0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Поне да се бяхте договорили да отидете в един ден Извинете за спама, ама не се сдържах, много забавно ми стана как сте се подредили.Успех на всички ви на първия преглед, дано всяка от вас да види толко сакчета, колкото си е пожелала.
Цитат на: mgstra в Октомври 19, 2013, 22:36:32 pmПоне да се бяхте договорили да отидете в един ден Извинете за спама, ама не се сдържах, много забавно ми стана как сте се подредили.Успех на всички ви на първия преглед, дано всяка от вас да види толко сакчета, колкото си е пожелала. .Дано всичко да е наред при всички!mgstra-чакаме те
Цитат на: kalona в Октомври 20, 2013, 09:24:49 amЦитат на: mgstra в Октомври 19, 2013, 22:36:32 pmПоне да се бяхте договорили да отидете в един ден Извинете за спама, ама не се сдържах, много забавно ми стана как сте се подредили.Успех на всички ви на първия преглед, дано всяка от вас да види толко сакчета, колкото си е пожелала. .Дано всичко да е наред при всички!mgstra-чакаме те Ооо, аз бързам бавно този път, но се надявам да ви догоня След като ми свърши данданията в службата, края на ноември, живот и здраве, съм на трансфер.
Браво Евита , супер ! Аз пък чак за неделя запазих ,ти нещо ме изпреварваш :)10 на дена ми каза на мен д-р Шевкетова.
mimi6e - evita честито и успешен финал
момичета, някой започва ли по дълъг протокол?