Здравейте момичета. Нова съм във форума, но вече отчаяно се нуждая от мнение и съвет.
От 3 месеца се опитваме да си направим бебе, до сега без резултат. Месечния ми цикъл последните месеци е ужасно нередовен, много трудно и аз самата определям кога трябва да ми дойде. За пример имах цикъл на 07-12-2013г., след това на 27-12-2013г., след това на 19-01-2014г. По моите сметки трябваше вече да ми е дошло, някъде около 12-02-2014г. Цикъл нямам, за сметка на това от 10тина дни чувствам напрежение ниско в яйчниците, подут корем, газове, гади ми се, ужасно сънлива съм и ме дразнят някои миризми, почти нищо не ми се яде,а съм постоянно гладна. Направих си тест на 13-02 но беше отрицателен. От два дни имам по 3 капки светло кафяво течение по ежедневната превръзка рано сутрин, а цикъл още няма. Преди да ми дойде по принцип гърдите ми са много напрегнати, сега нито ме болят, нито нищо.
Моля ви някой да изкаже някакво мнение има ли шанс да съм забременяла или той е нулев, понеже на моменти си мисля, че си внушавам, но цикъл няма... ще се побъркам