0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 7 част
« Отговор #80 -: Ноември 07, 2013, 08:03:52 am »
Благодаря момичета, ако и днес не ми дойде утре ще си пусна кръвен тест, работя в болница и няма да е трудно да се изследвам,дано се окаже +:))
« Отговор #81 -: Ноември 07, 2013, 15:00:23 pm »
И отново дойдоха 5-те най-кофти дни. От започването на ПМС до датата на цикъла. Дали съм бремена или не само теста ще го покаже. Това, което е по различно този месец обаче е, че сутринта по бельото имах 3 капчици от кръв. Много се надявам този месец да е нашия и на всички вас месец....
И аз чакам цикъла си на  11-ти... При мен БТ започна да спада, което ми показва, че не е станало /но и аз не се и надявах/. Този цикъл наново - фоликулометрия, хормони, следене на овулация, БТ...
 :x

Ще стискам палци и за тебе :) Така и така имам един тест може и да го използвам утре сутрин. Търпението ми е огромно. Ако нямах тест, не бих си купила, но като знам, че е в шкафа.....Ръцете ме сърбят... Дано не се разочаровам. Коремчето си ме боли точно като чели всеки момент ще ми дойде..
« Отговор #82 -: Ноември 07, 2013, 15:25:42 pm »
закъснява ми 9 дни теста ми показва 1 черта боли ме корема все едно ще ми идва но не става и искам да попитам има ли шанс да е бременност също така гърдите ми са чувствителни повече от обикновено..
« Отговор #83 -: Ноември 07, 2013, 15:34:07 pm »
И отново дойдоха 5-те най-кофти дни. От започването на ПМС до датата на цикъла. Дали съм бремена или не само теста ще го покаже. Това, което е по различно този месец обаче е, че сутринта по бельото имах 3 капчици от кръв. Много се надявам този месец да е нашия и на всички вас месец....
И аз чакам цикъла си на  11-ти... При мен БТ започна да спада, което ми показва, че не е станало /но и аз не се и надявах/. Този цикъл наново - фоликулометрия, хормони, следене на овулация, БТ...
 :x

Ще стискам палци и за тебе :) Така и така имам един тест може и да го използвам утре сутрин. Търпението ми е огромно. Ако нямах тест, не бих си купила, но като знам, че е в шкафа.....Ръцете ме сърбят... Дано не се разочаровам. Коремчето си ме боли точно като чели всеки момент ще ми дойде..
Аз нямам тестче, но след едно закъснение от 15 дни преди няколко месеца, си бях направила 11 теста, всички отрицателни  :( и съм решила, ако закъснее - директно кръвен. Иначе болки още нямам а само придърпване в яйчниците, нямам болки или напрегнатост в гърдите,...
Дано и двете се “похвалим“ след няколко дни  :lol:
« Отговор #84 -: Ноември 07, 2013, 15:54:16 pm »
закъснява ми 9 дни теста ми показва 1 черта боли ме корема все едно ще ми идва но не става и искам да попитам има ли шанс да е бременност също така гърдите ми са чувствителни повече от обикновено..

Най-вярно ще ти покаже кръвният тест. При мен имаше едно забавяне с около 15 дни преди няколко месеца, отрицателни тестове, напрегнати гърди. Когато огидох на гинеколог, ми предписа Дуфастон за предизвикване на цикъла и ми каза, че забавянето е от  някакво хормонално смущение.
Но, за да не се чудиш и да не си напрегната, си пусни кръвен тест  :)
« Отговор #85 -: Ноември 09, 2013, 10:26:57 am »
Моите надежди за този месец се изпариха. Сутринта си направих тест и беше категорично отрицателен.... Какво да се прави.... много ми е мъчно, но продължавам напред...
« Отговор #86 -: Ноември 09, 2013, 12:47:38 pm »
Моите надежди за този месец се изпариха. Сутринта си направих тест и беше категорично отрицателен.... Какво да се прави.... много ми е мъчно, но продължавам напред...
А дойде ли ти? А БТ как е? На мен днес вече ми е 36.60  :( чакам лелката и всички симптоми на ПМС са налице :(
Горе главата  :D  :D  :D
« Отговор #87 -: Ноември 10, 2013, 12:37:09 pm »
Ето и при мен идва най-гадното чакане-последните няколко дни преди М. Нямам търпение да дойде 15 или 14, и да разбера по температурата какво става. Като си гледам графиката и много ми харесва, защото никога не съм имала период с температура над 37 градуса, толкова дълго. Винаги е била 36.8-36.9. Боли ме кръста и едни боцкания в гърдите имам. Отдясно нещо ме подръпва от 4 дни вече, а от снощи имам разстройство, ама него го отдавам на някой вирус, напоследък май доста хора имаха такъв. Също много ям кисели краставички, та май и те допринасят за разстройството. Тези дни съм сърдита на мъжа си и няма сърчица, защото не му говоря и ако мога даже ще го  osi_6. Сигурно си измислям и някой друг симптом, ама ще си ги премълча, да не ми се смеете после  :oops: Ех, да идва по-бързо четвъртък и да я видя аз тази температура  :bbt:
« Отговор #88 -: Ноември 11, 2013, 10:29:08 am »
Здравейте! Да се запиша и аз в темата, последната ми менструация беше на 11.10.13, теста за овулация беше положителен на 28.10. /18 ден от цикъла/, закъсня с 1-2 дни. От няколко дни имам болки ниско в корема и болезнени гърди, не е постоянно, периодични са тези усещания, на няколко пъти ми става лошо, освен това за първи път забелязвам по- изразени вени по гърдите. Вече не издържам на чакането и съм решила да си пусна кръвен тест днес на 32 ден от цикъла. Моля се на Бог този път да е станало...
« Отговор #89 -: Ноември 11, 2013, 11:26:16 am »
Стискаме палци - според мен има огроооомна вероятност да си бременна  :D :D :D
« Отговор #90 -: Ноември 11, 2013, 12:50:19 pm »
bonbolini благодаря, дано да си права. Пуснах кръвен тест, ще е готов след 15ч. С всеки следваш месец чакането на така нежеланата М става все по- трудно.
« Отговор #91 -: Ноември 11, 2013, 18:22:25 pm »
Край за този месец... резултата от кръвния тест е отрицателен. Ама тази пуста надежда не умира, с тази късна овулация дали не избързах с теста?!
*
« Отговор #92 -: Ноември 11, 2013, 23:29:48 pm »
Зори ,защо не си мериш и Бт ????Добре е да използваш и двата метода БТ +Тестовете .
Тестовете показват пика на хормона ,не и 100% ,че е имало овулация .
« Отговор #93 -: Ноември 12, 2013, 09:26:16 am »
foveri не меря температура защото ставам по различни време, пътувам много и това прави мисията невъзможна.
« Отговор #94 -: Ноември 12, 2013, 13:09:27 pm »
Зори, горе главата :D
И на мен ми дойде гадната лелка и знам, че не съм бременна, а и БТ спадна доста...
« Отговор #95 -: Ноември 12, 2013, 14:14:47 pm »
Главата е горе ама цикъла го няма и това ме изнервя. Аз пих Фертилаид и май вместо да ми помага той ми обърква хормоните. Поне да ми дойде да не ме мъчи...
« Отговор #96 -: Ноември 12, 2013, 14:39:04 pm »
По-добре не пий нищо, ако естествено не е препоръчано от гинеколог - преди се бях изсилила да пия едни билки и отвари, но доста от коментарите ме разубедиха, защото се объркват хормоните и процесите в тялото...  :?
« Отговор #97 -: Ноември 12, 2013, 15:16:56 pm »
От 4 дни съм официално бременна с кръвен тест, забравих да ви кажа:)
*
« Отговор #98 -: Ноември 12, 2013, 16:14:32 pm »
Честито, princesaIrulan!
Лека и успешна бременност ти желая!

Останалите момичета - горе главата и кураж! :bighug:
Борбата продължава ..
Вярвам, че всяка ни ще има своето слънчице!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #99 -: Ноември 13, 2013, 00:33:34 am »
Честито,   princesaIrulan  , много щастие! :)

Кураж, късмет и успех на всички момичета! :)
« Последна редакция: Ноември 13, 2013, 00:38:26 am от hope »

Косето е на небето.