Здравейте отново, момичета
Последно писах тук ,за да съобщя последните новини след бледаата втора чета, на която имах щастието да се порадвам. Цикълът ми обаче сега след като приключи мога да кажа,че беше леко странен. Първо, че беше по-ярък от преди. Второ,че ме боля докато изпих хапчето (но то си ме болеше и преди да ми дойде постоянно) и след това все едно не е имало болка; вървя ми малко повече дни и то само леко, не обилно,а това,което беше първия ден - леко слузесто розовееше,после премина към ярко червено. Всичко описано не е характерно за обичайния ми цикъл,но го приех за знак,че явно и този път не е станало. Тези дни се чувствам много странно - тази сутрин особено много ми се въртеше главата, все едно ще падна от стола,губейки равновесие. И една приятелка, на която показах в началото теста с бледата черта ми вика: абе ти прави ли си тест след като ти дойде? да не караш цветна бременност. Прочетох доста противоречиви мнения из няколко форума и затова реших да се обърна към вас. Според вас възможно ли е ? При положение,че нямам никакви симптоми след цикъла... Звънях на лекаря си,но той е в почивка до 9-ти септември, а няма да имам пари да си пусна и за кръвен, реших да ги отделя за прегледа, реших днес да си взема тест след думите на моята приятелка и вижте какво се появи до 10-тата минута както пише в указанията на теста (Clear test) -
http://prikachi.com/images.php?images/976/7582976F.jpg Не съм много запозната с изпарителните черти, но никога не ми се е случвало да видя такава на някои от всичките ми тестове. Да не би като резлултата пише да се отчете между 3-та и 10-та минута,това,че аз погледнах по-късно да е повлияло. Тя май изглежда като сянка по мое мнение. Благодаря предварително!