0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 7 част
« Отговор #40 -: Октомври 17, 2013, 14:18:34 pm »
Пусни си кръвен тест!

« Отговор #41 -: Октомври 17, 2013, 15:03:45 pm »
estelitka86 Може да си била с късна овулация и затова да не се вижда още, кога каза да отидеш пак доктора? Да не би да е видял точица, а не черта?

« Отговор #42 -: Октомври 17, 2013, 15:25:36 pm »
каза ми след една седмица ако не ми дойде да си направя тест ако е отрицателен ми изписа хапчета които да пия за да ми дойде аз изобщо не се надявах да съм бременна защото този месец изостанахме с бебеправенето ама това закаснение не съм имала такова до сега
ами черта си беше
« Отговор #43 -: Октомври 17, 2013, 15:31:50 pm »
Няма ли да те прегледа първо, преди да пиеш хапчетата osi_10, моят доктор беше казал, че няма смисъл да се пият такива хапчета, то само трябва да ти дойде.

« Отговор #44 -: Октомври 17, 2013, 15:41:19 pm »
и аз затова се чудих и все пак ако не ми дойде а и ако теста пак - пак ще ида на преглед
това чакане ме изнервя особено в моя случай като не знам какво ми е си мисля какви ли не работи от хубави до лоши
а някой знае ли дали лигавицата на матката се удебелява при бременност така както преди менструация
« Отговор #45 -: Октомври 17, 2013, 15:47:59 pm »
 :bighug: и аз бях питала моя доктор за лигавицата, каза, че и при бременност и при цикъл била еднаква. Разбирам те много добре, понеже и при мен така нищо не се знае, уж доки видя точица, ама не е сигурен още.

*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #46 -: Октомври 17, 2013, 16:00:07 pm »
Естел, моят съвет е да си направиш кръвен тест. Изчакай както ти е казал лекарят направи си тест и след това отиди пак на преглед. Не пий нищо за предизвикване на цикъл преди да си направила кръвен тест и да си била на УЗ.

Quiet people have the loudest minds.
« Отговор #47 -: Октомври 17, 2013, 16:24:01 pm »
благодаря ви момичета
Буба87 при първата ми бременност си направих теста в деня когато трябваше да ми дойде на другия ден отидох на преглед и се видя точицата но доки каза да отида след седмица пак понеже нищо не се знаело това е един вид застраховка за лекарите винаги отчитат риска дори и да няма нищо плашещо при мен всичко беше тогава наред имам прекрасна дъщеричка на 3 год силно вярвам че при теб всичко е наред и щом сте видели точката скромно честито
« Отговор #48 -: Октомври 17, 2013, 19:53:45 pm »
estelitka86 Благодаря ти, дано всичко да е наред :)

« Отговор #49 -: Октомври 19, 2013, 00:09:20 am »
здравейте, нова съм тук и не мога да направя своя тема. Та накратко да попитам ако някой може да помогне. И така преди няколко дни по точно преди 3 дни ми започна цикъла и с приятеля ми правихме секс снощи и той свърши в мен, а тази вечер ми спря кървенето. Възможно ли е да съм забременяла и от това да ми е спряло. Моля ако някой знае нещо да сподели защото се притеснявам. По принцип знам че шанса е минимален по време на месечния ти цикъл да забременееш, но след като така внезапно ми спря кървенето и се притеснявам доста
« Отговор #50 -: Октомври 19, 2013, 10:24:43 am »
здравейте момичета
на мен днес ми дойде но от следващия месец мисля да се заемем по сериозно с бебеправенето ще меря  БТ и ше си купя тестове за ову и ако нищо не стане до 3 месеца тръгваме по изследвания с мъжа ми не се пазим от 2 год и половина но не съм следила ову при първата ми бременност бебеправихме 8 месеца а сега е доста трудно
*
« Отговор #51 -: Октомври 20, 2013, 08:05:50 am »
Не съм бременна. Направих нов тест престо и е твърдо отрицателен. :(Днес ми и спадна и темперятурата и до утре сигурно ще ми дойде .Дано поне съм имала овулация и другия месец с нова надежда. Но съм решила този месец да си направя хормонални изследвания.
*
« Отговор #52 -: Октомври 20, 2013, 14:27:10 pm »
И аз не съм в петък пуснах кръвен и беше абсолютно отрицателен. За съжаление може и другия месец да пропусна, от една страна вече имаме записан час при д-р Владимиров за 12ти, от друга аз имам проблеми със жлъчката, които май са неотложни.

« Отговор #53 -: Октомври 20, 2013, 18:50:28 pm »
И аз не съм в петък пуснах кръвен и беше абсолютно отрицателен. За съжаление може и другия месец да пропусна, от една страна вече имаме записан час при д-р Владимиров за 12ти, от друга аз имам проблеми със жлъчката, които май са неотложни.

Не искам да ти давам напразни надежди,но петък ти е бил 9-ти ден след О...Доколкото знам кръвен се прави след 11-ти ден
*
« Отговор #54 -: Октомври 20, 2013, 22:07:26 pm »
Знам, но резултатът беше <0,100 ЧХГ- кръвен тест в Цибалаб. Говорих с гинеколожката в поликлиниката преди това, кога най-рано мога да го пусна, за да имаме някаква информация, защото се налага да пия разни гадости за жлъчката, а в момента съм с такава криза, че ми биха и мускулно обезболяващо. Във вторник имам час вече да си говорим за евентуална операция и ще се пишкам на още един тогава.

« Отговор #55 -: Октомври 20, 2013, 23:27:10 pm »
Здравейте! Правих си кръвен тест за бременност, но бях последен ден в цикъл (съмнявах се за цветна бременност и не можех да издържа). После се появиха съмненията ии отидох на гинеколог, който ми каза, че няма бременност, а резултатът от кръвния тест беше отрицателен. Ситуацията е такава, че ако съм бременна вече трябва да съм в 3ти месец и се предполага, че трябва да може да се види на видеозон.. (прегледа при гинеколога ми беше скоро)  Въпреки отрицателните резултати си направих и тест в домашни условия, който също беше отрицателен ( направих го 1 седмица след овулацията ми този месец). Въпросът ми е кога трябва да си направя нов кръвен тест - колко дни след менструацията ако има такава, или преди нея? И още един въпрос - възможно ли е 1вият ми кръвен тест за бременност да не е бил верен, защото бях в цикъл? Благодаря за отговорите предварително!
« Отговор #56 -: Октомври 21, 2013, 12:59:10 pm »
Здравейте! Правих си кръвен тест за бременност, но бях последен ден в цикъл (съмнявах се за цветна бременност и не можех да издържа). После се появиха съмненията ии отидох на гинеколог, който ми каза, че няма бременност, а резултатът от кръвния тест беше отрицателен. Ситуацията е такава, че ако съм бременна вече трябва да съм в 3ти месец и се предполага, че трябва да може да се види на видеозон.. (прегледа при гинеколога ми беше скоро)  Въпреки отрицателните резултати си направих и тест в домашни условия, който също беше отрицателен ( направих го 1 седмица след овулацията ми този месец). Въпросът ми е кога трябва да си направя нов кръвен тест - колко дни след менструацията ако има такава, или преди нея? И още един въпрос - възможно ли е 1вият ми кръвен тест за бременност да не е бил верен, защото бях в цикъл? Благодаря за отговорите предварително!
Здравей,според мен кръвния тест ти е дал точен резултат,ще е неточен ако го направиш по малко от 11 дни след овулация!След като си отишла на гинеколог и не е видял нищо значи няма нищо,доколкото разбрах се съмняваш за бременност от 3 мессеца,трябваше да се види от гинеколог,вижда се още от 4/5 седмица и тестовете отчитат,така че съжалявам че трябва да ти го кажа,но нищо не   се е видяло на видеозон и тестовете са отрицателни,значи няма бременност,започни с тестове за овулация и продължавайте с опитите късмет!
« Отговор #57 -: Октомври 22, 2013, 12:17:02 pm »
Здравейте аз съм нова във форума,надявам се да ми отговорите. Четох много, но нищо не ми се изяснява. При мен положението е такова на 23г. съм, искаме бебе с мъжа ми. Лежах в болница 7 дни с инфекция преди 2 месеца. Преди месец подновихме опитите,след преглед при гинеколог на който всичко беше перфектно. Миналия месец цикъла ми беше 40дни и овулацията този месец е била по късно. Трябваше да ми дойде на 18ти, но цикъл няма. Вчера сутринта си направих тест,имах втора мнооооооооооооооого бледа черта едвам забележима и то само ако леко наклониш теста. Привечер не издържах и намравих още един не него не видях нищо :( ....  дайте ми моля ви съвет какво да правя или вашите предположения какво става. Забравих да напиша,че базалната т  ми варира между 36.2-36.3, а от известно време е между 36.6-36.8.
« Отговор #58 -: Октомври 22, 2013, 12:46:40 pm »
Здравейте аз съм нова във форума,надявам се да ми отговорите. Четох много, но нищо не ми се изяснява. При мен положението е такова на 23г. съм, искаме бебе с мъжа ми. Лежах в болница 7 дни с инфекция преди 2 месеца. Преди месец подновихме опитите,след преглед при гинеколог на който всичко беше перфектно. Миналия месец цикъла ми беше 40дни и овулацията този месец е била по късно. Трябваше да ми дойде на 18ти, но цикъл няма. Вчера сутринта си направих тест,имах втора мнооооооооооооооого бледа черта едвам забележима и то само ако леко наклониш теста. Привечер не издържах и намравих още един не него не видях нищо :( ....  дайте ми моля ви съвет какво да правя или вашите предположения какво става. Забравих да напиша,че базалната т  ми варира между 36.2-36.3, а от известно време е между 36.6-36.8.
Щом имаш закъснение защо не си пуснеш един кръвен тест и ще си наясно ?
Успех и дано си бременна !
« Отговор #59 -: Октомври 22, 2013, 13:54:13 pm »
мн искам да си пусна,но във видин никъде не правят :(