0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 7 част
« Отговор #860 -: Август 21, 2014, 19:47:05 pm »
Момичета, според вас този тест положителен ли е ??? т.е някой вижда ли втора бледа черта  http://prikachi.com/images.php?images/107/7553107y.jpg или само аз виждам с въобръжението си...
« Последна редакция: Август 21, 2014, 21:31:26 pm от vasilevaaa »
*
« Отговор #861 -: Август 21, 2014, 19:49:14 pm »
Здравейте, ще се радвам и аз на коментар.  Confused
Последен МЦ 19-07, на25 07 бях при АГ , цитонамазка, пълен преглед, УЗИ - имам доказана ПКЯ, двустранна и на двата яйчника, от доста време , фоликули и на двата до 10 мм. Все пак ми беше 7 ден от началото на цикъла. Миналата седмица, след полов контакт вечерта забелязах слабо ръждиво зацапване, като за началото на цикъл без болки, на следващият ден премина. Направих си тест за бременност -уринен , но не с 1 сутрешна, а по скоро вечерта и беше отрицателен.
Знам че е рано за тест защото нямам още закъснение на менструацията. Днес съм 33 ден, нямам болки, никакви признаци на бременност или за идване на МЦ. Какво ще ме посъветвате Вие, дали да направя ЧХГ ако до 40-45 ден нямам менструация, и какво друго?
Ще се радвам отново на мнение и ориентир за по следващи изследвания!
Хубава вечер!
*
« Отговор #862 -: Август 21, 2014, 21:33:39 pm »
Здравейте, ще се радвам и аз на коментар.  Confused
Последен МЦ 19-07, на25 07 бях при АГ , цитонамазка, пълен преглед, УЗИ - имам доказана ПКЯ, двустранна и на двата яйчника, от доста време , фоликули и на двата до 10 мм. Все пак ми беше 7 ден от началото на цикъла. Миналата седмица, след полов контакт вечерта забелязах слабо ръждиво зацапване, като за началото на цикъл без болки, на следващият ден премина. Направих си тест за бременност -уринен , но не с 1 сутрешна, а по скоро вечерта и беше отрицателен.
Знам че е рано за тест защото нямам още закъснение на менструацията. Днес съм 33 ден, нямам болки, никакви признаци на бременност или за идване на МЦ. Какво ще ме посъветвате Вие, дали да направя ЧХГ ако до 40-45 ден нямам менструация, и какво друго?
Ще се радвам отново на мнение и ориентир за по следващи изследвания!
Хубава вечер!
Здравей, аз бих те посъветвала да мериш базална температура. Ако цикълът ти е по-продължителен, или нередовен, това ще ти даде ориентир кога настъпва овулация. Успех!
*
« Отговор #863 -: Август 21, 2014, 23:05:08 pm »
Момичета, според вас този тест положителен ли е ??? т.е някой вижда ли втора бледа черта  http://prikachi.com/images.php?images/107/7553107y.jpg или само аз виждам с въобръжението си...
Виждам я  :) (това е тест за бременност, нали), направи още един с първа сутрешна урина.
Късмет  :)!

« Отговор #864 -: Август 21, 2014, 23:44:16 pm »
Виждам я  :) (това е тест за бременност, нали), направи още един с първа сутрешна урина.
marsi , да за бременност е, правих го днес следобед. днес ми е 39-я ден от последния мц, реално още нямам закъснение ,мисля, с много нередовен цикъл съм. Взех си още един за утре сутринта.    :goodluck:
« Отговор #865 -: Август 22, 2014, 00:36:18 am »
marsi , да за бременност е, правих го днес следобед. днес ми е 39-я ден от последния мц, реално още нямам закъснение ,мисля, с много нередовен цикъл съм. Взех си още един за утре сутринта.    :goodluck:
И аз виждам втора черта, има бременност! Повтори теста да видиш става ли по наситена втората черта.
« Отговор #866 -: Август 22, 2014, 21:03:44 pm »
Момичета, наблюдавам едни болки както менструалните, но по моите наблядения са след деня на овулацията, искам да ви попитам при вас как е? Нормално ли е това?
*
« Отговор #867 -: Август 23, 2014, 11:30:23 am »
Здравейте, бих искала да попитам някой имал ли е ускорен пулс като бременен симптом?
« Отговор #868 -: Август 23, 2014, 14:36:35 pm »
Момичета, притеснявам се,понеже днес си правих отново тест - Sure Chek, (не с първа урина, към 2 следобяд) и ме обезпокои ,че чертата не е по-наситена, а даже е по-незабележима от първата. Чудя се дали въобще ще успеете да я видите, аз с лаптопа накланям екрана и я виждам, но не знам вие дали ще успеете да я зърнете.   http://prikachi.com/images.php?images/526/7556526R.jpg  :balk_145:  Възнамерявам да си запиша час за лекар в понеделник и се чудя дали да не си пусна един кръвен, макар,че като знам колко е тромаво и най-верочтно чак вторник, сряда ще имам отговор. Ех, защо няма една лаборатория и тук,която да обработва резултатите още същия ден  :(
« Последна редакция: Август 23, 2014, 14:40:02 pm от vasilevaaa »
« Отговор #869 -: Август 23, 2014, 15:12:03 pm »
Здравейте!
И аз реших да се престраша и да ви пиша. Имам проблем - на 2ри август имах контакт без презерватив с бившия ми приятел.. лошото е, че и двамата бяхме пили и като цяло си спомням, че свърши извън мен. Но не мога да кажа дали нещо все пак не е попаднало вътре. Сега цикъла ми закъснява с 3-4 дена, от седмица и половина започна да ми се гади от определени миризми, дори ми става лошо и като пуша.. Което никога не ми се е случвало. Апетит, болки в гърдите..  Имам и леки болки в стомаха, но няма признаци да ми идва. Преди седмица, като гаденето се засили, си направих два теста - единият беше с втора бледа чертичка, вторият беше само с една. Дали е възможно да има нещо? Моля ви за съвет...  :oops:
« Отговор #870 -: Август 23, 2014, 15:21:49 pm »
Василева на мен Шуарчека ми изглежда отрицателен,но не се притеснявай не при всички бременни момичета се е появявала 2 ра черта, пусни кръсвен тест за най-сигурно или изчакай прегледа си   :goodluck:
кати имала съм ускорен пулс от вирусно заболяване и от лекарства,но за бременност нямам представа :ask:
Деси аз постоянно съм така,наскоро стана така че и се засилиха болките в кръста ми след О. от няколко месеца насам  osi_10
Симонкаможе и да има повтори нов тест или си направи кръвен тест  :wink:
« Последна редакция: Август 23, 2014, 15:24:25 pm от shinzou »

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
« Отговор #871 -: Август 23, 2014, 15:31:48 pm »

Мисля да изчакам до понеделник, ако до тогава не ми дойде направо ще бягам на лекар.. Макар, че не ми се вярва да има нещо... при положение, че май не е свършвал в мен...  :(
Ноо това гадене...  8O :balk_132: :balk_134: :help:
*
« Отговор #872 -: Август 23, 2014, 15:42:48 pm »
Момичета, притеснявам се,понеже днес си правих отново тест - Sure Chek, (не с първа урина, към 2 следобяд) и ме обезпокои ,че чертата не е по-наситена, а даже е по-незабележима от първата. Чудя се дали въобще ще успеете да я видите, аз с лаптопа накланям екрана и я виждам, но не знам вие дали ще успеете да я зърнете.   http://prikachi.com/images.php?images/526/7556526R.jpg  :balk_145:  Възнамерявам да си запиша час за лекар в понеделник и се чудя дали да не си пусна един кръвен, макар,че като знам колко е тромаво и най-верочтно чак вторник, сряда ще имам отговор. Ех, защо няма една лаборатория и тук,която да обработва резултатите още същия ден  :(
Здравей,
съжелявам, но аз нищо не виждам. Нека и другите момичета да дадат мнение. Пусни си кръвен тест, но би следвало да го пуснеш поне  два пъти през два-три дни, за да видиш как се удвоява. Разбира се е добре да отидеш и на лекар, но ако си в 4-та г.с., все още нищо няма да се види на видеозона. Успех и дано има бебче! :bori_021: :goodluck:
*
« Отговор #873 -: Август 23, 2014, 15:45:00 pm »
Здравейте!
И аз реших да се престраша и да ви пиша. Имам проблем - на 2ри август имах контакт без презерватив с бившия ми приятел.. лошото е, че и двамата бяхме пили и като цяло си спомням, че свърши извън мен. Но не мога да кажа дали нещо все пак не е попаднало вътре. Сега цикъла ми закъснява с 3-4 дена, от седмица и половина започна да ми се гади от определени миризми, дори ми става лошо и като пуша.. Което никога не ми се е случвало. Апетит, болки в гърдите..  Имам и леки болки в стомаха, но няма признаци да ми идва. Преди седмица, като гаденето се засили, си направих два теста - единият беше с втора бледа чертичка, вторият беше само с една. Дали е възможно да има нещо? Моля ви за съвет...  :oops:
Здравей, пусни кръвен тест.
*
« Отговор #874 -: Август 23, 2014, 15:48:04 pm »
Василева на мен Шуарчека ми изглежда отрицателен,но не се притеснявай не при всички бременни момичета се е появявала 2 ра черта, пусни кръсвен тест за най-сигурно или изчакай прегледа си   :goodluck:
кати имала съм ускорен пулс от вирусно заболяване и от лекарства,но за бременност нямам представа :ask:
Деси аз постоянно съм така,наскоро стана така че и се засилиха болките в кръста ми след О. от няколко месеца насам  osi_10
Благодаря за отговора! Ще видим, то с моя късмет най-вероятно няма никаква връзка, но реших да попитам.
« Отговор #875 -: Август 23, 2014, 18:00:53 pm »
Благодаря за отговора! Ще видим, то с моя късмет най-вероятно няма никаква връзка, но реших да попитам.
по-принцип не е нормално да имаш ускорен пулс без наличие на болест или без да си приемала лекарства.ако продължава сърцебиенето много време  не се колебай да направиш изследвания на сърцето,но първо трябва да видиш да не е просто настинка.една зима такъв грип бях хванала,че ускореният пулс продължаваше дълго време и се осъмних в лекарствата,коитоми бяха изписани.постепенно ги спрях,стана по-добре и не се беше чак толкова силно сърцебиенето ми,но продължи близо месец.дано да не е нещо сериозно.а може и да е от притеснения,нерви с трес!

Make an ovulation ticker
*
« Отговор #876 -: Август 23, 2014, 18:36:31 pm »
по-принцип не е нормално да имаш ускорен пулс без наличие на болест или без да си приемала лекарства.ако продължава сърцебиенето много време  не се колебай да направиш изследвания на сърцето,но първо трябва да видиш да не е просто настинка.една зима такъв грип бях хванала,че ускореният пулс продължаваше дълго време и се осъмних в лекарствата,коитоми бяха изписани.постепенно ги спрях,стана по-добре и не се беше чак толкова силно сърцебиенето ми,но продължи близо месец.дано да не е нещо сериозно.а може и да е от притеснения,нерви с трес!
Здравей, не вземам лекарства, като изключим фолиевата киселина. Не съм и настинала. По принцип нямам проблеми със сърцето. Може да е от стрес. Днес слетобед мисля, че е по добре положението. Разхождам се с един електронен апарат за кръвно като бабите. :D
*
« Отговор #877 -: Август 23, 2014, 20:43:32 pm »
kati_vm проверявала ли си хормоните на щитовидната? Аз от там започнах - ускорен пулс, прескачане на сърцето, сърцебиене и т.н. в крайна сметка се оказа от щитовидната. Взех мерки и от доста време нямам проблеми. Ако не си проверявала хормоните на щитовидната, няма да е излишно да отхвърлиш този проблем

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #878 -: Август 23, 2014, 21:13:04 pm »
Права е Лилибел,може да е от щитовидната.не е лоша идея да пуснеш хормони хем да видиш дали всичко е наред с тях   :) :goodluck:

Make an ovulation ticker
*
« Отговор #879 -: Август 24, 2014, 10:16:38 am »
Здравейте момичета, благодаря за съветите ви. По принцип нямам проблеми с щитовидната жлеза, според ендокринолозите. Поради проблемите ми със забременяването съм ходила при трима за последните две години. В средата на август мерих TSH профилактично и стойността беше добра. Днес се чувствам по-добре. Може да е било временно смущение.
« Последна редакция: Август 24, 2014, 10:21:45 am от kati_vm »