременна и не могат да те съкратят/уволнят или ако го направят ти може лесно да ги осъдиш.

А как е възможно медицински да има и второ плодно сакче?
« Отговор #546 -: Ноември 30, 2013, 14:34:00 pm »
Lili 2011- честито радвам се за теб  :) по закон след като вече си бременна нямат право да те уволнят  :D
47 smiles- възможно е медицински да има второ плодно сакче просто си е забременяла естествено иначе не виждам как при положение,че са и трансферирали едно  :D
 :bighug: браво Лили!
*
« Отговор #547 -: Ноември 30, 2013, 14:42:56 pm »
Лили,
А как е възможно медицински да има и второ плодно сакче?

възможно е : )
просто едното трансферирано се е разделило на две - т.е. едноячни близнаци

лили - браво! а твоите шефове ... просто нямам думи, в 21 век, в държава, с абсолютен проблем с прираста на населението ...  :fighting:
« Отговор #548 -: Ноември 30, 2013, 14:46:19 pm »
Честито на бременните! Много късмет на момичетата в процедура или очакване. Знам, че и от вас ще има много бременни. Есента е перфектният сезон за това.

Гери, а и другите момичета, симптомите не се появяват толкова бързо, както по холивудските филми.На мен...
Всъщност от бременност до бременност и от жена до жена има огромна разлика. При едни има симптоми още на следващия ден от зачеването, при други единствения симптом през цялата бременност са гадните киселини или пък нищо, освен ритащото бебе. Маги е права - не търсете симптоми, липсата или наличието им все още не означава нищо.
Лично за себе си обаче винаги съм имала симптоми, когато съм била бременна (два пъти), но пък това изобщо не означава, че при трета бременност ще имам отново същите или по същото време.

Лили,А как е възможно медицински да има и второ плодно сакче?
Така, както се появяват еднояйчните близнаци. Във форума има две момичета с трансферирани по два ембриона, а родиха три бебета - две еднакви, а третото - различно. Винаги има възможност ембриончето да се раздели на две, особено ако жената има в рода си еднояйчни близнаци.

ПП. Делюжън, писали сме едновременно :bighug: Нямам търпение да разбера за твоя тест. Сигурна съм, че ще е хубаво, голямо число!
*
« Отговор #549 -: Ноември 30, 2013, 15:37:48 pm »
Благодаря ви, момичета! Не знам как бих оцеляла без вас! Второто сакче беше по-малко и без сърдечна дейност, но аз съм на седмото небе заради първото!!! Иначе... да, правихме веднъж джиджи-биджи с половинката, но не мисля че има връзка  :D .
« Отговор #550 -: Ноември 30, 2013, 15:47:16 pm »
Чудесна новина,Лили!
Това е най-прекрасният пред Коледен подарък :lol:.
и не се тревожи за работата, моята братовчетка при подобна ситуация също бе съкратена.Потърси си правата и бе обезщетена.

*
« Отговор #551 -: Ноември 30, 2013, 17:39:10 pm »

450 лв.

600 лв., ако са повече от 3 ембриона
*
« Отговор #552 -: Ноември 30, 2013, 19:10:24 pm »
Лили, много се радвам, че сте чули сърчицето!  :D Успех на всички останали момичета в процедура!

*
« Отговор #553 -: Ноември 30, 2013, 20:53:55 pm »
ПП. Делюжън, писали сме едновременно :bighug: Нямам търпение да разбера за твоя тест. Сигурна съм, че ще е хубаво, голямо число!

лемон,
решено е - в понеделник отивам. 9-ти ден е, но ако изобщо е имало имплантация, ще си покаже ... така разсъждава моят мозък  :lol:
« Отговор #554 -: Ноември 30, 2013, 21:26:36 pm »
Лили май твоят резултат е зашеметяващ
Браво  :bighug: :bighug:
*
« Отговор #555 -: Декември 01, 2013, 11:09:46 am »
lili2011 доколкото знам, трябва да уведомиш писмено работодателя, че си бременна, и така ще можеш да се ползваш от закрилата на закона.

Но каквото и да стане не се коси, най-важната задача вече си я изпълнила :)

Ето тук има формуляр:
http://www.odit-bg.bg/index.php?file=kop15.php
« Отговор #556 -: Декември 01, 2013, 12:38:00 pm »
здравейте и от мен!
Вчера бях на преглед и ми дадоха да 2 инжекции оргалутран 0.25 -едната ми я сложиха там ,а другата ми е за днес и пурегон 300 -него трябва да си го бия сутрин и вечер през 12 часа.Утре отново съм на преглед-сутринта за кръв и после ултразвук.
Детето е родено за прегръдки.
То идва само с вяра и живот.
И с този дар в ръцете ти разцъфва
една вселена – цяла от любов...
До крайните предели на душата ти,
до сетните надежди на сърцето,
ти вече ще съзираш небесата
единствено в очите на детето...
С целувки ще възпираш дъждовете,
и всяка болка ще лекуваш с ласка,
от вятър ще го пазиш, като цвете,
което се полива само с щастие,
и то ще бъде твоят сбъднат зов,
животът продължил във твоите стъпки.
Вълшебство се отглежда със любов.
Защото е родено за прегръдки.

« Отговор #557 -: Декември 01, 2013, 18:46:01 pm »

лемон,
решено е - в понеделник отивам. 9-ти ден е, но ако изобщо е имало имплантация, ще си покаже ... така разсъждава моят мозък  :lol:

Изчакай с теста - рано е на 9-ти ден, няма нищо да покаже и ще се разочароваш, а може да си си бременна, което от сърце ти пожелавам!!!
« Отговор #558 -: Декември 01, 2013, 20:30:15 pm »
Здравейте момичета, след като изчетох цялата тема, реших и аз да се включа  :oops:
днес е 10-ти ден от трансвера и вече се побърквам osi_7
нямам абсолютно никакви симптоми освен ПМС, гърдите не ме болят изобщо и ме е старх от резултата на теста, мисля да изчакам до четвъртък (ако не дойде до тогава).
Стискам палци на всички в процедура и на тези които чакат резултат като мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #559 -: Декември 01, 2013, 20:40:23 pm »
И ние ти стискаме палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: