0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 7 част
« Отговор #60 -: Октомври 22, 2013, 14:07:04 pm »
мн искам да си пусна,но във видин никъде не правят :(
Аз си мислех, че ние във В.Търново сме зле, но при нас дори и в държавната болница правят ...
Съжалявам, че няма къде да се направи кръвен тест.
Единствено се сещам, че има частни лаборатории, които изпращат за изследване кръвта до по-голям техен център и след ден-два има резултат ...
Продължавам да стискам палци ! :wink:
« Отговор #61 -: Октомври 22, 2013, 15:44:56 pm »
благодаря мнооого имам и болки в яйчниците ... след 5-6 дни ще направя пак домашен тест... иначе да казаха ми че мога да направя и изпращат в софия и до 10 дни резултата
« Отговор #62 -: Октомври 22, 2013, 15:48:35 pm »
благодаря мнооого имам и болки в яйчниците ... след 5-6 дни ще направя пак домашен тест... иначе да казаха ми че мога да направя и изпращат в софия и до 10 дни резултата

10 дни  8O 8O 8O те тия луди ли са, от това чакане човек може да откачи.
Изчакай още малко и прави уринарен тест.  :crossfingers:
« Отговор #63 -: Октомври 25, 2013, 11:16:01 am »
Тaзи сутрин нaпрaвих тест и е отрицaтелен.
*
« Отговор #64 -: Октомври 25, 2013, 21:22:50 pm »
Да попитам без особени надежди - ами не знам нямам закъснение още , отбелязала
съм предполагаема О. но днес почти цял ден имам не силни болки и вляво и в дясно , спи ми се цял
ден усетих и в дясно нещо като дърпане макар че теста си е отрицателен а и вечерта ми зацапа розово оскъдно  :?
« Отговор #65 -: Октомври 25, 2013, 21:25:40 pm »
Фантичке, уж стар кадър тук, а не пуснеш един кръвен тест?
*
« Отговор #66 -: Октомври 25, 2013, 21:32:11 pm »
Аз другата седмица ако не се окажа с някой червен потоп  :lol:
съм на док. ,само не при моята пък каквото такова  :P
Знам че е рано  :)
« Отговор #67 -: Октомври 26, 2013, 07:44:09 am »
Здравейте момичета,
Аз пак сън на линия с нова надежда  :D Вчера трябваше да ми дойде.Днес Т мъничко падна,но реших все пак да си направя тест,на който има бледа чертичка,но още не смея да се радвам...Работата е там че нямам никакви симтоми за нищо-нито за Бебе ,нито за М...Теста е Presto,но след малко като излезна мисля да си взема един шуарчек.Притеснява ме това ,че днес ми е 15-ти ден след О...не би ли трябвало ако има нещо чертичката да е по-наситена?!?!
« Отговор #68 -: Октомври 29, 2013, 08:35:54 am »
Здравейте пак,
На 16-ти ден сутринта уж ми дойде с нечовешки болки(нещо което не ми се е случвало до сега,чак ми се гадеше),но след около 4 часа болката премина ,а с нея и кръвотечението.След обяд ми зацапваше съвсем леко.На втория ден "зацапването" беше само на хартията,а днес го няма дори и там.Теста ми от сутринта е  :bfn1: ,но БТ ми се вижда високичка ....незнам какво да си мисля вече osi_15 цикъл ли е било това или просто зацапване?!!? Дайте ми някакво мнение моля ви....За док мисля че е много рано.....
« Отговор #69 -: Октомври 30, 2013, 11:47:06 am »
Здравейте пак,
На 16-ти ден сутринта уж ми дойде с нечовешки болки(нещо което не ми се е случвало до сега,чак ми се гадеше),но след около 4 часа болката премина ,а с нея и кръвотечението.След обяд ми зацапваше съвсем леко.На втория ден "зацапването" беше само на хартията,а днес го няма дори и там.Теста ми от сутринта е  :bfn1: ,но БТ ми се вижда високичка ....незнам какво да си мисля вече osi_15 цикъл ли е било това или просто зацапване?!!? Дайте ми някакво мнение моля ви....За док мисля че е много рано.....
по принцип втората бледа черта която си видяла,не винаги трябва да е много наситена това е хормон на бременността,понякога се натрупва по бавно,понякога по бързо,затова и в такъв ранен период най добре кръвен тест,по принцип е възможно и да има бременност,след като има само зацапване,но най добре пробваи с кръвен тест,успех!
« Отговор #70 -: Ноември 04, 2013, 17:37:44 pm »
Здравейте. От около 5 дена имам странни симптоми. Усещам придърпване ниско в коремната област, почти по цял ден ми е лошо ( не е непоносимо, но все пак), от вчера едва издържам в автобуса, голям апетит, а всъщност не мога да хапна нищо :( Дали съм бременна и кога да направя тест, при условие че чакам лелката  на 17-ти? Съмнявам се за мн ранна О.
« Отговор #71 -: Ноември 05, 2013, 09:23:04 am »
Нелка, да не би това да са симптоми на овулацията? При мене поне когато когато съм, честно ми се гади и имам огромен апетит.
« Отговор #72 -: Ноември 05, 2013, 10:48:38 am »
Толкова продължително време? А и с тези симтоми тестовете за О са -. Уффф, и аз не знам вече какво да си мисля. Не съм имала досега подобни усещания на О. Няколко пъти съм я усещала с лека болка, но нищо повече.
« Отговор #73 -: Ноември 05, 2013, 11:24:12 am »
БТ мериш ли? Графиката ти не се отваря, ако можеш да попълниш и там за да може да не гадем.
И дано всичко това да е симптом на бременност. Желая ти го от цялото си сърце
« Отговор #74 -: Ноември 05, 2013, 12:13:15 pm »
не меря БТ, тъй като спя много неспокойно, а и ставам често през нощта :(
оправих графиката, трябва да се отваря вече.
« Отговор #75 -: Ноември 06, 2013, 08:24:34 am »
И отново дойдоха 5-те най-кофти дни. От започването на ПМС до датата на цикъла. Дали съм бремена или не само теста ще го покаже. Това, което е по различно този месец обаче е, че сутринта по бельото имах 3 капчици от кръв. Много се надявам този месец да е нашия и на всички вас месец....
« Отговор #76 -: Ноември 06, 2013, 08:38:57 am »
И отново дойдоха 5-те най-кофти дни. От започването на ПМС до датата на цикъла. Дали съм бремена или не само теста ще го покаже. Това, което е по различно този месец обаче е, че сутринта по бельото имах 3 капчици от кръв. Много се надявам този месец да е нашия и на всички вас месец....
И аз чакам цикъла си на  11-ти... При мен БТ започна да спада, което ми показва, че не е станало /но и аз не се и надявах/. Този цикъл наново - фоликулометрия, хормони, следене на овулация, БТ...
 :x
« Отговор #77 -: Ноември 07, 2013, 07:19:33 am »
Здравейте момичета, трябваше да ми дойде вчера,редовен е принципно. Имам болки в гърдите, а тестовете от преди 6 дни бяха отрицателни. Миналата година забременях 2 пъти-и двата завършиха с аборти- в 5та и 26 г, с..затова не искам да се надявам излишно. Нормално ли е да показват 1 черта преди закъснение и дали има шанс да покажат 2 след закъснението, случвало ли се е на някоя?Преди седмица имах силно гадене 1 ден сутринта.Други симптоми не намирам,а и принципно съм на мнение че рядко има такива през първите седмици
*
« Отговор #78 -: Ноември 07, 2013, 07:45:35 am »
Нормално ли е да показват 1 черта преди закъснение и дали има шанс да покажат 2 след закъснението, случвало ли се е на някоя?
Напълно възможно е.Все пак ЧХГ не се е натрупало все още достатъчно преди закъснението.
На мен не се е случвало, но съм чела за такъв случай в бг-мама.Ден преди закъснението на момичето показва (-), а 2 дни след това (+).Вече си има малък, сладък мъж. :D

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #79 -: Ноември 07, 2013, 07:52:51 am »
И аз мисля, че е напълно възможно. Виждала съм и бременни графики, който имат първи тест отрицателен и след закъснението-положителен. Успех, ще стискаме палци :)