0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро/ИКСИ - октомври, ноември, декември 2013г.
« Отговор #520 -: Ноември 29, 2013, 14:20:39 pm »
aspire, зашеметяващ резултат! :) Честито!  :cheerleader:
geri03_73, бъди спокойна, всичко ще бъде наред!

kammma, не мисля че имаш място за притеснения! Чудесен резултат!
малката бухтичка - помолих се за твоите добри резултати днес! А и delusion22, ще чакаме да се похвали в понеделник  :bighug:

desism, sissy_ - Елонвата е вълшебна, знаете го, нали? Стискам палци всичко да мине бързо и да се похвалите и вие предновогодишно ;)

amini, според мен ще трябва да почакаш... освен ако не си невероятен мазохист  и не искаш да се ядосваш ненужно с отрицателни пикливи тестове. Мен бледа черта ми се появява чаааак над чхг 300, а дотогава ти ще си направила кръвния. Успех ти желая!
Хей zada, къде си?
*
« Отговор #521 -: Ноември 29, 2013, 14:47:37 pm »
Здравейте момичета днес повторен ЧХГ 125, преди два дни 34.8 калкулатура на зачатие изчислява ,че се удвоява на 25 часа трябвя ли да се притеснявам
Няма за какво, честито и на теб  :)

*

VeryMe

• 198
  • Любовта можеш да задържиш в длани, а не в юмруци
« Отговор #522 -: Ноември 29, 2013, 15:46:29 pm »
Честито на aspire  и kamma:dance2: На останалите кандидат-мамчета, стискаме много палчета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #523 -: Ноември 29, 2013, 15:48:39 pm »
Здравейте момичета днес повторен ЧХГ 125, преди два дни 34.8 калкулатура на зачатие изчислява ,че се удвоява на 25 часа трябвя ли да се притеснявам
Няма за какво, честито и на теб  :)
Супер благодаря :jump12:
« Отговор #524 -: Ноември 29, 2013, 15:52:18 pm »
Честито на aspire  и kamma:dance2: На останалите кандидат-мамчета, стискаме много палчета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Оле да съвсем забравих, стискам палчета и аз за всички вас,истината е че сте много ценни всички във форума :grouphug:
« Последна редакция: Ноември 29, 2013, 15:53:59 pm от kammma »
*
« Отговор #525 -: Ноември 29, 2013, 15:53:53 pm »
еххх ... днес ми напълнихте позитивометъра : )))

:grouphug:
« Отговор #526 -: Ноември 29, 2013, 15:58:52 pm »
еххх ... днес ми напълнихте позитивометъра : )))

:grouphug:

делюжън силно ти стискам палци и съм сигурна че и при теб ще има ++++.Явно тоя месец в аптеките се продават само тестове с 2 чертички :D
Тихичко честито на всички момичета които видяха своите дълго чакани две чертички и силно стискам палци на всички останали в процедури.Вярвайте момичета че и вашето чудо ще се случи и то наистина ще се случи :wink:
« Отговор #527 -: Ноември 29, 2013, 17:31:21 pm »
Благодаря ви за пожеланията,дано Коледа ни донесе чудо и на нас!!!
Аз обаче започвам да се панирам и това въобще не ми харесва.
До сега бях спокойна и много позитивно настроена,но колкото повече наближава толкова повече умирам от страх.Знам ,че трябва да мисля позитивно и да съм супер спокойна,но в главата ми постоянно връхлитат мисли:ами ако не се получи?,ами ако не стане ?
Ще се побъркам от ужас!!! :balk_144:
Детето е родено за прегръдки.
То идва само с вяра и живот.
И с този дар в ръцете ти разцъфва
една вселена – цяла от любов...
До крайните предели на душата ти,
до сетните надежди на сърцето,
ти вече ще съзираш небесата
единствено в очите на детето...
С целувки ще възпираш дъждовете,
и всяка болка ще лекуваш с ласка,
от вятър ще го пазиш, като цвете,
което се полива само с щастие,
и то ще бъде твоят сбъднат зов,
животът продължил във твоите стъпки.
Вълшебство се отглежда със любов.
Защото е родено за прегръдки.

*
« Отговор #528 -: Ноември 29, 2013, 18:04:03 pm »
Ще се побъркам от ужас!!! :balk_144:
Ами то не е нормално да си спокойна! Но... всичко ще бъде наред!  osi_9
Явно ако не се побърква човек не може да стане майка от него. Целувки  от мен на всички ненормални и притеснени! 
« Отговор #529 -: Ноември 29, 2013, 20:03:25 pm »
Здравейте, вчера беше моя трансфер върнаха ми един бластоцист за съжаление другите три ембриона не се развивали добре и така, реши док, а днес ми се обадиха ембриолозиде да кажат, че не били добри за замразяване. Това ми се отрази малко негативно, но сега се опитвам да мисля положително и да чакам времето до теста.
Браво на всички момичета видяли така очаквания положителен резултата и стискам палци на всички, които чакат.
« Отговор #530 -: Ноември 29, 2013, 20:18:08 pm »
Поздравления за новите положителни тестове - иде ми да се разплача от вълнение за вас.
При мен нещата не съм сигурна как се развиват. В сряда бях на пункция и ми извадиха 4 яйцеклетки - бях радостна, защото до сега правех само по 1-2. Вчера сутринта ми се обади ембриоложката да каже, че две не са се оплодили, една се развила твърде бързо, а последната изоставала - бях съсипана и мислех в понеделник да се прибирам у дома. Днес ми се обажда пак ембриоложката и ми казва, че изоставащата яйцеклетка се дели и вероятно утре ще ми я трансферират - не знаех да се радвам ли или да се притеснявам. Реших да не го мисля и тръгнах към летището в София, за да закарам половинката за полета му. На средата на пътя ми се обаждат да ходя в болницата за трансфер днес.Обратен завой и право в къщи да се подготвя и от тогава съм като на скоростно влакче - тоалет, подготовка и в болницата, където 3 пъти ме връщаха от манипулационната в стаята, защото не ми се беше напълнил достатъчно мехура. Трансфер на едничкото ми останало ембрионче, за което ме беше страх да попитам как се е развило, лежане 3 часа и в къщи. Сега съм в паника - да се надявам ли изобщо да се захване или не? Какво ще кажете?
*
« Отговор #531 -: Ноември 29, 2013, 21:27:55 pm »
Разбира се, че има надежда :) Стискам палци. И аз съм само с едно ембрионче и дори не са ми казали с какво качество е.
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #532 -: Ноември 29, 2013, 21:37:30 pm »
Сега съм в паника - да се надявам ли изобщо да се захване или не? Какво ще кажете?
Естествено ,че ще се надяваш! Щом се е стигнало до трансфер, надежда винаги има!  :crossfingers:
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #533 -: Ноември 29, 2013, 22:39:54 pm »
И аз мисля, че има надежда garden, то и едно стига - само да се хване!!!

Аз днес не посмях да ида на тест, реших да чакам, пък каквото стане - имам ПМС и не съм оптимист голям, но ..., още вярваме в чудеса, нали!!!
« Отговор #534 -: Ноември 29, 2013, 22:51:34 pm »
Момичета Вярвайте и ще стане ,няма начин просто :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #535 -: Ноември 29, 2013, 23:10:24 pm »
И аз мисля, че има надежда garden, то и едно стига - само да се хване!!!

Аз днес не посмях да ида на тест, реших да чакам, пък каквото стане - имам ПМС и не съм оптимист голям, но ..., още вярваме в чудеса, нали!!!
Бухтичке, аз също имах ПМС и то доста изразени. Имам добро предчувствие за теб... :wink:
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #536 -: Ноември 30, 2013, 08:17:58 am »
Дано да е за добро! Благодаря!
Усмихнат и слънчев зимен ден ви пожелавам!
« Отговор #537 -: Ноември 30, 2013, 08:35:44 am »
Здравейте момичета!Благодаря на всички за поздравите.Аз да ви кажа,колкото повече наближава деня на прегледа толкова повече се панирам.Нямам никакви симптоми все още,нищо не усещам,нямам болки-дори напротив преди няколко дни имах болки в гърдите сега изчезнаха.И не знам какво да мисля.Едни мисли ми се въртят в главата-ами ако на прегледа доктора каже че не вижда нищо,е тогава от къде това ЧХГ-224,като няма нищо-ей такива глупости ми се въртят в главата.Все още не мога да повярвам че ми се случва това след 3 неуспешни опита,изведнъж чудото стана.Моля вдъхнете ми кураж,че всичко ще бъде наред.
*
« Отговор #538 -: Ноември 30, 2013, 08:50:17 am »
zada, garden,
аз ви стискам двойно :)

гери, ще види, ами, къде ще иде ;)

« Отговор #539 -: Ноември 30, 2013, 09:50:04 am »

Zada,garden - горе главите момичета,всичко ще е наред  :D
Някой може ли да ми каже колко струва замразяването на ембриони? Досега все не успявах да замразя,защото все не се развиваха добре,но този месец ме стимулираха и снощи ембриоложката ми се обади да ми каже,че са замразили 5  :D