0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 7 част
« Отговор #600 -: Юни 20, 2014, 11:18:27 am »
Е момичета,първо дълго не пиша,а сега пак оплаквания.Ситуацията е следната.На 15.06 или 16-ти беше не помня точно писах че леко съм прокървила след С около деня на О.От четири дена обаче не мога да се отърва от световъртежи,на два пъти дори ако не ме бяха подхванали си се свличах като нищо!Да не говорим,че почти спрях да ям,понеже чувствам страшна тежест в стомаха.Но пък сутрин се будя с вълчи глад.Тази сутрин обаче дойде шока,влязох в тоалетната и така страшно ми замириса на препарат,че го усетих чак в гърлото,за малко да повърна :oops:
Не се надявам много и до някъде го отдавам на нерви,но дали е възможно.....На някого случвало ли му се е?
« Отговор #601 -: Юни 20, 2014, 11:24:29 am »
Ако О е била на 15-16 според мен е много рано за симптоми за бременност. Как определяш кога ти е била О?
« Отговор #602 -: Юни 20, 2014, 11:27:02 am »
Най-рано 11.06,а най-късно 13.06,тъй като ми дойде последно на 27.05.
Кървенето беше на 15.06,а два ди след това започнаха световъртежите.
« Отговор #603 -: Юни 20, 2014, 11:32:59 am »
Забравих да добавя и че имам тежест и болки в гърдите,а когато си сваля сутиена,е тогава са най-болезнени,все едно ми е малък....
« Отговор #604 -: Юни 20, 2014, 12:32:15 pm »
Дани86 дано да е станало. Защо утре не пуснеш един кръвен тест?  Последмите две седмици преди М са много тежки в чакане и гадаене. Дано да е станало  yahoo_33
« Отговор #605 -: Юни 20, 2014, 12:35:27 pm »
За нещастие лаборатория има само в съседния град,а събота и неделя не ми е удобно да пътувам.Ще се чака до Понеделник,но според калкулатора в сайта ако е имало зачеване е било около 11.06,разбира се не се знае колко е вярно.А търпение имам в излишък,отдавна не се надявам вече  :oops:
« Отговор #606 -: Юни 23, 2014, 15:42:29 pm »
zdraveite momi4eta iskam da popitam slu4valo li se e na nqkoq ot vas da pravi test za bremenost ot tezi lenti4kite 1vo mi beshe 1 4erti4ka 5 minuti sled tova se pokaza o6te 1 mno bleda koqto se dvije6e i se vlq v 1vata nemoa da razbera ima li bremenost nqma li ina4e mi e rano za cikala o6te nqmam zakasnenie no ot lubopitstvie vzeh ta napravih 1test...molq kajete si mnenieto

от модератор: пиши на кирилица или използвай Кредор: http://www.kredor.com/lat2bg/
здравейте момичета искам да попитам случвало ли се е на някоя от вас да прави тест за бременост от тези лентичките 1во ми беше 1 чертичка 5 минути след това се покажа още 1 мно бледа която се движеше и се вля в 1вата немоа да разбера има ли бременост няма ли иначе ми е рано за цикъла още нямам закъснение но от любопитствие взех та направих 1тест...моля кажете си мнението
« Последна редакция: Юни 23, 2014, 23:50:09 pm от marsi »
« Отговор #607 -: Юни 23, 2014, 18:00:58 pm »
zdraveite momi4eta iskam da popitam slu4valo li se e na nqkoq ot vas da pravi test za bremenost ot tezi lenti4kite 1vo mi beshe 1 4erti4ka 5 minuti sled tova se pokaza o6te 1 mno bleda koqto se dvije6e i se vlq v 1vata nemoa da razbera ima li bremenost nqma li ina4e mi e rano za cikala o6te nqmam zakasnenie no ot lubopitstvie vzeh ta napravih 1test...molq kajete si mnenieto
АКо е много бледа,но все пак си е там има вероятност да отчита бременност,и е светла заради ниския хормон все още,но щом е такава която се "движи"според мен е изпарителна линия.Купи си по сериозен тест,а не тези лентички,но щом е и преди датата на цикъла едва ли ще отчете!При нетърпеливи най-доброто решение е кръвния тест :D
« Отговор #608 -: Юни 26, 2014, 20:41:11 pm »
Здравейте отново :) След като ви споменах за метергина които пиех 3 дена общо 6 хапчета го спрях кървеше ми малко и вчера беше супер малко и си мислех че е приключило кървенето но до преди час ме наболяваше долу болки като менструален цикъл както и в момента и сега виждам че ми тече кръв .. може ли да ми кажете дали е нормално и ще спре ли това кървене .. :)
*
« Отговор #609 -: Юни 26, 2014, 22:32:29 pm »
gabrielavalentinova, при мен загубата на бременността протече като по-обилен цикъл, приблизително с нормалната за мен продължителност като дни. Отиди пак на преглед, лекарят да погледне отново тръбите на УЗ, защото в такива случаи винаги стои опасението за извънматочна. Особено ако се засили болката, веднага отиди на лекар.
http://zachatie.org/index.php?option=com_content&view=article&id=710:--sp-1040715389&catid=171
« Последна редакция: Юни 26, 2014, 22:36:43 pm от marsi »

« Отговор #610 -: Юни 27, 2014, 09:43:29 am »
Аз не знам какво да си мисля - май съм по-скоро с настроението, че и този месец не сме успели :( . Предишните месеци ме боляха гърди седмица преди цикъла, миналия месец направо по корем не можех да легна, корем, кръст - бях като баба. И ми се гадеше, и какво ли не. Този месец - нищо. Седмицата след овулацията ме боля много ниско долу и яйчниците, сега само ме приболяват, като напрежение усещам, но в никакъв случай не е тази спазмена болка, която е обикновено. Гърдите изобщо не ме болят, зърната са леко чувствителни, но изобщо не мога да преценя дали е повече от обикновено. Не мога да кажа, че обонянието ми е по-силно, не ми се гади от миризми - общо взето, нищо. Малко по-необичайното този месец ми е течението, което остана след овуто, тези дни се засили - виждам мокри петна по бикините си, при избърсване от време на време се вижда доста обилен жълтеникав секрет, но това е веднъж-два пъти дневно, не е постоянно. Замайвам се, но честно казано и друг път ми се е случвало, то с тази промяна на времето....И така. Никакви симптоми, уж (не)чакам в понеделник, да видим. Не смятам да правя тестове по-рано, ако не цъфна в понеделник, може би ще се изкуша за един тест във вторника...знам ли. Писна ми да се настройвам...

« Отговор #611 -: Юни 27, 2014, 10:07:08 am »
beb4o_me4o стискаме палци да е станало този месец. Малко ти е останало да чакаш. И аз този месец нямам никакви симптоми. Нито ми се гади, нито ми се спи.
*
« Отговор #612 -: Юни 27, 2014, 11:36:34 am »
beb4o_me4o, HrisAni, стискам палци и за двечките!!!  :)
Симптоми понякога има, в друг случай липсват напълно  :).
Има тема за симптоми при доказана бременност, ще се убедите, че често липсват такива
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=8168.0
При мен първите прояви на вкусови промени, миризми, и т.н. се появиха около седмица след закъснението и установяването на бременността. HrisAni, графиката изглежда много добре  :).

Хубав ден, момичета, и търпение  :)!
Уринен тест най-добре при закъснение, кръвен може няколко дни по-рано (2-3). Успех!
« Последна редакция: Юни 27, 2014, 11:39:39 am от marsi »

« Отговор #613 -: Юни 28, 2014, 09:40:51 am »
здравейте момичета има един въпрос , цикъла ми е на 23-26 дни днес е 28 я ден и още не ми е дошло мога ли да направя тест или да изчакам.в същото време ме болят гърдите имам напрежение в яйчниците и от 2-3 дни започва да ми се гади от цигарите защото  съм пушачка.
« Отговор #614 -: Юни 28, 2014, 10:05:40 am »
Ето ме отново с нови притеснения.Ц трябваше да ми е на 26.06.Но до днес нищо!На 25.06 си направих тест,ден преди Ц и беше отрицателен.Повечето ми симптоми изчезнаха,но все още ме болят гърдите и от време на време имам болки ниско в корема от лявата страна.Днес ми е втори ден на закъснението и започвам да си мисля,че или теста не е бил верен,заради липсата на закъснение,Шуър чек,или имам здравословен проблем.А и продължава да ми се гади от време на време.Съвети?
*
« Отговор #615 -: Юни 28, 2014, 10:27:09 am »
liliana_78, направи тест още днес. Най-добре е да се прави с първа сутрешна урина , защото тогава концентрацията на ЧХГ е най-голяма, но въпреки това може да пробваш още днес като ограничиш приема на течности и направиш теста след 2-3 часа. Другият вариант е да направиш кръвен (срещу 18-20 лв. във всяка лаборатория, по всяко време на деня без значение дали си приемала храна). Успех, стискам палци  :)!

*
« Отговор #616 -: Юни 28, 2014, 10:47:27 am »
Дани86, направи отново тест, от написаното в предишните ти публикации, опитах да пресметна кога е била овулацията, възможно е да е било рано, когато си правила предишния тест за бременност (в предния ми пост писах изискванията преди тестване). Успех, стискам палци  :)!  Можеш ли да копираш линк към графиката, да я погледна.

« Отговор #617 -: Юни 28, 2014, 10:59:03 am »
Графика не съм попълвала от година поне.последния ми Ц беше на 28.05,по мои изчисления О ми е била на 11.06.,а теста си правих на 25.06.Но днес ще направя още един.
Появи ми се и някакво гъсто леко розавникаво течение,без миризма.Забравих да кажа,че на 26.06. имах кафеникаво течение,но беше еднократно,колкото да ми зацапа превръзката.Отново по мои изчисления днес ми е втори ден от закъснението.
« Отговор #618 -: Юни 28, 2014, 11:21:25 am »
благодаря марси преди малко направих един но май излезе невалиден.ще си купя днес още 2 теста и ще пробвам пак утре.
*
« Отговор #619 -: Юни 28, 2014, 21:35:54 pm »
Дани86, направи ли тест?