marina vdb, намери начин да се свържеш с д-р Даскалов или д-р Мели, още повече си пациент на д-р Даскалов. Аз имах подобни тревоги през октомври '13г., когато имах трансфер и положителен резултат до 5 г.с. Наложи се преди трансфера да слагам антибиотични свещички, което предполагам е много по-пряка и драстична намеса, сравнено с оралния прием. Та, първо се притесних дали не съм си унищожила ембрионите, след положителния тест- дали това няма да доведе до някакви физиологични или генетични аномалии, а като загубих бременността, отново дали вината не е била в свещичките. Свързах се с д-р Даскалова, благодаря отново за нейната отзивчивост и за това, че ми разясни реално как стоят нещата и ме извади от такава дълбока тревога и страх, че сън не ме хващаше поредица от нощи. На кратко, каза ми, че антибиотика, който съм ползвала, нищо такова не може да направи. И за радост това по-късно се потвърди, хистероскопията показа действителната причина за неуспеха, иначе сигурно и до сега щеше да ми се върти тая муха в главата.
Потърси мнението на специалист, да разбереш точно този АБ какво въздействие би имал евентуално. Успех и се успокой!