0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро/ИКСИ - октомври, ноември, декември 2013г.
« Отговор #460 -: Ноември 27, 2013, 12:14:06 pm »
Момичета, не се засягайте. Всички сме минали по този път, знаем колко е тежко и при повечето от нас нещата не са се случили по лесния начин. Сигурна съм, че горните коментари са добронамерени и се присъединявам към това, че не е добре да се изпада в крайности. Казвам го, именно защото и аз съм изпадала в такива и съм разбрала за себе си, че не са ми донесли успех. Напротив, мисля че водят до излишен стрес, който не е желателен в такъв момент. Знам, че по време на процедура не може да сме спокойни и притеснения винаги има, но поне част от тях е добре да си спестим. Пожелавам ви успех от сърце!

My first, my last, my everything!
*
« Отговор #461 -: Ноември 27, 2013, 13:17:02 pm »
napalno sam saglasna s dumite na lemon .dosta se ograni4avah i promenih  na4ina si na jivot sled transfer.
*
« Отговор #462 -: Ноември 27, 2013, 13:36:34 pm »
Не виждам никаква драма, все пак споделяме как минават нещата около процедурите и трансфера (включително и съпътстващите неразположения и лишения), а всеки решава за себе си кое ще избере.
« Отговор #463 -: Ноември 27, 2013, 13:58:26 pm »
Момичета ето ме и мен ще напиша съвсем дословно името на тестът и резултатът, защото цифрата наистина ме изненада-total hCG ( общ бета ЧХГ )   218.400 mU/ml. Моля ви да ми кажете, че не съм объркала нещо с теста.Пуснах днес втория който да покаже дали се удвоява, но проблемът е там, че ще стане чак в петък, а аз имам чувството че до петък ще умра 100 пъти.
« Отговор #464 -: Ноември 27, 2013, 14:13:11 pm »
Момичета ето ме и мен ще напиша съвсем дословно името на тестът и резултатът, защото цифрата наистина ме изненада-total hCG ( общ бета ЧХГ )   218.400 mU/ml. Моля ви да ми кажете, че не съм объркала нещо с теста.Пуснах днес втория който да покаже дали се удвоява, но проблемът е там, че ще стане чак в петък, а аз имам чувството че до петък ще умра 100 пъти.

Aspire тихичко честито :) Резултата ти е супер и хич не се притеснявай.Днес кой ден от трансфера ти е?Аз даже не съм правила втори кръвен, но пък направих 3 пикливи :) Просто исках да видя тези дълго чакани 2 чертички :wink: Бъди спокойна и много позитивна сега, защото вече сте двама  :wink: Знам какво ти е защото и аз минах по този път но просто се опитвах да мисля по-малко за това и постоянно си повтарях че всичко ще е наред :)
« Отговор #465 -: Ноември 27, 2013, 14:31:22 pm »
Днес ми е 12-ти ден от ЕТ.Направи ми впечатление, че за първия тест дадох кръв на 25.11. а на резултатът пише 26.11 можеби защото пробата се изследва в София и е дадена на другия ден за изследване т.с. кръвта е дадена на 10-ти ден от ЕТ. а е изследвана на 11-ти.Незнам това дали се отразява по някакъв начин
Момичета искам само да ви помоля да неми честитите докато не излезе и другия резултат защото умирам от страх да не би да не се покачва и някак си още не мога да повярвам че резултатът е положителен
*
« Отговор #466 -: Ноември 27, 2013, 14:38:36 pm »
Днес ми е 12-ти ден от ЕТ.Направи ми впечатление, че за първия тест дадох кръв на 25.11. а на резултатът пише 26.11 можеби защото пробата се изследва в София и е дадена на другия ден за изследване т.с. кръвта е дадена на 10-ти ден от ЕТ. а е изследвана на 11-ти.Незнам това дали се отразява по някакъв начин
Момичета искам само да ви помоля да неми честитите докато не излезе и другия резултат защото умирам от страх да не би да не се покачва и някак си още не мога да повярвам че резултатът е положителен
Стискам палци за петък резултата да е двоен  :crossfingers:,просто повярвай че си бременна и всичко ще бъде наред :wink:

*

VeryMe

• 198
  • Любовта можеш да задържиш в длани, а не в юмруци
« Отговор #467 -: Ноември 27, 2013, 15:59:19 pm »
aspire, поздрави и от мен, браво!  :bighug:

« Отговор #468 -: Ноември 27, 2013, 16:12:28 pm »

Aspire ако това ще те успокои аз все още не мога да повярвам на положителния си резултата, а вчера видяхме даже и плодното сакче и малката ни точица  :wink: Ей момиче я се стегни и само положителни мисли :wink: Аз като ми беше излезнал резултата 3 пъти го проверявах защото не можех да повярвам че е положителен :wink: Повярвай си ти сама и ще видиш че всичко ще бъде наред.Аз смятам, че на резултата пише 26.11. просто защото тогава е бил готов самият резултат, а не защото тогава е бил обработен материала, все пак си мисля, че за да излезе резултата е нужно някакво техническо време...Мисли само положително колкото и трудно да е :wink:
« Отговор #469 -: Ноември 27, 2013, 16:23:36 pm »
Здравейте момичета аз отдавна не съм писала,но нямаше за какво.
 aspire,честито и от мен,но нека и аз след теб да се похваля-на 4.11 беше пункцията-резултат беше 2 яйцеклетки.Трансфер на 07.11(на 3 ден)от пункцията на 2 яйцеклетки разделени на 8клетки.Теста ми беше на 21.11-резултат 224.И все пак още не мога да повярвам,че теста е положителен-това ми е четвърти опит,надявам се и последен.Не мога още да се зарадвам напълно.За сега си пия всички лекарства и с нетърпение очаквам първия преглед.10.12- и да си призная малко изпитвам страх.И още нещо ме притеснява нямам никакви симптоми,само малко сънливост и болки в гърдите,непоносимост към кафето-започна да ми се гади от него, пиех по 3 кафета на ден.За сега това е от мен и стискайте палчета всичко да е наред.

*
« Отговор #470 -: Ноември 27, 2013, 16:26:59 pm »

aspire,

стискам палци за двоен резултат  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #471 -: Ноември 27, 2013, 16:29:12 pm »
Благодаря ви момичета.

Браво Гери
*
« Отговор #472 -: Ноември 27, 2013, 16:39:41 pm »
Здравейте момичета аз отдавна не съм писала,но нямаше за какво.
 aspire,честито и от мен,но нека и аз след теб да се похваля-на 4.11 беше пункцията-резултат беше 2 яйцеклетки.Трансфер на 07.11(на 3 ден)от пункцията на 2 яйцеклетки разделени на 8клетки.Теста ми беше на 21.11-резултат 224.И все пак още не мога да повярвам,че теста е положителен-това ми е четвърти опит,надявам се и последен.Не мога още да се зарадвам напълно.За сега си пия всички лекарства и с нетърпение очаквам първия преглед.10.12- и да си призная малко изпитвам страх.И още нещо ме притеснява нямам никакви симптоми,само малко сънливост и болки в гърдите,непоносимост към кафето-започна да ми се гади от него, пиех по 3 кафета на ден.За сега това е от мен и стискайте палчета всичко да е наред.
Много се радвам за теб,за симптомите не го мисли,аз нямах никакви,а и много други момичета.Стискам палци за прегледа  :crossfingers:

« Отговор #473 -: Ноември 27, 2013, 16:53:29 pm »
Е Ето ме и мен с тест днес малко избързано резултата е 34,8 на 9 ден от ЕТ на бластоциста.Ще повторя след два дни,че ми се вижда нисък.
« Отговор #474 -: Ноември 27, 2013, 17:10:08 pm »
Нисък, но положителен.Стискам палци за всички ни :crossfingers:
*
« Отговор #475 -: Ноември 27, 2013, 17:23:45 pm »
geri03_73, едно голямо "Честито" от мен. Помня те от времето на моя първи опит преди няколко години. Изключително се радвам за теб. Убедена съм, че всичко ще е наред и след няколко месеца ще се видите с вашата сбъдната мечта  :D

kammma, стискам палци. Ако мога да те успокоя, ще ти кажа, че на 7-ми ден моето ЧХГ беше 22 единици, а на 9-ти ден - 52 единици, което пак не е много високо, сравнено с резултатите на други момичета, а сега имам един прекрасен син. Вярвам, че и при теб ще се получат по този начин нещата. Успех :)
« Отговор #476 -: Ноември 27, 2013, 17:36:21 pm »
Охо, още три бременни, браво! Продължавайте в същия дух  :bighug:
« Последна редакция: Ноември 27, 2013, 17:56:02 pm от lemon »
« Отговор #477 -: Ноември 27, 2013, 17:52:12 pm »
lemon,Lary75,amanda,благодаря Ви много момичета за подкрепата и не спирайте да стискате палчета,аз пък ще Ви държа в течение за случващото!Още веднъж благодаря,на тези който са в процедури успех,на тези който са преди тест-стиснати палчета.

« Отговор #478 -: Ноември 27, 2013, 18:07:11 pm »
kammma, стискам палци. Ако мога да те успокоя, ще ти кажа, че на 7-ми ден моето ЧХГ беше 22 единици, а на 9-ти ден - 52 единици, което пак не е много високо, сравнено с резултатите на други момичета, а сега имам един прекрасен син. Вярвам, че и при теб ще се получат по този начин нещата. Успех :)
[/quote]Благодаря ти и на aspire,оказва се ,че от самото начало /инвитрото/човек няма ден спокойствие.Дали ще направиш фоликули,колко годни яйцеклетки,колко ще се оплодят как се делят,на кой ден ще е ЕТ ,имплантирали ли са се  :cloud:и най на края  положителен резултат ,ама не е ли нисък дали ще нарасне.Пожелавам на всички тръгнали по този път тревогите да останат ,като спомен приятен разбира се ,гушкайки свой те рожби. :grouphug:
« Последна редакция: Ноември 27, 2013, 18:09:24 pm от kammma »
« Отговор #479 -: Ноември 27, 2013, 18:11:34 pm »
Ще нарасне, спокойно  :D!!!

Браво момичета, пожелавам ви леко да минат дните и месеците ви до вашата среща с живи и здрави пухкави бебета!!!