Здравейте момичета , ще се опитам най - кратко да споделя моите неволи , така да се каже .
Цикълът ми е супер нередовен , но нямам някакви сериозно проблеми , според изследванията ми . Според моите сметки ми закъснява с 8 дни , по сметките на календарите за овулация трябва да ми дойде утре . Този месец не съм следила овулация , просто работехме по въпроса почти всеки ден
Около 9 дни след предполагаемата според календара ми овулация видях много малки и бледи капчици кръв и бледо кафеникаво зацапване ,но много оскъдно . Беше само веднъж . Дните преди и след това усещах болка в областта на яйчниците . Другото което съм усещала постоянно от тогава до сега , макар да не го свързвам пряко с надеждите си е - главоболие ,неразположение в стомаха , сънливост , принципно заспивам към 3 - 4 часа , а сега не по късно от 11- 12 . Също така усещам силна болка в зъбите , от познати знам , че това се усеща в по - късен етап от евентуална бременност , но зъболекарката ми не видя проблем . Много силно се надявам този път да сме успели , защото го желая повече от всичко друго . Ще изчакам още 3 дни , ако не ми дойде ще направя тест , според вас дали има вероятност да се е получило , според изброените от мен оплаквания ?